2009 Mayıs Anneleri

Günaydın fıstıklarıııııııım,şööyle güzel bi hafta sonu kahvaltısı ettik keyifle,bende eşimde çok severiz kahvaltıyı,helde bol çeşitli olunca değmeyin keyfimizeeeee:lepi:
Öpüyorum hepinizi koca göbüşlerinizdeeeeeeeeeen:CüvCüv:

:nazar:

kizlar bugun seker testi için geç kaldim..sabah erkenden tavsiye ediliyormus..yarin gidicem tekrar..buarada 2 haftanin ardindan dün gene su geldi bugunde doktorum lokosit ve crp test sonuclarimi soyledi..gene yüksek cikmiş yani gene iltihap var..antibiotik verdi gene..
Rabbim beterinden saklasin..napalim yatmaya devam :)

Canım bebiş iyi olsunda yatmayada razıyız valla,geçmiş olsun yeniden aman suyu ihmal etme eğer bu idrar yolu iltihabı ise bol bol su içersen daha geç ilerliyormuş tatlım ondan,
Şu iltihaplardan kkurtulamayacağız galiba bendede ara sıra yanma olmaya basladı,gittiğimde söylicem doktora hem kan hem idrar tahlili yaptırsın banada

bigudi54 .!.:
kızlar merhaba yarın tatıl dıye uyumusum yenı kalktım sıze bakayım dedım ama kımse kalmamıs geç kaldım yıne:)))
yarın cildiye doktoruna gıdıyorum sırtımdakı sıvılceler ıcın cok fazlalastı bakalım ne krem verıcek.bide mısafırlerım var dönüşte yemek temızlık derken kızımla yorulacaz bırazzz
buarada kızıma isim buldum DİLA ben çok begendım gönülden seven anlamındaymış babamızda begendi hayırlısı bakalım.....

Canım bendede bol miktarda var o sırt sivilcelerinden hatta eşim sivilceleri sıkmaya bile niyetleniyo ara sıra o kadar çogaldı yani,kese yapınca biraz azalmıştı bendekiler, sonucunu bizede yazarsan sevinirim tatlım neymiş şu sivilceler bakiiim

aysun4141 geçmiş olsun canım

Kızlar dün doktor bana balık yemediğim için balık yağı ve ağrılarım için kalsiyum hapı vermişti bu kalsiyum hapı mideme çok dokundu doktor sölemişti zaten yarım başla diye öle yaptım ama çok fenayım ya sizden bu tarz bi hap kullanan varmı? kafamçokkarıştı
canım benim kalsiyum suya karışıp içiliyor gazoz gibi. ama çok şekerli ondan pek içemiyorum.
günaydın kızlar nasılsınız ben dünden beri boğazımdan ciğerime doğru inen bı gıcık kasıntı ve oksurüğe tutuldum ates falan yokta cok kotu oksuruyorum inş daha ilerlemez bebişte inadına kıpır kıpır uyutmuyo
aynısı bende de var canım. hatta bu gece öksürüken kustum. ortalığı batırdım. kan geldi boğazımdan en sonbenneyaptımki neyseki ateş yok.
günaydınlar canım... aman dikkat et benim de öyle başladı. Sonra ilerledi, ciğerlerim sökülüyor sandım... Sonra da çok ateşlendim. Bir an önce önlemini al, önemsiz gibi görünüyor ama sonra insanı yatırıyor 3 gün rapor alıp yattım yine de hala kötüyüm sadece ateş yok artık
ilaç kullandınmı canım? benim doktor şimdilik asist şurup iç dedi. balgam için,öksürük için. daha da geçmezse antibiyotik alırsın dedi. ama kararsız kaldım-tatlicadiarzu-
Günaydın fıstıklarıııııııım,şööyle güzel bi hafta sonu kahvaltısı ettik keyifle,bende eşimde çok severiz kahvaltıyı,helde bol çeşitli olunca değmeyin keyfimizeeeee:lepi:
Öpüyorum hepinizi koca göbüşlerinizdeeeeeeeeeen:CüvCüv:

