2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizimki de çok yaramaz olacak galiba teyzeleri. 17. haftadan beri hiç rahat durmuyor. Bazen uykumu bile bölüyo. Bugün de doktor amcaya gidicez bakalım neler yapıcak bizim yaramaz :)

Yaaaa kızlar kim yazmıştı burda.. Gebelikte şeker yüklemesi sağlık ocaklarında yaptırabiliyor diye. Şimdi sağlık ocağını aradım yapılmıyormuş. Benim bu hafta şeker yüklemem var.

Canım çok zor bir durum ama sizlere düşen bence aileler konuşmasa bile durum ne kadar ciddi bilmiyom ama sonuçta kimse ailesinden kopamıycağı için ayrı ayrı kimse kimsenin ailesiyle görüşmesine karışmıycak.Temennim herkes barışsın.

saol hayatımmmm haber vermez olurmuyum çok az kaldı heyecandan ölücem :)

yaaa bu arada sen nasıl oldun? iyimisin? sonucları bızde beklıyoruz existhunder.(ay cok uzun nıckın var..kısaca ex dicem sana :)

nasıl istyosan öyle canım ex de hatta e de ben anlarım :)))))

ya benim boddi aşağıda canım ama ben gece tualete gitmeye nefret eden bir birey olarak sabaha kadar sıkıyorummmm

sakın tutmayın kızlar çünkü idrar torbası sarkması olursa istemsiz idrarınızı tutmaz hale gelirsiniz bununda tek çaresi ameliyat.Zor da olsa kalkın gidin.

saol hayatım eksik olma

Bizimki de çok yaramaz olacak galiba teyzeleri. 17. haftadan beri hiç rahat durmuyor. Bazen uykumu bile bölüyo. Bugün de doktor amcaya gidicez bakalım neler yapıcak bizim yaramaz :)

canım senin de haberlerini bekliyoruz

merhaba anneler.. melekler.. pasalar..
öykücüm arkadaslar söylencek herseyi söylemi.. hersey en kisa zamanda yoluna girer insallah canim.. sen kizini düsün..
existcim güzel haberlerle gel canim. tadini cikar.. uzun uzun izli Nisanimizi..
boddim.. bende senin gibi düsünüyorum.. nedeolsa bol bol nöbet tutcaz geceleri.. bari simdi tadini cikaralim..

Son düzenleme:
existcim güzel haberlerini bekliyoruz hayatım prensesin neler yapacak acaba sana
hacerciğimdemi ama benimki sistem dışı sıktığımın farkında değilimki alışkanlık sadece böle diyemde atam üstümden

geceleri benim tuvaletim gelmiyor allahtan ..
ama sabah 8 dedimmi saat gibi uyaniyorum.. aslinda buda sorun degilde.. bu saat gibi kalkmak haftasonuda ayni.. 8 dedimmi kostur tuvalete.. uykum telef oluyor o zaman ona acirim yani
-tatlicadiarzu-

geceleri benim tuvaletim gelmiyor allahtan ..
ama sabah 8 dedimmi saat gibi uyaniyorum.. aslinda buda sorun degilde.. bu saat gibi kalkmak haftasonuda ayni.. 8 dedimmi kostur tuvalete.. uykum telef oluyor o zaman ona acirim yani
-tatlicadiarzu-

bende sabah 6da kociş için kalkınca 2 kere gdiyorum tualate gecenin borcunuda 2 taksittde ödüyorum hafta sonuda aynı zaten bir pazarım var hafta sonu olarak

selam guzeller guzeli anneler,

bir suredir cok sıkıntılı gunler yasıyordum, dayımda akciger kanseri cıktı. butun aile mahvolduk.dayım da bana cok baglıdır, guvenir de.. herseyini bana soruyordu, her isiyle ben ilgileniyordum. tabi bu durumlar beni biraz yıprattı, bir yanda dayım ki psikolojisi cok bozuk diger yanda minik bebegim..

