günydın kızlar nasılsınız bizler iyiyiz
hafta sonu temizlik vardı önceden kadına 50 veriyordum aylık ayda 2 defa geliyordu artık her hafta gelecek ve aylık 75 vericem işi ne zaman biterse ozaman gidecek kuzumla daha fazla zaman geçirmek istiyorum zaten çalışıyorum bide hafta sonu temizlikle onun zamanından çalmak istemiyorum tüm herşeyimi yapacak ütümü temizliğimi.. fiyat nasıl sizce iyi mi?
günaydınnnnn.kızlar ben size bişi sorcam.sizler kaç defa uyutuyorsunuz.ve gece uykusunu kaçta uyuyor bebişleriniz.
günydın kızlar nasılsınız bizler iyiyiz
hafta sonu temizlik vardı önceden kadına 50 veriyordum aylık ayda 2 defa geliyordu artık her hafta gelecek ve aylık 75 vericem işi ne zaman biterse ozaman gidecek kuzumla daha fazla zaman geçirmek istiyorum zaten çalışıyorum bide hafta sonu temizlikle onun zamanından çalmak istemiyorum tüm herşeyimi yapacak ütümü temizliğimi.. fiyat nasıl sizce iyi mi?
evler 30 derce oldu, yanıyoruz. sıcaktan uyunmuyor artık.
deniz sezonunu açtık. oğluşum bayıldı, hattaa sudan çıkmak istemedi. bende cesaretimi toplayıp girdim normalde ağustostan önce girmezdim soğuk geliyordu. ama sandığımın aksine çok ılıktı. didimin denizi harika en sevdiğim yer. balık oldu benim tosbağam..
günaydınnnnn.kızlar ben size bişi sorcam.sizler kaç defa uyutuyorsunuz.ve gece uykusunu kaçta uyuyor bebişleriniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?