Canım bebiş iyi olsunda yatmayada razıyız valla,geçmiş olsun yeniden aman suyu ihmal etme eğer bu idrar yolu iltihabı ise bol bol su içersen daha geç ilerliyormuş tatlım ondan,
Şu iltihaplardan kkurtulamayacağız galiba bendede ara sıra yanma olmaya basladı,gittiğimde söylicem doktora hem kan hem idrar tahlili yaptırsın banada

Canım bendede bol miktarda var o sırt sivilcelerinden hatta eşim sivilceleri sıkmaya bile niyetleniyo ara sıra o kadar çogaldı yani,kese yapınca biraz azalmıştı bendekiler, sonucunu bizede yazarsan sevinirim tatlım neymiş şu sivilceler bakiiim

aysun4141 geçmiş olsun canım

merhaba canım. patiklerden ne haber?

bu arada yaa,selam vermeden konuya daldım. hepinize merhaba. bizim tatil başladı. çalışanlara kolay gelsin. ara sıra uğrar havadisleri alırım.
ben pazartesi gününe randevu aldım. burda gelişmiş bir hastaneye gidicem. 4 boyutlu yokmuş ama 3 boyutlu var dedi.yani cd aktarımı filan yokmuş. ayrıntılı inceleyecekler oğlumu.:emir_bebek:

ben varım bu gece uykum yokkk gündüz uyudummm
bu gece bir ilke imza attık bir tekmeyi elimled hissettimmmmm ilkkez şimdiye kadar hiç olmadıı
Hadi geleceğin futfolcuları geliyor.

kızlar merhaba yarın tatıl dıye uyumusum yenı kalktım sıze bakayım dedım ama kımse kalmamıs geç kaldım yıne:)))
yarın cildiye doktoruna gıdıyorum sırtımdakı sıvılceler ıcın cok fazlalastı bakalım ne krem verıcek.bide mısafırlerım var dönüşte yemek temızlık derken kızımla yorulacaz bırazzz

buarada kızıma isim buldum DİLA ben çok begendım gönülden seven anlamındaymış babamızda begendi hayırlısı bakalım.....
Dila nın hikayesini bir hacı amca anlatmıştı ne kadar doğru bilmem ama duygusaldı.Gönülden seven denmesi ondanmış

bu arada yaa,selam vermeden konuya daldım. hepinize merhaba. bizim tatil başladı. çalışanlara kolay gelsin. ara sıra uğrar havadisleri alırım.
ben pazartesi gününe randevu aldım. burda gelişmiş bir hastaneye gidicem. 4 boyutlu yokmuş ama 3 boyutlu var dedi.yani cd aktarımı filan yokmuş. ayrıntılı inceleyecekler oğlumu.:emir_bebek:
Kız vardın mı memleketine.Hadi gözün aydın ne çabuk geçti 1-2 hafta önce memleketine gidince gidersin diyorduk vakti geldi iyi sonuçları bekliyoruz.

geldim canım. randevuda aldım. eğer memnun kalırsam doğumu da orda yapacam. gerçi biraz pahalıya gelecek burası olursa ama napalım. bakacaz bir çaresine

Günaydınlar kızlar;

Daha öncede yazmıştım bu kalsiyum hapı bende acayip mide yanması yaptı yaaa çok kötüyüm.Ama göğüs ucu için verdiği bepanten çok iyi geldi tavsiye ederim.

kizlar bugun seker testi için geç kaldim..sabah erkenden tavsiye ediliyormus..yarin gidicem tekrar..buarada 2 haftanin ardindan dün gene su geldi :S bugunde doktorum lokosit ve crp test sonuclarimi soyledi..gene yüksek cikmiş :S yani gene iltihap var..antibiotik verdi gene..

