Canım valla hamileliği kocasız geçirdin ya.Allah kavuştursun.tutku cnm bizde kalktık ama yeni girdim kk ya
oğluşlar ben uyurken oynuyolar şuan ses yokkacıktım ama annem hazırlıyor kahvaltıyı
babamızda yokkkkkkkk çok özledim çokkk
İyiyizgünaydın kızlar nasılsınız
Ben de dün kustum felaketti.Bu kadar bebişi aç bırakma ben kahvaltıdan önce kalktığım gibi elma yedim sonra 8 gibi kahvaltı yaptım şimdi öğle yemeğinde ne yesem diye düşünüyorum.Canım ne istiyor bilmiyorum.Bende geçen gün hastaneye 100 metre bile yürümedim ama paytak paytaktım unutmuşum bende.günaydın kızlar..ben 3 gün oldu uyuyamıyorum sadece dün gece 3 4 saat uyudum o kadar..kalktım mutfağı topladım akşam misafir vardı.gece yine kustum..niye uyuyamıyorum ben ya :))
kocam kalksında kahvaltı edelim acıktımmm..
hava yağmurlu burda kızlar.gece gece yatakodamın perdesini yıkadım birde..
aylar sonra tek tük dısarı çıkmaya basladım.yavv ne garip gelio valla dısarı cıkıp insan içine karışmak..sanki aylarca medeniyetten uzakkkk..yabani gibi hissettim kendimi yürümek bile sokakta bi garip geldii.. :))))
Bu arada Fulyacım kendine iş yaratırsan uyuyamazsın.Hep yatar vaziyette olursan ve Tv karşısında süper uyunuyor.Bende uykumu düzene soktum kızım sayesinde.Sabah 5-6 gibi kalkıyorum sonra ta öğleden sonra 5 gibi 1 saat uyuyorum saat 12-1 gibi gece uyuyorum önceden sabaha karşı 4-5 gibi uyurdum saat 9 da kalkardım akşam üstü 5 gibi 2 saat uyurdum.Şimdi daha iyi.:sm_cool::sm_cool:
Amin canım bebişe iyi bak seninki acıkınca vurmuyor mu kalk diyebenimde düzenliydi ama 3 gündür böyle.yok valla mümkün değil.. :):) cnm.. evet acıktım iyice kaldırayım artık kocamıda edelim kahvaltımızı... senin düzene girmiş cnm ne güzel darısı basıma:))
Bu arada Fulyacım kendine iş yaratırsan uyuyamazsın.Hep yatar vaziyette olursan ve Tv karşısında süper uyunuyor.Bende uykumu düzene soktum kızım sayesinde.Sabah 5-6 gibi kalkıyorum sonra ta öğleden sonra 5 gibi 1 saat uyuyorum saat 12-1 gibi gece uyuyorum önceden sabaha karşı 4-5 gibi uyurdum saat 9 da kalkardım akşam üstü 5 gibi 2 saat uyurdum.Şimdi daha iyi.:sm_cool::sm_cool:
Amin canım bebişe iyi bak seninki acıkınca vurmuyor mu kalk diye
Hepsinin huyu ayrı bizim kızda acıkınca vuruyor.Seninkide doyunca ne ilginç değil mi:1shok::1shok::1shok:vurmadı yaa:)) yemek yedikten sonra vuruyor genelde..aclıktan halsiz düşmüştür evladıım :)))))
Hepsinin huyu ayrı bizim kızda acıkınca vuruyor.Seninkide doyunca ne ilginç değil mi:1shok::1shok::1shok:
canım geçmiş olsun dikkat et kendine. şimdi iyisindir umarım
bozoncım merhaba tatlım nasılsın ben buradayım
hoşgeldin canım. bütün gün evde oturduk bizde. sende iyisindir umarım. bittimi örgü işlerin hamarat bayan.
yemekten sonra uzanıp göbeğimi kameraya çekiyorum iki gündür.delikafaduldendelikafadulden eşim iyice abarttın diyor. ama tekmeleri dışardan belli olmaya başlayınca izlemek çok keyifli. :dance::dance:
benim memlekette günboyu yağmur yağmış. çok özledim yaa. ablamda gitti antalyaya bi ben eksiğim diyorum. :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?