benim kız da yemekten sonra vuruyor. bazı yemeklerden sonra vurmuyor. sanırım yemeği beğenirse mutlu oluyor hareketleniyor.genelde uzandığım zaman hiç durmuyo yerinde. hareket etmemei istiyor galiba. Allah sağlık versin bebişlerimize
slm kızlar!!
dün yarım gün dışarda gezdim ya gece hemen lekelendim. çok fazla ayakta durmak yaramıyor bana. ama bunada alıştım, dinlenince geçiyor.
merhaba tatlım iyiyim bende dün bebişimi gördüm :)))) battaniyemiz bitti şekercim
fotosunu çeker koyarım
PINARCIM hoşgeldin canım. Özlettin kendini valla. ne cezasıydı bu anlayamadım. Neyse Geçmiş olsun diyeyim.
Teyzesi yesin senin prensesi. maşallah çok tatlı olmuş. kocaman olmuş kıs.birde tam yüzünü gösterseymiş.herşey yolunda gidiyor demek çok şükür.
Senin doktorun dediklerinin aynını bana kendi doktorum dedi. yürüyüş yapacaksın dedi. ama ben yapamıyorum.
Bende öyle 2 ayda 5 kilo almışım yazmıştım zaten. aman ne yapalım. zaten bir o kadar dikkat ediyorum daha da dikkat etmesem ne olur artık bilmiyorum.
pınarcığım dönmene çok sevindim ohhhh maşallah gezmişsiniz
kızında kocaman olmuşşş kaç hafatlıksınız benim kuzucuklarım küçükmü yoksa 22 haftada 507 564 grlardı .....neyse aramızdasın hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnn.....
ojelifıstıkım sen nasılsın cnm ....?
günaydınlar demeyi unutmadan yamazmaya başladım......ben çok erken kalktım
kızlar iki gündür günde bir iki kusmaya başladım...aksam çok başım ağrıdı ben bi tuafım yaww
misafir geldimi kafam ses götürmüyor .....tv.sesi insanların sesi kalkıp odayada gidemiyorum
başım tuttu tabii ....bide kustum...sonrada uyudum....sabahda babam kardeşim işe giderken sesli sesli gittiler kalktık tabii minnoşlarım acıkmışşş hemen kaşar ekmek yedim valla 2 bardakda su içtim
şimdi uykum gelir uyyacağım hepinizi öperim güsel bir hafta olmasını dilerimmm
geçen hafta olmayan kocan bu haftada yok hala seyhatte bunalıma girmeye ramak kaldı .....
bu arada kuzularımı görecem 2 şubatta şeker yüklememde varr
Kızlar günaydddııııınnnnn a.s. a.s. a.s.
Evet efenim geri döndüm :) Cezam dün akşam 7'de bitti ama evde olmadığımdan şimdi ofise gelir gelmez size yazayım da sonra uyuyayım bari dedim :) Sizleri çok özledim...
Siteye kullanıcı girişi yapamadım ama misafir olarak mesajlarınızı yine elimden geldiğince takip ettim. Gerçi size cevap yazamamak çok gıcık bi durumdu. Beni merak eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ederimmmm a.s.
Efenim cumartesi kuzumu görmeye gittik. Tam 947 gr olmuş teyzeleri... 1 hafta önden gidiyoruz maşşallah. Herşeyi yolunda çok şükür. Ay bide esnemesi vardı bayıldım :dance: Dedim cd'ye çekemiyor musunuz görüntüleri doktor teyzesi. Aaa çekeriz niye çekmeyelim dedi. şimdi durup durup onu izliyorum :) Bu sefer naz yaptı bize. Yine çok hareketliydi ama hep yan durdu. Yan profilden poz verdi :) Parmaklarını yerim ben onuuuunnnn
Yalnız ben tam 83 kilo olmuşum :1shok: Son 2 ayda 6 kilo almışım ya... Doktorum çok üzüldü. Bundan sonra iki eliniz kanda da olsa da her akşam mutlaka 1 saat tempolu yürüyüş yapacaksınız dedi. Eh el makhum dün başladık artık yürüyüşlere...
