esmaaa çok özledim seni ve batuşuuu. gelsin artık şu bilgisayar yaaaslm gençlik nassınız bakalım müdürümden giriyorum sizleri çok özledik
füsuncuğum hediyenizi dün kargoya verdim yarın elinizde olur haberin olsun bugün yine gelirim inşlaah
günaydın canlar
dün çok yorucu geçti ada rahat durmadı uyumak istemedi hiç ve gece sürekli uyandı dişetleri kızarmış gibi geldi çıkarcakmı artık acaba :uhm: bu arada boynum tutulmuş sol tarafa çeviremiyorum bi de kendimi mal gibi hissediyorum acaip yorgunum -tatlicadiarzu-
esmacım hoşgeldin biz de özledik seni ne zaman yapılıyo bilgisayarın yahu nasıl bozdun adamlar tamir edemiyolar delikafadulden
neslihan nerlerdesin yahu çekilişe katıldın kaçtın gittin
günaydın canlar
dün çok yorucu geçti ada rahat durmadı uyumak istemedi hiç ve gece sürekli uyandı dişetleri kızarmış gibi geldi çıkarcakmı artık acaba :uhm: bu arada boynum tutulmuş sol tarafa çeviremiyorum bi de kendimi mal gibi hissediyorum acaip yorgunum -tatlicadiarzu-
esmacım hoşgeldin biz de özledik seni ne zaman yapılıyo bilgisayarın yahu nasıl bozdun adamlar tamir edemiyolar delikafadulden
neslihan nerlerdesin yahu çekilişe katıldın kaçtın gittin
günaydın meralcim meriç nasıl iyi değil mi ateşi çıkmadı sonradan .
yeni pc gelecek patronun imana gelmesini bekliyorum :)))))
sizlerde ne var ne yokkk ösledik yaaa bizde hala diş yok
oyy oyy yoksa Adacık mı yazıyor bunları da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?