hayırlı olsun tatlım yarı yaşınız nice mutlu yıllara a.s.günaydın mart anneleri nasılsınız bakalım benim kızım artık 6 aylık oldu .allahım bütün bebeklerimize sağlık ve mutluluk versin.
Offf kızlar oğluşu önümüzdeki hafta sünnet ettirecem.. şimdiden çok üzülüyorum
üzülme tatlım ya hemen atlatır ali tunamız güçlü bi bebek oOfff kızlar oğluşu önümüzdeki hafta sünnet ettirecem.. şimdiden çok üzülüyorum
o parmaklarını ısır öp benim için annesiselam hatunlaaarrr,
meralcim ateşi düşmüş yakışıklı meriçin sevindim inşallah bugün düzene girer.
bebekecem yarı yaşınız kutlu olsunn darısı bizeeee,
okuldan geldim oğluşumu özlemişimmm şimdi kucağımda teyzelerine yazıyor :))))))
günaydın mart anneleri nasılsınız bakalım benim kızım artık 6 aylık oldu .allahım bütün bebeklerimize sağlık ve mutluluk versin.
olarrr canım ısırırımmkaydirigubbakcemile3üzülme tatlım ya hemen atlatır ali tunamız güçlü bi bebek o
o parmaklarını ısır öp benim için annesi
merhabaarkadaşlar ben bugün çok üzgünüm kızım artık emmek istemiyo geceleride uyumuyo tam uykuya dalıo tekrar aglayarak uyanıo sanki çok canı yanıomuş gibi. hergece en gec 9 da uyurdu meme emerek. gece hiç uyanmazdı ben gece uyurken emzirir tekrar yerine yatırırdım. simdi ise geceleri tam bir savaş yaşıyoruz. çok üzülüyorum. ek gıdaları yerken memeyi neden istemiyo. gece saat 4 te zorla emzirdim uyurken ama çok az emdi. ve bu saate kadar bişey yedirmedim emsin diye ve yeni emdi. emzirmek için kucagıma alır almaz kasıo vücudunu ve geriye atıo kendini deliricem. çok mutsuzzum
kolay gelsin canım ne yemek yapcaksın?selam kızlar okuldan geldim oğlumu bakıcıdan aldım emzirirken uyudu..
akşama misafirim var hazırlıklara başlayacağım birazdan bi bakayım dedimm.
benim cadı hiç emmedi beni sağarak veriyordum sonra kesildi zaten umarım bırakmaz ya b u arada sütün azalmasın sağ bence belki geçicidir emer tekrar.ek gıgaları çok istahla yiyo ama memeyi istemiyo çok üzülüyorum 2 yaşına kadar emziricektim benhiç olmazsa 1 yaşına kadar emseydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?