Aslında şeker ölçümümü 3 hafta sonra yapacakmışız ama ben bu kadar kilo alınca haftaya gel yapalım ne olur ne olmaz dedi. 100 gr'lık olandan yapacakmışız. Dolayısıyla 3 saat bekleyeceğim o şekerli suyu içtikten sonra. İnşallah bişey çıkmaz valla kafamçokkarıştı Bi daha 21 Şubat'ta göreceğim kızımı yaaaaa senağlama
Sonracığımaaaa... Cumartesi doktor çıkışı kızıma oda bakmaya gittik Modoko'ya. Zaten toplamda 13 bebek mobilyası satan mağaza var. Hepsinde de aynı şeyler. Fiyatlar hep aynı. Gına geldi valla. Bir tane değişik bulduk. Bembeyaz delikafadulden Sadece tekstillerinde renk var. Gerisi bembeyaz. Her bebeğe uyar. Çok güzeldi. Onu not aldık. 15 gün içinde başka bulamazsak onu sipariş vereceğiz inşallah...
Tabi sizi görmeyince kaç gündür konular birikti :)
Eh benden şimdilik bu kadar :) Sizlerde çok çok iyisiniz umarım... Gidip yatayım artık gözlerim kapanıyor. Saat 9 gibi görüşürüz. Öptüm kocamaaaannnn a.s.
Herkese günaydın kıslarrrrrrrrrrr.hayırlı haftalar diliyorum...öpüyorum hepinizi.
kızında kocaman olmuşşş kaç hafatlıksınız benim kuzucuklarım küçükmü yoksa 22 haftada 507 564 grlardı .....neyse aramızdasın hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnn.....
kızlar iki gündür günde bir iki kusmaya başladım...aksam çok başım ağrıdı ben bi tuafım yaww
misafir geldimi kafam ses götürmüyor .....tv.sesi insanların sesi kalkıp odayada gidemiyorum
başım tuttu tabii ....bide kustum...sonrada uyudum....sabahda babam kardeşim işe giderken sesli sesli gittiler kalktık tabii minnoşlarım acıkmışşş hemen kaşar ekmek yedim valla 2 bardakda su içtim
geçen hafta olmayan kocan bu haftada yok hala seyhatte bunalıma girmeye ramak kaldı .....
Ojelifıstıkım sen nasılsın cnm ....?
Günaydınlar demeyi unutmadan yamazmaya başladım......ben çok erken kalktım
Bu arada kuzularımı görecem 2 şubatta şeker yüklememde varr
canım ben minoset kullandım bir de öksürük şurubu verdi doktorumcanım benim kalsiyum suya karışıp içiliyor gazoz gibi. ama çok şekerli ondan pek içemiyorum.
aynısı bende de var canım. hatta bu gece öksürüken kustum. ortalığı batırdım. kan geldi boğazımdan en sonbenneyaptımki neyseki ateş yok.
ilaç kullandınmı canım? benim doktor şimdilik asist şurup iç dedi. balgam için,öksürük için. daha da geçmezse antibiyotik alırsın dedi. ama kararsız kaldım-tatlicadiarzu-
merhaba canım. patiklerden ne haber?