Rabbim beterinden saklasin..napalim yatmaya devam :)

Dikkat et kendine canım benim yatmaktan sıkıldın tabi ama olsun bebişlerimiz sağlıklı olsunda gerisi boş.

ben varım bu gece uykum yokkk gündüz uyudummm
bu gece bir ilke imza attık bir tekmeyi elimled hissettimmmmm ilkkez şimdiye kadar hiç olmadıı

Aman ne güzel paşaların artık iyice kuvvetlendi sen birkaç hafta sonra gör canım benim oğluşum gibi rahat vermiycek sağa yatamıyorum mesela ayakları orda rahatsz oluyo vurup duruyo anne diğer tarafa dön diye allahım mucize bu yaaa.Sonrasında hareketlerini dışarıdan seyret sanarsın takla atıyo içeride :emir_bebek:

günaydın kızlar nasılsınız ben dünden beri boğazımdan ciğerime doğru inen bı gıcık kasıntı ve oksurüğe tutuldum ates falan yokta cok kotu oksuruyorum inş daha ilerlemez bebişte inadına kıpır kıpır uyutmuyo

Bende de olmuştu aysuncum çok dikkat et ihmal etme ıhlamur içine elma kabuğu çok iyi geliyo yumuşatıyo boğazı

günaydın kızlar biz kalktık daha doğrusu ben kalktım miniklerimin sesi yok yemek yedikten sonra şenleniyolar bazende açken canları ne vakit isterse iştee

Benimde oğluş yemeği çok sevecek heralde ne zaman bişeyler atıştırsam içeride oyun başlıyo hihoyyyt

Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım bu arada ii tatiller sana bol bol dinlen

geldim canım. randevuda aldım. eğer memnun kalırsam doğumu da orda yapacam. gerçi biraz pahalıya gelecek burası olursa ama napalım. bakacaz bir çaresine

Önemli olan güvenilir olması için rahat etsin.Bende evimin karşısında özel hastane var şimdi oraya karar verdim hem evede rahat gelip giderler annemler falan iyi olur.34.haftadan itibaren küvezide varmış 34 öncesini başka hastaneye sevkediyorlarmış.Emekli sandığı senin ödemiyormu masraflarını?:CüvCüv::CüvCüv:

hastaneyle görüşmedim daha ama emekli sandığı karşıladığı haliyle bile bayağı tuzlu olacak. pazartesi görüşecem bakalım. yenidoğan ünitesi de var heralde netten araştırdığım kadarıyla.
neyse ben kaçtım canlar, görüşürüz.

kızlar şimdi dr. geldim kızımı gördüm teyzeleri büyümüşhihoyyyt kilosu boyu herşeyi normal dedi bende hihoyyytdaha iyiyim oyüzden iğneyi bıraktım bana başka hap verdi magnezyumda verdi .ayın 7sindede seker tahlili yapılcak kızlar ohh içim rahatladı yahihoyyyt

öksüren arkadaşlar için birtavsiyemvar balın içine zencefil karıstırıp yiyin balı gözümün önüne koydum gidip geldikçe 1 çay kaşığı ağzıma atıyorum normalde balı hiç sevmem ama bu öksürüklere dayanamıyorum artık karnıma kramplar giriyor baya bir işe yaradı boğazlarımı yumuşattı tavsiye ederim kızlar

slm internetimizi taşıdığımız için uzun zaman yazamadım. herkes nasıl. ben iyiyim. kızımı büyütüyorum karnımda. 23 haftalık olduk. Hiç durmuyor yaramaz. MAŞALLAH. Hepinizi öpüyorum.

çok saolun arkadaşlar inşallah sonuçlarım iyi çıkar hemen sizinle paylaşacağım sizde bana dua etmeye devam edin lütfen

merhaba kızlar!!!
perşembeden beri ne kadar da çok yazmışsınız. ben bi geçmişi okuyayıp geleyim. tabi bitersedelikafadulden
geçen hafta son iki gün çok yoğundu. pestilimizi çıkardılar.
bugün dra gittik kızımı gördüm. ağzını açıp kapatıyordu sürekli çok şekerdi. :nazar::nazar: elleri sürekli oynuyordu. kızım tam 687 gr olmuş. şimdilik bi sorun yok Allaha şükür. ama kan tahlilime göre dr demir hapını günde 2 kere atacaksın dedi. umarım diğer tahlilde düzelir.

mrh canm maşallah kızına detaylıyamı girmiştin

yok canım aylık kontrole gittim. drum 4 boyutluda bakıyor.

