2009 Mayıs Anneleri

aynen cnm..tatlıda özellikle:))))

slm kızlar!!
dün yarım gün dışarda gezdim ya gece hemen lekelendim. çok fazla ayakta durmak yaramıyor bana. ama bunada alıştım, dinlenince geçiyor.

yaa cnm bugun bütün gün gezdim.yaa cok kızdım kendime aylardır evdeydim ya abarttımmmmm

merhaba tatlım iyiyim bende dün bebişimi gördüm :)))) battaniyemiz bitti şekercim
fotosunu çeker koyarım

cnmmm gözünaydın ..bende bi ceket ördüm kızıma:)
nasılsın cnm

Kızlar bugün gerçekten kimse yokmuş.Bu gün eşimle dışarı çıktık ey özgürlük....
Optimum a gittik nerde işe yaramaz şeyler var toplamışlar özellikle de bebe mağazalarına fiyatlarda o dandik şeylere fazla, güzelim alışveriş merkezi ama içi boş.Pişman oldum.:1shok::1shok:Hiç kullanışlı şeyler yoktu.Gerçi en azından hava almış oldum.Artık bi daha ne zaman çıkarım dışarı bilemem.Kızımada bişey alamadan döndüm sinir oldum ya.Halbuki giderken ne hayaller kurmuştum.Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookArtık bi dahakine.Hadi iyi uykular hepinize.Öpüldünüz.naniknanikyerimseniben

Kızlar günaydddııııınnnnn a.s. a.s. a.s.

Evet efenim geri döndüm :) Cezam dün akşam 7'de bitti ama evde olmadığımdan şimdi ofise gelir gelmez size yazayım da sonra uyuyayım bari dedim :) Sizleri çok özledim...

Siteye kullanıcı girişi yapamadım ama misafir olarak mesajlarınızı yine elimden geldiğince takip ettim. Gerçi size cevap yazamamak çok gıcık bi durumdu. Beni merak eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ederimmmm a.s.

Efenim cumartesi kuzumu görmeye gittik. Tam 947 gr olmuş teyzeleri... 1 hafta önden gidiyoruz maşşallah. Herşeyi yolunda çok şükür. Ay bide esnemesi vardı bayıldım :dance: Dedim cd'ye çekemiyor musunuz görüntüleri doktor teyzesi. Aaa çekeriz niye çekmeyelim dedi. şimdi durup durup onu izliyorum :) Bu sefer naz yaptı bize. Yine çok hareketliydi ama hep yan durdu. Yan profilden poz verdi :) Parmaklarını yerim ben onuuuunnnn

Yalnız ben tam 83 kilo olmuşum :1shok: Son 2 ayda 6 kilo almışım ya... Doktorum çok üzüldü. Bundan sonra iki eliniz kanda da olsa da her akşam mutlaka 1 saat tempolu yürüyüş yapacaksınız dedi. Eh el makhum dün başladık artık yürüyüşlere...

Aslında şeker ölçümümü 3 hafta sonra yapacakmışız ama ben bu kadar kilo alınca haftaya gel yapalım ne olur ne olmaz dedi. 100 gr'lık olandan yapacakmışız. Dolayısıyla 3 saat bekleyeceğim o şekerli suyu içtikten sonra. İnşallah bişey çıkmaz valla kafamçokkarıştı Bi daha 21 Şubat'ta göreceğim kızımı yaaaaa senağlama

Sonracığımaaaa... Cumartesi doktor çıkışı kızıma oda bakmaya gittik Modoko'ya. Zaten toplamda 13 bebek mobilyası satan mağaza var. Hepsinde de aynı şeyler. Fiyatlar hep aynı. Gına geldi valla. Bir tane değişik bulduk. Bembeyaz delikafadulden Sadece tekstillerinde renk var. Gerisi bembeyaz. Her bebeğe uyar. Çok güzeldi. Onu not aldık. 15 gün içinde başka bulamazsak onu sipariş vereceğiz inşallah...

Tabi sizi görmeyince kaç gündür konular birikti :)

Eh benden şimdilik bu kadar :) Sizlerde çok çok iyisiniz umarım... Gidip yatayım artık gözlerim kapanıyor. Saat 9 gibi görüşürüz. Öptüm kocamaaaannnn a.s.