oh ne güzel görmüşsün bebeğini ben de görmek istiyorumkızlar şimdi dr. geldim kızımı gördüm teyzeleri büyümüşhihoyyyt kilosu boyu herşeyi normal dedi bende hihoyyytdaha iyiyim oyüzden iğneyi bıraktım bana başka hap verdi magnezyumda verdi .ayın 7sindede seker tahlili yapılcak kızlar ohh içim rahatladı yahihoyyyt
bal evet çok işe yarıyor ben de neredeyse 1 kavanoz bitirdimöksüren arkadaşlar için birtavsiyemvar balın içine zencefil karıstırıp yiyin balı gözümün önüne koydum gidip geldikçe 1 çay kaşığı ağzıma atıyorum normalde balı hiç sevmem ama bu öksürüklere dayanamıyorum artık karnıma kramplar giriyor baya bir işe yaradı boğazlarımı yumuşattı tavsiye ederim kızlar
gözün aydın canım Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsiniyi akşamlar herkese bizde bugün doktora gittik bebişim 500 gr olmuş doktorum ayrıntılı baktı herşeyine çok şükür sağlıklı bir bebişim var maşallah:)))) marttada doğum iznime karar vereceğiz
benim de belim çok ağrıyor ama ne yapalım katlanacağız artık bol bol dinleneceğizkızlar kimseler yok ama ben yazam derdimi sırtım çok ağrıyor
sanırım karnımı zor taşıyacağım
tam sırtımla ön kısmımı birleştiren yerler çok geriliyor sankii önden karnımı çekiyolar yanlarım acıyorr
bu bebişler 2 kilo olduğunda 3 kilo olduğunda kanrımı nasıl taşıyacağım yaww
ben de ankara'da okudum. orada okurken hiç sevmezdim ama şimdi çok özlüyorum oraları arkadailarımıankara kızılay ulus deyince duygulandım. ankarada okudum çoooooooooooook özlüyorum oraları. ankara aşığıyım. ama en son 2 sene önce gezmeye gitmiştim. siz tadını çıkarın...
oh sonunda geldin:) yerim senin o 1 hafta önden giden bebişini kıyamam ya kocaman olmuş maşallah sağlıklı olmasına çok sevindim. insan cd den tekrar izleyince çok garip oluyor di mi ya:)Kızlar günaydddııııınnnnn a.s. a.s. a.s.
Evet efenim geri döndüm :) Cezam dün akşam 7'de bitti ama evde olmadığımdan şimdi ofise gelir gelmez size yazayım da sonra uyuyayım bari dedim :) Sizleri çok özledim...
Siteye kullanıcı girişi yapamadım ama misafir olarak mesajlarınızı yine elimden geldiğince takip ettim. Gerçi size cevap yazamamak çok gıcık bi durumdu. Beni merak eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ederimmmm a.s.
Efenim cumartesi kuzumu görmeye gittik. Tam 947 gr olmuş teyzeleri... 1 hafta önden gidiyoruz maşşallah. Herşeyi yolunda çok şükür. Ay bide esnemesi vardı bayıldım :dance: Dedim cd'ye çekemiyor musunuz görüntüleri doktor teyzesi. Aaa çekeriz niye çekmeyelim dedi. şimdi durup durup onu izliyorum :) Bu sefer naz yaptı bize. Yine çok hareketliydi ama hep yan durdu. Yan profilden poz verdi :) Parmaklarını yerim ben onuuuunnnn
Yalnız ben tam 83 kilo olmuşum :1shok: Son 2 ayda 6 kilo almışım ya... Doktorum çok üzüldü. Bundan sonra iki eliniz kanda da olsa da her akşam mutlaka 1 saat tempolu yürüyüş yapacaksınız dedi. Eh el makhum dün başladık artık yürüyüşlere...
Aslında şeker ölçümümü 3 hafta sonra yapacakmışız ama ben bu kadar kilo alınca haftaya gel yapalım ne olur ne olmaz dedi. 100 gr'lık olandan yapacakmışız. Dolayısıyla 3 saat bekleyeceğim o şekerli suyu içtikten sonra. İnşallah bişey çıkmaz valla kafamçokkarıştı Bi daha 21 Şubat'ta göreceğim kızımı yaaaaa senağlama
Sonracığımaaaa... Cumartesi doktor çıkışı kızıma oda bakmaya gittik Modoko'ya. Zaten toplamda 13 bebek mobilyası satan mağaza var. Hepsinde de aynı şeyler. Fiyatlar hep aynı. Gına geldi valla. Bir tane değişik bulduk. Bembeyaz delikafadulden Sadece tekstillerinde renk var. Gerisi bembeyaz. Her bebeğe uyar. Çok güzeldi. Onu not aldık. 15 gün içinde başka bulamazsak onu sipariş vereceğiz inşallah...
Tabi sizi görmeyince kaç gündür konular birikti :)
Eh benden şimdilik bu kadar :) Sizlerde çok çok iyisiniz umarım... Gidip yatayım artık gözlerim kapanıyor. Saat 9 gibi görüşürüz. Öptüm kocamaaaannnn a.s.
