- 26 Ekim 2008
- 6.173
- 57
- 163
Günaydın fıstıklarıııııııım,şööyle güzel bi hafta sonu kahvaltısı ettik keyifle,bende eşimde çok severiz kahvaltıyı,helde bol çeşitli olunca değmeyin keyfimizeeeee:lepi:
Öpüyorum hepinizi koca göbüşlerinizdeeeeeeeeeen:CüvCüv:

Canım bebiş iyi olsunda yatmayada razıyız valla,geçmiş olsun yeniden aman suyu ihmal etme eğer bu idrar yolu iltihabı ise bol bol su içersen daha geç ilerliyormuş tatlım ondan,
Şu iltihaplardan kkurtulamayacağız galiba bendede ara sıra yanma olmaya basladı,gittiğimde söylicem doktora hem kan hem idrar tahlili yaptırsın banada

Canım bendede bol miktarda var o sırt sivilcelerinden hatta eşim sivilceleri sıkmaya bile niyetleniyo ara sıra o kadar çogaldı yani,kese yapınca biraz azalmıştı bendekiler, sonucunu bizede yazarsan sevinirim tatlım neymiş şu sivilceler bakiiim

aysun4141 geçmiş olsun canım

Öpüyorum hepinizi koca göbüşlerinizdeeeeeeeeeen:CüvCüv:

kizlar bugun seker testi için geç kaldim..sabah erkenden tavsiye ediliyormus..yarin gidicem tekrar..buarada 2 haftanin ardindan dün gene su geldi bugunde doktorum lokosit ve crp test sonuclarimi soyledi..gene yüksek cikmiş yani gene iltihap var..antibiotik verdi gene..
Rabbim beterinden saklasin..napalim yatmaya devam :)
Canım bebiş iyi olsunda yatmayada razıyız valla,geçmiş olsun yeniden aman suyu ihmal etme eğer bu idrar yolu iltihabı ise bol bol su içersen daha geç ilerliyormuş tatlım ondan,
Şu iltihaplardan kkurtulamayacağız galiba bendede ara sıra yanma olmaya basladı,gittiğimde söylicem doktora hem kan hem idrar tahlili yaptırsın banada

bigudi54 .!.:kızlar merhaba yarın tatıl dıye uyumusum yenı kalktım sıze bakayım dedım ama kımse kalmamıs geç kaldım yıne:)))
yarın cildiye doktoruna gıdıyorum sırtımdakı sıvılceler ıcın cok fazlalastı bakalım ne krem verıcek.bide mısafırlerım var dönüşte yemek temızlık derken kızımla yorulacaz bırazzz
buarada kızıma isim buldum DİLA ben çok begendım gönülden seven anlamındaymış babamızda begendi hayırlısı bakalım.....
Canım bendede bol miktarda var o sırt sivilcelerinden hatta eşim sivilceleri sıkmaya bile niyetleniyo ara sıra o kadar çogaldı yani,kese yapınca biraz azalmıştı bendekiler, sonucunu bizede yazarsan sevinirim tatlım neymiş şu sivilceler bakiiim

aysun4141 geçmiş olsun canım