Günaydınlar güzel hamişler.
Bugün Cuma çok sevinçliyim. Gece hiç uyuyamadım. Yarın bol bol uyurum artık. İşler yoğun dün akşam 6 dan sonra yazılanları okuyamadım dolayısıyla. Okuyan biri özetlese olmaz mıfisfisfis
:1rolleyes: sormayın ayaklarıma kıramp giriyor geceleri kızlar. Bu arada şu anda hangi ilaçları kullanmaktasınız? Doktor benden eleviti kesti. yerine kalsiyum verdi. Ama çevremdeki hamişler hep elevit kullanıyor
güle güle kullan çok şıkmış araştırdım da. mutlu günlerde inşallah
canım bende elevite devam ediyom doğuma kadar devam dedi...kasılmaları söylemiştim bendede oluyordu magnezyum verdi dr. her akşam suya yada meyve suyuna kat iç dedi...başkada ilaç kullanmıyom aslında çokda fazla ilaç kullanmak istemiyom... :CüvCüv:
betulcum 15 gun sonra normal aylık muayenemiz var. artik kısmet onaaman saglikli olsunda dedigin gibi ne yapalim...
boddimcim evet gordum oradaki resmi ve koptum resmen yaa.masallah yawruya
yan masadaki arkadas noldu niye guluyorsun diyor,oyle bi kahkaha attim yani.
gel dedim gostereyim.yigidin mali meydanda olur
kızlar hazırlıklar topiğinde fikrinizi almak istediğim bi konu var, size zahmet bi bakar mısınız?
elifcim çok üzüldüm bende..neyse sürpriz olacak artık öğrendiğinde:Şeniz:
.
Gülşahcım benimde ilk cok moralim bozuldu agliycak gibi oldum 5 ay oldu artik diye ama.
sag olsunlar iyi olsunlar ne yapalim.
esimde yazik bak eskiden bizim zamanimizda ultrasonmu vardi bosver diye avutmaya calisti beni.
tam supriz yapacak dana
biraz daha bekleeydiniz keşke doktorda..
bende hafta içi gitmeye çalışacam 19 haftalık ouor ozaman umarım iyidir umarım sağlıklıdır ve umarım görrüm cinsiyetini
esma oğlanada helal olsu hey maşallah
Gülşahcım benimde ilk cok moralim bozuldu agliycak gibi oldum 5 ay oldu artik diye ama.
sag olsunlar iyi olsunlar ne yapalim.
esimde yazik bak eskiden bizim zamanimizda ultrasonmu vardi bosver diye avutmaya calisti beni.
tam supriz yapacak dana
istanbulda oturan arkadaşlar ya size birşey soracağm siz hamile kıyafetlerini nerden alıyorsunuz ben hiç kendime göre kıyafet bulamadım bu konuda yarımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?