Canım hoşgeldin seni çok özlemiştik yokluğun belli oluyo inan maşşallah kızına çok şeker allah nazarlardan saklasın
pınarcım günaydın tatlım hoşgeldin valla sensiz tadı yoktu topiğin bebiş nasıl bitanem
oh sonunda geldin:) yerim senin o 1 hafta önden giden bebişini kıyamam ya kocaman olmuş maşallah sağlıklı olmasına çok sevindim. insan cd den tekrar izleyince çok garip oluyor di mi ya:)
Günaydınlar canlarım. Valla ne özlemişim sizi. Akşam eve çok geç geldiğimden giremedim. Sabah ilk iş kavuşayım bacılarıma dedim :)
Kızımız çok iyi maşşallah teyzeleri. Kocaman olmuş. Bende kocaman olmuşum yani :) Tam 83 :1shok: Allah sonumu hayır etsin kafamçokkarıştı
Valla cd olayı çok güzelmiş ya. Bundan sonra her gidişimde isteyeceğim. Oh be. 4 hafta var yeni muayeneye. İzler izler dururum :)
Sizler nasılsınız bakalım? Keyifler yerinde inşallah?
Günaydınlar canlarım. Valla ne özlemişim sizi. Akşam eve çok geç geldiğimden giremedim. Sabah ilk iş kavuşayım bacılarıma dedim :)
Kızımız çok iyi maşşallah teyzeleri. Kocaman olmuş. Bende kocaman olmuşum yani :) Tam 83 :1shok: Allah sonumu hayır etsin kafamçokkarıştı
Valla cd olayı çok güzelmiş ya. Bundan sonra her gidişimde isteyeceğim. Oh be. 4 hafta var yeni muayeneye. İzler izler dururum :)
Sizler nasılsınız bakalım? Keyifler yerinde inşallah?
Çok şükür canım keyfimiz yerinde ama artık ağırlaşmaya başladık gibi geliyo :CüvCüv:
Sende kocaman olmuşum diyosun benimde senden aşağı kalır yanım yok inan 81 kiloda ben olmuşum canım yaaaa cokacimcoook Ben hiç aşermezken 3 gündür canım herşeyi istiyo nolcak böyleeee cokacimcoook
Cd işini bende sorayım yaw bu gittiğimde. Ben hiç akıl etmedim valla. Gerçi ben daha 28 şubatta gitcem. Bir ay var yaniiiiiiiii
iyiyiz bitanem bende cumartesi gittim doktora bebişimi gördüm çok mutlu oldum ablasıda yanımızdaydı sevdi kardeşini ultrasondan:))bizimde şubatta şeker yükleme testimiz var inşallah iyi çıkar fıstığım ben 5 kilo almışım doktorum iyi gidiyor herşey dedi bebişin çok şeker yerim ben onu maşallah teyzesinin gülüne a.s.
Çok şükür canım keyfimiz yerinde ama artık ağırlaşmaya başladık gibi geliyo :CüvCüv:
Sende kocaman olmuşum diyosun benimde senden aşağı kalır yanım yok inan 81 kiloda ben olmuşum canım yaaaa cokacimcoook Ben hiç aşermezken 3 gündür canım herşeyi istiyo nolcak böyleeee cokacimcoook
kizlar sizede gunaydin insallah guzel bi hafta geciriris
pinar aramiza yeniden donmene sevindim hosgeldin canim
kizlar hafta sonu okadar yoruldumki temizlik yemek derken misafirlerim vardi sol ayagim balon gibi sisti arada duvara dikip dinleniyorum ama ayakkabiyi zor giydim sadece sol ayagimin boyle sismesi bi garip degilmi bugunde gecmezse bakacaz caresine artik
bide cmt gunu seker sonuclarini aldim da idrar sonucunda 1-2 lokasit 8-10 epitel hucresi bol bakteri gozuktu diye yeziyo simdi farkettim bugun doktorun asistani arayip sonuclari soyluyecek ama pirelendim nedemekkiii buu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?