Son düzenleme:
PINARCIM hoşgeldin canım. Özlettin kendini valla. ne cezasıydı bu anlayamadım. Neyse Geçmiş olsun diyeyim.
Teyzesi yesin senin prensesi. maşallah çok tatlı olmuş. kocaman olmuş kıs.birde tam yüzünü gösterseymiş.herşey yolunda gidiyor demek çok şükür.
Senin doktorun dediklerinin aynını bana kendi doktorum dedi. yürüyüş yapacaksın dedi. ama ben yapamıyorum.
Bende öyle 2 ayda 5 kilo almışım yazmıştım zaten. aman ne yapalım. zaten bir o kadar dikkat ediyorum daha da dikkat etmesem ne olur artık bilmiyorum.

pınarcığım dönmene çok sevindim ohhhh maşallah gezmişsiniz
kızında kocaman olmuşşş kaç hafatlıksınız benim kuzucuklarım küçükmü yoksa 22 haftada 507 564 grlardı .....neyse aramızdasın hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnn.....

ojelifıstıkım sen nasılsın cnm ....?

günaydınlar demeyi unutmadan yamazmaya başladım......ben çok erken kalktım
kızlar iki gündür günde bir iki kusmaya başladım...aksam çok başım ağrıdı ben bi tuafım yaww
misafir geldimi kafam ses götürmüyor .....tv.sesi insanların sesi kalkıp odayada gidemiyorum
başım tuttu tabii ....bide kustum...sonrada uyudum....sabahda babam kardeşim işe giderken sesli sesli gittiler kalktık tabii minnoşlarım acıkmışşş hemen kaşar ekmek yedim valla 2 bardakda su içtim
şimdi uykum gelir uyyacağım hepinizi öperim güsel bir hafta olmasını dilerimmm
geçen hafta olmayan kocan bu haftada yok hala seyhatte bunalıma girmeye ramak kaldı .....
bu arada kuzularımı görecem 2 şubatta şeker yüklememde varr

Günaydın canım hoşbuldum :) Ya kızın biriyle takıştık. Doğru söyleyeni kovarlarmış hesabı cezayı yedik :) Neyse geçti gitti. Çok özledim valla bu arada sizleri...

Evet teyzesi bide yüzünü dönseydi iyi olucaktı ama olsun herşeyi iyiymiş ya çok şükür...

Ya sorma valla 90'la bitirsem halime şükredicem...

Sağolasın canım hoşbuldum. Bugün 25+3 olduk teyzesi... Ali ve Ömer'in ablasıyız biz. O yüzden dert etme. Seninkilerin kilosu çok iy imaşşallah...

Aaaa yine mi başladı ya kusmalar. Çok geçmiş olsun canım. Bak şurda 1 hafta kalmış kuzularını görmene. Girme bunalıma falan yerimseniben

Kızlar günaydınnnnn herkese iyi haftalar diliyorum umarım hızlıca ve güzel geçer.

Canım hoşgeldin seni çok özlemiştik yokluğun belli oluyo inan maşşallah kızına çok şeker allah nazarlardan saklasın

Herkese günaydın kıslarrrrrrrrrrr.hayırlı haftalar diliyorum...öpüyorum hepinizi.

Canım günaydın kızlar hepinizeeeeee hihoyyyt

Canım yine başladı senin kusmaların ya kıyamam...Bide senin paşalar hafta olarak küçük canım ondan.

Bence 24 haftadan sonra geçer gibi geliyo doktorum genelde bu tarz şikayetlerin 6 aydan sonra geçtiğini sölemişti bendede çok baş ağrısı ve baş dönmesi vardı hakkaten 24 haftadan sonra geçti canını hiç sıkma :1hug:

pınarcım günaydın tatlım hoşgeldin valla sensiz tadı yoktu topiğin bebiş nasıl bitanem

dırımkızım sanada günaydın yiyenlerimede :)))))))

sağol canım iyiyim ben çok şükür. Yine mi başladı senin kusmaların.geçmiş olsun. Ne zaman geçecekse. üzülüyorum okudukça inan ki. Ne güzel bir hafta kalmış bebişlerini görmeye...onu düşün fazlasıyla mutlu olmamıza yetiyorlar

canım ben minoset kullandım bir de öksürük şurubu verdi doktorum

oh ne güzel görmüşsün bebeğini ben de görmek istiyorum
bal evet çok işe yarıyor ben de neredeyse 1 kavanoz bitirdim
iyi akşamlar herkese bizde bugün doktora gittik bebişim 500 gr olmuş doktorum ayrıntılı baktı herşeyine çok şükür sağlıklı bir bebişim var maşallah:)))) marttada doğum iznime karar vereceğiz
gözün aydın canım Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin
benim de belim çok ağrıyor ama ne yapalım katlanacağız artık bol bol dinleneceğiz
ankara kızılay ulus deyince duygulandım. ankarada okudum çoooooooooooook özlüyorum oraları. ankara aşığıyım. ama en son 2 sene önce gezmeye gitmiştim. siz tadını çıkarın...
ben de ankara'da okudum. orada okurken hiç sevmezdim ama şimdi çok özlüyorum oraları arkadailarımı
oh sonunda geldin:) yerim senin o 1 hafta önden giden bebişini kıyamam ya kocaman olmuş maşallah sağlıklı olmasına çok sevindim. insan cd den tekrar izleyince çok garip oluyor di mi ya:)

seninkiler iki tane çok iyi büyümüşler :)

bu arada herkese GÜNAYDIIINNNNN kaydirigubbakcemile3

Canım hoşgeldin seni çok özlemiştik yokluğun belli oluyo inan maşşallah kızına çok şeker allah nazarlardan saklasın

pınarcım günaydın tatlım hoşgeldin valla sensiz tadı yoktu topiğin bebiş nasıl bitanem

oh sonunda geldin:) yerim senin o 1 hafta önden giden bebişini kıyamam ya kocaman olmuş maşallah sağlıklı olmasına çok sevindim. insan cd den tekrar izleyince çok garip oluyor di mi ya:)

