2009 Mayıs Anneleri Geleneksel Yılbaşı Çekilişine Hoşgeldiniz :)

pnrhlt

DEFNE'm Güzel Meleğim
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2008
7.149
210
363
Evetttttt Yılbaşı Çekilişi yapıldı efendim :)

Liste aşağıdaki gibi. Herkese keyifli hediyeleşmeler diliyorum. Uzun süredir buraya yada kk'ya girmeyen , yada çekilişimizi görmeyen arkadaşlarımız elbet vardır. Onlardan bizi niye eklemediniz diye sitem alabiliriz. Onlarda yazsınlar. Kendi aralarında onlara da çekiliş yaparız olmadı. Böyle tedirgin oluyorum çünkü birileri kırılıcak diye. Hadi bakalım hayırlı olsun tekrar ;)

Tülay-Hande
Ferda-Pınar
Sibel-Gülhan
Esen-Bengi
Gülşah-Hülya
Banu-Filiz
Birsen-Tuba
Esra tutkun-Aynur
Nuran-Nurten
Semra-Fulya
Ayşe (cerencim)-Mimaresra

Son düzenleme:
Bence nurten,ferda,hülya,esen,ayşe,ceren da katılr hülya gazel hasta diye yok...nurten kayıpta.

Eklemeleri yaptım kızlar. Daha atılım olur diye düşünüyorum. Bence çekiliş için 1 hafta daha bekleyelim ne dersiniz?

Yapalım biranönce çok heves ettim vallaa :86: Hediyeleri de ayarlamaya başlayalım.Bu arada hem anne hem bebeklermi son durum nedir?

Son düzenleme:
canlarım, aranıza çok giremiyorum diye "geleneksel" yılbaşı çekilişine girmeyeceğimi düşünmediniz heralde:))) beni de ekle pınarcım.
bu arada hem anne,hem bebek hediyesi bana uyar. ama bende çoğunluğa uyarım:)):71:

Evetttttt Yılbaşı Çekilişi yapıldı efendim :)

Liste aşağıdaki gibi. Herkese keyifli hediyeleşmeler diliyorum. Uzun süredir buraya yada kk'ya girmeyen , çekilişimizi görmeyen arkadaşlarımız elbet vardır. Onlardan bizi niye eklemediniz diye sitem alabiliriz. Onlarda yazsınlar. Kendi aralarında onlara da çekiliş yaparız olmadı. Böyle tedirgin oluyorum çünkü birileri kırılıcak diye. Hadi bakalım hayırlı olsun tekrar ;)

Tülay-Hande
Ferda-Pınar
Sibel-Gülhan
Esen-Bengi
Gülşah-Hülya
Banu-Filiz
Birsen-Tuba
Esra tutkun-Aynur
Nuran-Nurten
Semra-Fulya
Ayşe (cerencim)-Mimaresra
Meltem-Özlem