günaydın arkadaşlar
hafta sonu bi pinpirik içinde geçti Ada su çiceği çıkartsam mı çıkartmasam mı arasındaydı neyseki özel aşısını yaptırmıştım doktorumuz aşımızı yatıralı 1 ay olduğunu ve aşı 15 gün sonra koruyuculuğunu gösterdiğini söyledi atlatırsada yüzelsel olur dedi hem var gb hem yok gb olmadı doktorumuza tekrar gidicez bence biran önce çıkarsada kurtulsa yavrum eninde sonunda çıkaracak
nermincim çok geçmiş olsun büyük ihtimalle azılarıda çıkarıyordur ateşi oyüzden inmiyordur Ada azılarını çıkarırken 39dan aşağı düşmemişti ateş ee bunun yanında birde boğazıda olunca ateş iyice artar çok geçmiş olsun canım
mystory geçmiş olsun canım azılardan galiba acil şifalar küçük hanıma
günaydın arkadaşlar
esmacım seni okadar iyi anlıyorum ki aynı olayı bende yaşamıştım Ada karyolasında yatıyordu (şu içi derin olanlardan) hiç inmedi bugüne kadar ama bigün gece saat 4 gb gözümü bi açtım bizim yanımızda bize bakıyor ama dediğin gb yüreğime iniyordu valla eşimle neye uğradığımızı şaşırdık heryerine baktım ama hiçbirşeyi yoktu çok şükür bir dahada inmedi (şimdilik)
günaydın yorgun mart anneleri yorum yazamasamda günde en 2 defa okuyorum yazılanları büyük keyfle beni belki hatırlayanlar olur sude nazın annesi çok sulu gözlüyüm ben bugünde morelim çok bozuktu size içimi dökeyim dedim ama dertlerimle sizide sitres etmenin anlamı yok değilmi kızımın yanakları dünden beri küçük kırmızı kızarıklıklarla dolu ateşi 1 haftadır hiç geçmedi doktor geçen hafta boğaz enfeksiyonu dedi arka dişer çııyordur falan dedi kızarıklıklar için tekrar doktora götüreyyim öpmeden mi alerji mi bana bilgi verirseniz sevinirim kokulu kokulu öptüm sizi.mafoldumben
canım aynı sorunu bizde yaşadık alerji olabilir dedi doktorumuz zaten batunun cildi çok hassas doktorumuzda biliyordu bi krem verdi geçti yüzümüz şimdi hergün nemlendirici kullanıyoruz yağlanmadan yatmak yok bize çünkü batunun cildi hem kuru hemde anasına çekmiş döküntü gibi çok geçmiş olsun canım ama ihmal etme doktora git
teşekkür ederim ilginenip cvp verdiğin için çalışan anne olmak ne zor.kendimden nefret ediyorum ona hasta olduğunda seni arkamdan ağlarken bırakıp işe gittim nasıl diyecem bilmiyorum.göz yaşlarımı içime akıtıım anne olmadan önce hayat doluydun sana noldu diyenlere anne oldum hemde yavrusuna şevkati esirgeyen zalim bir annemafoldumben günde sadece iki saat geçirebilsem de senle sen uyurken seviyorum seni kokunu dolduruyorum iliklerime ben sana yetemeyen biir anneyim affet beni yavrum:gitme:
eşim doktordan alıp yanıma getirdi 6. hastalıkmış yavrum.çok kötüyüm ya izin bile alamıyorum öyle solgun baktı ki bana babasının kucağına verirken sanki seni hiç affetmeyecem der gibimafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
merhaba kızlar epeydır gıremıyorum yaramaz kızımla dıdınıp duruyoruz fakat bı sorunumuz var benım kız 15 aylık oldu ama hala yurumedı yurumeyen varmı hala bı gorsenız 1 haftadır yenı emeklıyo on on hayret bıde sıralıyo tabı ama yurume yok nedenkı bızım gıbı olan varmı hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?