Allah kimseye vermesin, hastaliktan cok psikolojisi yıpratıyor insanı, adı kotu.hastane hastane gezdik, gitmedigimiz doktor kalmadi,kendince bir doktor da hayır kanser degil desin diye bekliyor, tabi saatlerce hastanelerde bekliyoruz cok yoruldum, devamlı olüm konusulan bir ortam, herkes aglıyor.

bir de bu ara tabi kriz durumlari, herkesin moraller bozuk, kimse sohbet etsem hep sikayet hep mutsuzluk..

siz hep diyorsunuz ya kendinizi uzmeyin bebek hissediyor diye gecen gun artik dayanamadim nasıl aglıyorum, yazık bu cocuga da , o da uzuluyor kucucuk canı var zaten, o da burnundan gelmistir diye..

su ana kadar dayım icin elimden geleni yaptım, hala da yapıyorum ama bir sure uzak kalmam gerektigine karar verdim o ortamdan.zaten bugun radyoterapiye baslıyorlar (radyoterapi alan hastalar o ışınları bir sure tasırmıs uzerlerinde) doktorum aynı ortamda bulunma dedi.

bugune kadar size anlatmadim, dedim kızlara da yazik, bari onlari uzmeyeyim, simdi tedaviye baslandi, insallah kurtaracagiz dayimi, cok sukur 3 ay omrun kalmıs gibi laflar edilmedi...

bugun de detaylı ultrasonum vardı, oglum gulucukler attı annesine, moral verdi.cok sukur herseyimiz normal cikti.21hafta 6 gunluk 538gr, organlarda bir sorun gozukmuyor.

herseyin bası saglık kızlar, Allah bebeklerimize uzun saglıklı omurler versin, analı babalı buyutsun...gerisi kolay.

hepinize opucukler

cok iyi bir ornek olmayacak ama, anlattiklarinda kendimi buldum resmen.
bende dayımla abi kardes belki daha da yakındım.
benimde dayım cok genc yasta kansere yakalandi.malesef 8 gun sonra onu kaybedeli bir yil olacak.
dayı baska kimseye benzemiyor hala amca filan hepsi bi yana dayi bir yana idi benim icin, o yuzden seni coook iyi anliyorum.
bol sifa diliyorum allah hayırlısına cevirsin.
sende biraz uzak kalmakla iyi etmissin. kendini degilse bebegini dusun.
hastalik degil ama o psikoloji mahvediyor insani gercekten cko iyi bilirim :çok üzgünüm:

canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun allah şifasını versin inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sende artık elinden geleni yapmışsın şimdi bebeğine ve kendine iyi bakma zamanı gelmiş artık :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

canım öncelikle dayına acil şifalar dilerim. Biz ne desek boş. İnsan başına gelince anlıyor bu tür durumları. Yaşayan bilir olayı yani. Bencede bir süre çok fazla yaklaşmaman en iyisi.

Detaylıyı yaptırmışsın gözün aydın.sengözlerimebaksanab Maşallah bebişine de kilosu falan ideal Detaylı ultrasonun yeri bambaşka. Uzun uzun bakıldığı için.

Detaylıyı nerde yaptırdın kaça yaptırdın? Bunları paylaşırsan arkadaşlara yardımcı olur. Ben yaptırdığımda yazmıştım.

öykübebek seninde yaşadıkların çok üzücü canım insan hamileyken daha da bi kafaya takıp alınıyor. ama gör bak eşin çoktann pişman olmuştur bile o sinirle ne dediğini bile bilmiyordur. seni en hassas yerinden vurmak istemiş ama bunu aklı başında yaptığından emin değilim. bugün yarın gelecektir özür dileyerek ama bence de biraz naz yap anlat ne kadar kırıldığını en kısa zamanda düzelirsiniz inişallah

little suzy canım çok geçmiş olsun allahım dayına sağlık sahat versin sende kendini fazla yıpratma oğluşunu düşün tekar geçmiş olsun

cok tesekkur ederim elifcim, dayının da mekanı cennet olsun insallahh..basınız sagolsunsana da acını tazelettim, uzuldum bak simdi

Allah ölümün de hayırlısını versin, bu da hayatın bir gercegi..birileri oluyor, birileri doguyor, hayat gecici ama iste sevgi kalıcı elifcim, sen dayını sevmeye devam etttikce o sevgi ona ulasıyordur

medical parkta yaptırdım, doktorumu yeni degistirdim, bu kendisini 2. gorusumdu ama cok memnun kaldım, her adımı tek tek anlatıyor.197 ytl tuttu, bu ssk indirimli fiyatı.

cok tesekkur ederim sana da hepinize de iyi dilekleriniz icin kızlar, bizler melekler tasıyoruz, dileklerimiz kabul olur:))

elifcim başınsağolsun canım :çok üzgünüm:
insanın yakınını kaybetmesi gerçekten çok zor :çok üzgünüm:
allah tüm sevdiklerimize uzun ömürler versin :Saruboceq:

little_suzy.. canim gecmis olsn.. allah acil sifalar versin dayina..
elifinde dedigi gibi dayini yeri bi baska.. rabbim size mutlu günler göstersin tüm ailenle.. oglunla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…