kızlar iki gün girmedim siteye neler olmuş böyle.
pınar çok canını sıkma, dönüşün muhteşem olacak canım.
akman canım umarım bebeğinde bi sorun çıkmaz. sen gönlünü ferah tut ve bol bol dua et. tabiki bende senin o minik yavrun için dua edeceğim. lütfen sonuçlardan hemen haberdar et bizleride.
mutaharra bebeğinin iyi olmasına çok sevindim canım ama bebeğin için biraz daha yatman gerekiyormuş, kendine dikkat et canım. bu sıkıntılarda geçecek elbet.
tutkun sende bebişini gören mutlu annelerdensin. maşallah bebişine canım. maalesef bol bol su içmen gerekiyor ben yatarken günde 4 lt içtiğimi hatırlıyorum. ellerim kurumuştu tuvalete gidip yıkamaktan.
hasta olan arkadaşlar sizlere de geçmiş olsun. kendinize dikkat edin.

hasta olan tüm arkadaslara acil şifalar inş bende uzun zamandır giremiyorum çok bel agrılarım oluyo pc başında duramıyorum bu hafta 2. düzey renklidoplere gircem bende heyecanlıyım bu yüzden:))

iyi akşamlar herkese bizde bugün doktora gittik bebişim 500 gr olmuş doktorum ayrıntılı baktı herşeyine çok şükür sağlıklı bir bebişim var maşallah:)))) marttada doğum iznime karar vereceğiz

kızlar kimseler yok ama ben yazam derdimi sırtım çok ağrıyor
sanırım karnımı zor taşıyacağım
tam sırtımla ön kısmımı birleştiren yerler çok geriliyor sankii önden karnımı çekiyolar yanlarım acıyorr
bu bebişler 2 kilo olduğunda 3 kilo olduğunda kanrımı nasıl taşıyacağım yaww

kızlar şimdi dr. geldim kızımı gördüm teyzeleri büyümüşhihoyyyt kilosu boyu herşeyi normal dedi bende hihoyyytdaha iyiyim oyüzden iğneyi bıraktım bana başka hap verdi magnezyumda verdi .ayın 7sindede seker tahlili yapılcak kızlar ohh içim rahatladı yahihoyyyt
Hadi gözün aydın canım

yok canım aylık kontrole gittim. drum 4 boyutluda bakıyor.

kızlar iki gün girmedim siteye neler olmuş böyle.
pınar çok canını sıkma, dönüşün muhteşem olacak canım.
akman canım umarım bebeğinde bi sorun çıkmaz. sen gönlünü ferah tut ve bol bol dua et. tabiki bende senin o minik yavrun için dua edeceğim. lütfen sonuçlardan hemen haberdar et bizleride.
mutaharra bebeğinin iyi olmasına çok sevindim canım ama bebeğin için biraz daha yatman gerekiyormuş, kendine dikkat et canım. bu sıkıntılarda geçecek elbet.
tutkun sende bebişini gören mutlu annelerdensin. maşallah bebişine canım. maalesef bol bol su içmen gerekiyor ben yatarken günde 4 lt içtiğimi hatırlıyorum. ellerim kurumuştu tuvalete gidip yıkamaktan.
hasta olan arkadaşlar sizlere de geçmiş olsun. kendinize dikkat edin.
Canım teşekkürler valla bende bıktım ama ne yapcan

iyi akşamlar herkese bizde bugün doktora gittik bebişim 500 gr olmuş doktorum ayrıntılı baktı herşeyine çok şükür sağlıklı bir bebişim var maşallah:)))) marttada doğum iznime karar vereceğiz
Oh oh maşallah canım.
Günaydın mayıs anneleri bebiş beni sabah 6 da uyandırdı sonra da pişkin pişkin uyudu babası da hasta kahvaltıdan sonra uyudu bende dedim benim gibi pazar sabahı uyumayan vardı belki ama yanılmışım.Heyyyyy kalkın öğlen oldu bebişler acıkmıştır biz öğlen yemeği yicez.

Back
X