2009 Mayıs Anneleri

herkese selam iyi akşamlar
AKMAN cım inşallah bir sorun yoktur rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın inşallah
MuTAHHARA canım aman dikkat et yat bol bol dinlen iltihap tehlikeli bol bol da su iç tatlımm

evet canim bol bol yatmaktan baska bi çare yok sanirim :)

iyiyiz bitanem koca bir bardak süt içtim bebiş pek mutlu oldu sanırım kıpı kıpır maşallah tatlım:nazar:

ohh yarasin kuzugumaaa :))

kizlar bugun seker testi için geç kaldim..sabah erkenden tavsiye ediliyormus..yarin gidicem tekrar..buarada 2 haftanin ardindan dün gene su geldi :S bugunde doktorum lokosit ve crp test sonuclarimi soyledi..gene yüksek cikmiş :S yani gene iltihap var..antibiotik verdi gene..

Rabbim beterinden saklasin..napalim yatmaya devam :)
,

cnm ilaçlarını iç.ve dinlen bol bol..yapacak bişey yok tatlım..zaman gecio bak.

iyiyiz bitanem koca bir bardak süt içtim bebiş pek mutlu oldu sanırım kıpı kıpır maşallah tatlım:nazar:

afiyet olsun cnm..yarasın bebişineeee

ay ne mutlu sana bende her hafta gitmeye alıştım şimdi 3 hafta beklemek zor gelecek yaaa nasıl beklerim bilmem gerçi ablamın arkadaşı özledikçe gel dedi ama bakalım dayanamazsam giderim

aa ne güzelmiş..cnm valla.:)) ben en erken 3 haftada bir görüyorum..

kizlar bugun seker testi için geç kaldim..sabah erkenden tavsiye ediliyormus..yarin gidicem tekrar..buarada 2 haftanin ardindan dün gene su geldi :S bugunde doktorum lokosit ve crp test sonuclarimi soyledi..gene yüksek cikmiş :S yani gene iltihap var..antibiotik verdi gene..

Rabbim beterinden saklasin..napalim yatmaya devam :)
Canım geçmiş olsun sen ve ben yatağa mahkumuz bizim bebişler yarın peşimden çok koşucaksın dinlen anne diyorlar.Sen şaka bi yana dikkat et canım:nazar::nazar:
Bu arada kızlar uyudunuz mu?Bu Mayıs anneleri çok uykucu çıktı valla.sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Canım geçmiş olsun sen ve ben yatağa mahkumuz bizim bebişler yarın peşimden çok koşucaksın dinlen anne diyorlar.Sen şaka bi yana dikkat et canım:nazar::nazar:
Bu arada kızlar uyudunuz mu?Bu Mayıs anneleri çok uykucu çıktı valla.sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

evet canim..tam kalkma hayalleri kurarken gene yataga düştük :) napalim..onlar için herşeye deger..

evet canim..tam kalkma hayalleri kurarken gene yataga düştük :) napalim..onlar için herşeye deger..
Canım sende de mide yanmaları var mı?Akşamdan beri mide yanmasından ölücem ayağada kalkamıyorum hemen öğürmeye başlıyorum.Ben Egeliyim eşim Antepli kız etli birşey yedimi böyle yanma yaptırıyor ama zeytinyağlı yedimi bir şey yok.Galiba yemek yönünden bana benziycek.

cok normal canim..süt iç biraz..ancak o kesiyor..bide basinin altina yüksek yastik koy..bende de cok oluyor..hele kizartma yiyince yerimde duramiyorum :)

ben varım bu gece uykum yokkk gündüz uyudummm
bu gece bir ilke imza attık bir tekmeyi elimled hissettimmmmm ilkkez şimdiye kadar hiç olmadıı

ben dün gece 5 dk bile uyumadım.gündüzde uyumadım ve halaaa uykum yok.....

bu gece bir ilke imza attık bir tekmeyi elimled hissettimmmmm ilkkez şimdiye kadar hiç olmadıı

:)))) harikaa cnm benim süper dimi

ben dün gece 5 dk bile uyumadım.gündüzde uyumadım ve halaaa uykum yok.....

:)))) harikaa cnm benim süper dimi

kızlar merhaba yarın tatıl dıye uyumusum yenı kalktım sıze bakayım dedım ama kımse kalmamıs geç kaldım yıne:)))
yarın cildiye doktoruna gıdıyorum sırtımdakı sıvılceler ıcın cok fazlalastı bakalım ne krem verıcek.bide mısafırlerım var dönüşte yemek temızlık derken kızımla yorulacaz bırazzz

buarada kızıma isim buldum DİLA ben çok begendım gönülden seven anlamındaymış babamızda begendi hayırlısı bakalım.....

günaydın kızlar nasılsınız ben dünden beri boğazımdan ciğerime doğru inen bı gıcık kasıntı ve oksurüğe tutuldum ates falan yokta cok kotu oksuruyorum inş daha ilerlemez bebişte inadına kıpır kıpır uyutmuyo

günaydın kızlar nasılsınız ben dünden beri boğazımdan ciğerime doğru inen bı gıcık kasıntı ve oksurüğe tutuldum ates falan yokta cok kotu oksuruyorum inş daha ilerlemez bebişte inadına kıpır kıpır uyutmuyo

günaydınlar canım... aman dikkat et benim de öyle başladı. Sonra ilerledi, ciğerlerim sökülüyor sandım... Sonra da çok ateşlendim. Bir an önce önlemini al, önemsiz gibi görünüyor ama sonra insanı yatırıyor 3 gün rapor alıp yattım yine de hala kötüyüm sadece ateş yok artık

günaydın kızlar biz kalktık daha doğrusu ben kalktım miniklerimin sesi yok yemek yedikten sonra şenleniyolar bazende açken canları ne vakit isterse iştee

geçmiş olsun güzelim valla anı sorun bendede var ne yapcam bimiyorum ilaçta alamıyorum allah bebişlerimizin yüzüne baksında ilerlemesin valla.

Back
X