sagol teyzesi.. verdim gitti o zaman..kaydirigubbakcemilecerezcim kizin hayirli olsun, sansi , kaderi guzel olsun. iyi bak fistiga oglusuma alabilirim kizini, nede olsa en ogluma en yakin senin kiz var:lepi:
günaydınnnnn canlarım...
çerezim kızın hayırlı olsun..prenses:Şeniz:
sagol teyzesi.. verdim gitti o zaman..kaydirigubbakcemile
kizina arkadas geliyor gülsahcim.. kardes kardes oynatiriz onlari KKda yerimseniben
ah canim benim sagol, bende aldim gitti, baslik parasini biriktirmeye baslayalim biz:teytey:
istanbulda oturan arkadaşlar ya size birşey soracağm siz hamile kıyafetlerini nerden alıyorsunuz ben hiç kendime göre kıyafet bulamadım bu konuda yarımcı olursanız sevinirim
günaydın kızlar......tetenoz aşısının acısı gece çıktı...biraz ağrı var o kolumun üzerine yatamadım...ya kızlar ben birde artık gece yatakta dönerken zorlanıyorum...sizlerde öylemisiniz...ayaklarımdan güzelce destek almadığı sürece ağrım oluyor zorluyor beni...ayaklarımı bileklerimi sorsanız onlar ayrı dert şişler en lastiği gevşek çorap bile kesiyor bileklerimi...çok ayakta kalınca yorulunca kasıklarım ağrıyor...dr.lara göre bunların hepsi normal..inşallah öyledir....
basla basla.. kizimin taliplisi simdiden cok nazancim.. kaydirigubbakcemile2
amcamin oglu var, teyzemin oglu var, iki eltimin oglu var.. kankamin oglu var.. varda var.. ama sen KKdansin.. benden sana bi mavi boncuk... gerisini gencler bilir kaydirigubbakcemile3
kizlar ben bebisimi bagirarak seslenip sevdigim zaman tekmeliyor, sesime tepki veriyor yani cok tatli bir duygu ya, oglusummmmmmmm bebisimmmmmmm diye bagiriyorum hemen ardindan bir pit geliyorsırnaşık şey buyuk oglumda elini koyuyor o sirada gulmekten yikiliyor:roflol:
kızlar ben daha tetanoz aşımı yaptırmadım..
kaçıncı haftaya kadar süresi var?
aman akrabayi bosver, akrabanin yaptigini akrepler yapmazmis-tatlicadiarzu- ne varsa benim oglumda varsositososito
bende aynı konudan muzdaribim. Bakırköyü de dolaştım bir kaç alışveriş merkezinide. Ama hep çok klasik şeyler var.Kotlar falan çok kötü.
evet canım ya arnavutköyde baktım patlasamda giyemem o kadar kötüydü haftaya alacağım başka yerlerden artık:sm_confused:
nazan bunu bende farkettim.. sese tepkileri cabuk oluyor.. benimkide telefonum caldimi tepiniyor .. sesi biraz fazla acikda :1closedeyes:
aaa pantolon fiyatlari cok yuksekmis gercekten..ebru giyim adaşımın dediği gibi 100 ytl pantolonları....
bende bi kot aldım..ama çok dar olmasın dedim bi benden büyük aldıydım hatta bugün ilk defa giydim ama şimdi üzerimde şalvar gibi oldu açıldı iyice ....hevesim kırıldı hoşuma gitmiyor şimdi illa kilo almayımı bekliycem giymek için...kiloyu bacaklardan almadığımız için karın ve göbek bölgesine göre alıyoz kıyafetleri bu seferde bacaklardan bol geliyor....üfff yaaa ya böyle salaş bol bol gezecem yada ufak bi terzi operasyonu geçirecek pantolon...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?