ya ilk başlarda gidiyorum ama kalkamıyorum ne yapayım altımı bağlasamdamı yatsam o zamankaydirigubbakcemile3
evet canım izmirden geldim izmirde yeşilyurtta oturuyorduk
:roflol::roflol: boddimcim bunlar hep alistirma seni annelige alistiriyor ben oyle dusunuyorum simdi bebek dogunca zaten gece uykularin 8 delikli olucak:roflol: bence sen simdiden alis kalkmaya sunun surasinda ne kaldi. ( umarim moralini bozmamisimdir) :roflol:
kızlar hijyene de hepimiz bayan olarak dikkat ediyoruz mutlaka ama daha fazla dikkat etmeliyiz..
enfeksiyon kaptığımızda erken doğum olabiliyor bu.Allah korusun..
ege-denizciğim işde onu diyorum nasıl olsa bölünmeyecekmi bu uykular şimdi deliksiz uyuyamda oğlum gelince bölsün inş uykusu annesine çeker uykum bölünecek diye kalkıp emmiyomuş bile benim oğlan ne güzel olur düşünsenizeeeesırnaşık şeysırnaşık şey
abarttım demi :roflol::roflol:
benimde 10 ay oldu çok özledim ya eşim diyor istanbul mu güzel yok diyorum izmirim başka
evet sankim biraz abarttin :roflol: ama benim esim mesela bi yatiyomus yeni dogdugunda sabah 8 e kadar deliksiz uyuyormus babasi diyomuski annesine git bak bakalim yasiyomu :)) cok uslu bi bebekmis vede annesi 7 aya kadar pek hissetmemis karninda kipirdadigini acaba diyom bizim kiz babasina mi cekti bende hissetmiyorum ya.
boddim neyaptin sen canim cok tehlikeli bisey o sakin tutma idrarini birsuru sorun cikartiyor mesela bende bobrek iltahabi oldu gecen ay doktor bol su ic sik sik wc ye git dedi eger gitmezsen idrardaki bazi tortu yada ona benzer seyler dibe cokuyor ve daha sonra zararli olmaya basliyor ve gebelikte enfeksiyon kapmak cok kolay. tembellik yok dogru tuvalete kaydirigubbakcemile3:roflol:
evet sankim biraz abarttin :roflol: ama benim esim mesela bi yatiyomus yeni dogdugunda sabah 8 e kadar deliksiz uyuyormus babasi diyomuski annesine git bak bakalim yasiyomu :)) cok uslu bi bebekmis vede annesi 7 aya kadar pek hissetmemis karninda kipirdadigini acaba diyom bizim kiz babasina mi cekti bende hissetmiyorum ya.
ya ne güzel işde senin eşin güzel bir örnek inş kıznda babasına çeker
neeeeeeeee 7 aya kadar mı? yaa az daha sabret hissedeceksin...
insallah canim ben zaten esime benzemesini cok istiyorum bende uslu bi bebekmisim ama doktorlara asikmisim aglarmisim geceleri bizimkiler beni acile gotururlermis ben doktoru gorunce baslarmisim gulmeye cilveler yapmaya dr. bunun biseysi yok alin goturun dermis:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?