fencidmlrms ve burser; gozunuz aydin kızlarcim.
allah saglikla kavustursun cocuklariniza.hayirli / saglikli evlat olsunlar insallah
:Saruboceq:
çok sevindim canım hadi gözün aydın :))
selencecim canım nasılsınız iyisiniz dimi kızınla beraber?isim bulabildin mi?bak ben sana bir tane önereyim istersen.aklıma geldikçede yazarım sana.yezda nasıl isim?
sağol canım iyiyiz sayılı günlerimizi geçirmeye çalışıyoruz :)
alışmışız sana işlerinden dolayı az geliyorsun özlüyoruz seni valla eksikliğin hissediliyor.
şimdilik isme karar veremedik ama buldukça yazıyorum listeye senin bulduğun isimde değişikmiş onuda listeye ekliyorum canım sen buldukça yaz fikirlere çok ihtiyacım var
ayliz ve seni çokk öpüyoruz bitanem
oğlum geliyor kızlar. buketcim eklersin % 95 erkek derken oğluşum pipisini gösterdi doktorda işte bu pipisi dedi. ben kız istiyordum çok.olsun ilk bebeğim ne olursa boyu 18 cm. kilosu 200-250 gr arasında. normal allaha şükür.
nazancım seninde oğluşun hayırlı olsun.
selam kızlar.bugün burası ne kadar hareketliymiş.
cinsiyeti öğrenen arkadaşlar gözünüz aydın sağlıkla büyüsünler inşallah.nazancım aslanlar gibi 2 oğlun oluyor.bende 2 güzel bir rakam 2 de kal derim.bende 2.yi düşünüyorum.ama bundan 4-5 yıl sonra.sağlıklı olması çok güzel ultrasonunada baktım maşallah 41 kere.sağlıkla kucağına al abiside bayıla bayıla sevsin onu.
lavinia canım ben çok yoğun çalışıyorum o yüzden fazla giremiyorum.sizler iyisiniz ya o bana yeter.yolu yarıladık.inşallah güzel bir şekilde de doğum yapar tekrar görüşürüz.
ben dün akşam kasıldım kaldım evin içinde bile yürüyemedim.ağlaya ağlaya uyumuşum.çok kasıldı bacağım.bugün doktorumu aradım 3 lü testin sonucu iyi çıkmış.7 kasımda randevum var o zaman bakacak kanda ne var ne yok diye.
bundan sonra hep mutlu haberler alalım inşallah çok öpüyorum.
selam kızlar midesi ekşiyen varmı:bbo: benim yaklaşık 1 hafta 10 gündür başladı elma yiyerek bastırıyorum fayda ediyor ama çok erken değilmi yaaaa kıraplarda var bu gün parkta biarkadaşla oturuyorduk kalktık yürümek için birden belime krampsenağlama girdi allahtan çok uzun sürmüyor geçiyor yürütmiyecek kadarda değil çok şükür benim midemden başladı büyüme karnımla bir sizinde öylemi:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
evet aslında para olacak alacan bitane
ay kızlar ya benim bir arkadas var
35 yasında tüp bebk için uğrasıyordu
5 tane yumurtası dölllenmiş bu gün gidecek rahime yerleştirecekler nasıl sevindim anlatamam
ay canım ya ölüyor mutluluktan 10 yıllık
evli allahım isteyen herkesi bebl sahibi etsin bizlerede kucağımıza almayı kızmet etsin sağlıcakla
tabiki haber verecem size vermez olurmuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?