Günaydınlar canlarım. Valla ne özlemişim sizi. Akşam eve çok geç geldiğimden giremedim. Sabah ilk iş kavuşayım bacılarıma dedim :)

Kızımız çok iyi maşşallah teyzeleri. Kocaman olmuş. Bende kocaman olmuşum yani :) Tam 83 :1shok: Allah sonumu hayır etsin kafamçokkarıştı

Valla cd olayı çok güzelmiş ya. Bundan sonra her gidişimde isteyeceğim. Oh be. 4 hafta var yeni muayeneye. İzler izler dururum :)

Sizler nasılsınız bakalım? Keyifler yerinde inşallah?

Cd işini bende sorayım yaw bu gittiğimde. Ben hiç akıl etmedim valla. Gerçi ben daha 28 şubatta gitcem. Bir ay var yaniiiiiiiii

iyiyiz bitanem bende cumartesi gittim doktora bebişimi gördüm çok mutlu oldum ablasıda yanımızdaydı sevdi kardeşini ultrasondan:)) bizimde şubatta şeker yükleme testimiz var inşallah iyi çıkar fıstığım ben 5 kilo almışım doktorum iyi gidiyor herşey dedi bebişin çok şeker yerim ben onu maşallah teyzesinin gülünea.s.

Çok şükür canım keyfimiz yerinde ama artık ağırlaşmaya başladık gibi geliyo :CüvCüv:

Sende kocaman olmuşum diyosun benimde senden aşağı kalır yanım yok inan 81 kiloda ben olmuşum canım yaaaa cokacimcoook Ben hiç aşermezken 3 gündür canım herşeyi istiyo nolcak böyleeee cokacimcoook

kizlar sizede gunaydin insallah guzel bi hafta geciriris
pinar aramiza yeniden donmene sevindim hosgeldin canim

dirim kizi senin ikizler seni baya yoracaga benziyo ozellikle son aylara dogru tek bebek bel agrisindan olduruyo beniki senin isin daha zor allah kolaylik versin hepimize

yeni anne cmt gunu sirtimdaki sivilceler icin gittim doktora normal cildin yaglanmasi dedi yapma bi ilac verdi hala alamadim eczaneden hazirliyolar antibiyotikmis sanirim onla sivilceleri kurutup sonra bi jel verdi onu surecekmisim ama ilaclarin ismini eczacidan alip yazarim sende doktoruna sorarsin istersen

kizlar hafta sonu okadar yoruldumki temizlik yemek derken misafirlerim vardi sol ayagim balon gibi sisti arada duvara dikip dinleniyorum ama ayakkabiyi zor giydim sadece sol ayagimin boyle sismesi bi garip degilmi bugunde gecmezse bakacaz caresine artik

bide cmt gunu seker sonuclarini aldim da idrar sonucunda 1-2 lokasit 8-10 epitel hucresi bol bakteri gozuktu diye yeziyo simdi farkettim bugun doktorun asistani arayip sonuclari soyluyecek ama pirelendim nedemekkiii buu

sorma yaa dün pazara gittik her şeyden canım istiyor eşime dedim çabuk çıkalım yoksa gerekli gereksiz her şyden aldıracağım:) ne oldu ben de anlamadım

kISLAR BENDE GÖBİŞİMİ EKLEDİM İLGİLİ TOPİĞE. BAKIN DA GÖZÜNÜZ KOCAMAN GÖBİŞ GÖRSÜN. ÇOK KİLO ALDIM YAW..

Cd işini bende sorayım yaw bu gittiğimde. Ben hiç akıl etmedim valla. Gerçi ben daha 28 şubatta gitcem. Bir ay var yaniiiiiiiii

Sor canım. Valla süper oluyor. Aynı ekrandan izler gibi heyecanlanıyor insan :)

Oooo maşşallah sende mi gittin kuzunu görmeye. Oh iyiymiş aman çok şükür :) Ablası nasıl mutlu olmuştur canım ya...

5 kilo ne güzel bacım. Aman böyle devam et valla. Biz aldık başımızı gidiyoruz...

Hehe ben diyorum Allah sonumuzu hayır etsin diye :)

Günaydın canım. Sapolasın geldim çok şükür...

Belki ufak bi enfeksiyon olabilir canım. Doktorunla görüşmeden sıkıntı yapma kendine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…