kızlar bişeyler benim göğüslerimden su (irin gibi) akıyor.başka annişlerde de oluyor mu? anormal ni durum mu anlamadım ? hamilçelikte göğüsler şişer damalarlar çıkmaya başlar halka genişlerde bu neyin nesi oluyor şimdi ? görünce korktum annemi aradım hemen ilk ya bizim cahillik ama inmsan bişi mi oldu diye korkuyo vucut resmen kontrolden çıkıyor.annem olabileceğini söyledi ama ...bide bana sorun anne olmak zormuş allah kolaylık versin hepimize.daha ortada yokken bu kadar sıkıntı bakalım allah izin verirde kucağımıza alırsak neler çıkacak :)
oğlum geliyor kızlar. buketcim eklersin % 95 erkek derken oğluşum pipisini gösterdi doktorda işte bu pipisi dedi. ben kız istiyordum çok.olsun ilk bebeğim ne olursa boyu 18 cm. kilosu 200-250 gr arasında. normal allaha şükür.
nazancım seninde oğluşun hayırlı olsun.
gözün aydın cinsiyetini öğrenmişsin canım allah sağlıkla kucağın almayıda nasip etsin inşallah
kızlar bişeyler benim göğüslerimden su (irin gibi) akıyor.başka annişlerde de oluyor mu? anormal ni durum mu anlamadım ? hamilçelikte göğüsler şişer damalarlar çıkmaya başlar halka genişlerde bu neyin nesi oluyor şimdi ? görünce korktum annemi aradım hemen ilk ya bizim cahillik ama inmsan bişi mi oldu diye korkuyo vucut resmen kontrolden çıkıyor.annem olabileceğini söyledi ama ...bide bana sorun anne olmak zormuş allah kolaylık versin hepimize.daha ortada yokken bu kadar sıkıntı bakalım allah izin verirde kucağımıza alırsak neler çıkacak :)
cinsiyetine gelince bir oglusum daha oluyor kizlar hissettigim dogruymus ruyalarimda cikti, adina kadar gormustum ruyamda Muhammed Emirdi ismi oglumun bu ismi vermeyi dusunuyorum kararim degismezse tabii:)
nazan hayırlı olsun oğluşun, sağlıklıymış ne güzel. Allah sağ salim kavuşmayıda nasip etsin inşallah.
bugün ebe teyzemiz ziyarete geldi yine. ödem varmı diye bacağıma baktı çorap oturmuş bacağa, tuzu bırakıyorsun dedi. azaltma falan değil tamamen kes dedi. ben de tuzsuz yemeye hiç alışık değilim. bi ayran yaptım bugün tuzsuz hiç bişeye benzemiyo tadı. ama mecburen bırakacağım preeklampsi falan eyince ebe tırstım.
Bana şu aşamada biri olun olacak derse ki bu doktor olursa yolarim. Walla cadilaştim zaten kiyafette almişim ben kizima yok artik
Evladın hayırlı olsun canım sana ve tüm ailene sonsuz mutluluklar getirsin......gamyoncuiremsu
kızlar bugün doktordaydım KIZIM GELİOMUŞ çok mutluyum çok sağlıklıymış 1 hafta kadar önden gidiomuş 3lü tarama için kanda verdim...perşembe sonuç çıkıcakkkkkkkkk çok öptümmmmm hepinizi
kızlar bugün doktordaydım KIZIM GELİOMUŞ çok mutluyum çok sağlıklıymış 1 hafta kadar önden gidiomuş 3lü tarama için kanda verdim...perşembe sonuç çıkıcakkkkkkkkk çok öptümmmmm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?