2009 Mayıs Anneleri

tutku cnm bizde kalktık ama yeni girdim kk ya
oğluşlar ben uyurken oynuyolar şuan ses yokkacıktım ama annem hazırlıyor kahvaltıyı
babamızda yokkkkkkkk çok özledim çokkk

günaydın kızlar..ben 3 gün oldu uyuyamıyorum sadece dün gece 3 4 saat uyudum o kadar..kalktım mutfağı topladım akşam misafir vardı.gece yine kustum..niye uyuyamıyorum ben ya :))
kocam kalksında kahvaltı edelim acıktımmm..
hava yağmurlu burda kızlar.gece gece yatakodamın perdesini yıkadım birde..
aylar sonra tek tük dısarı çıkmaya basladım.yavv ne garip gelio valla dısarı cıkıp insan içine karışmak..sanki aylarca medeniyetten uzakkkk..yabani gibi hissettim kendimi yürümek bile sokakta bi garip geldii.. :))))

tutku cnm bizde kalktık ama yeni girdim kk ya
oğluşlar ben uyurken oynuyolar şuan ses yokkacıktım ama annem hazırlıyor kahvaltıyı
babamızda yokkkkkkkk çok özledim çokkk
Canım valla hamileliği kocasız geçirdin ya.Allah kavuştursun.

günaydın kızlar nasılsınız
İyiyiz
sen nasılsın
Ben de dün kustum felaketti.Bu kadar bebişi aç bırakma ben kahvaltıdan önce kalktığım gibi elma yedim sonra 8 gibi kahvaltı yaptım şimdi öğle yemeğinde ne yesem diye düşünüyorum.Canım ne istiyor bilmiyorum.Bende geçen gün hastaneye 100 metre bile yürümedim ama paytak paytaktım unutmuşum bende.

Bu arada Fulyacım kendine iş yaratırsan uyuyamazsın.Hep yatar vaziyette olursan ve Tv karşısında süper uyunuyor.Bende uykumu düzene soktum kızım sayesinde.Sabah 5-6 gibi kalkıyorum sonra ta öğleden sonra 5 gibi 1 saat uyuyorum saat 12-1 gibi gece uyuyorum önceden sabaha karşı 4-5 gibi uyurdum saat 9 da kalkardım akşam üstü 5 gibi 2 saat uyurdum.Şimdi daha iyi.:sm_cool::sm_cool:

benimde düzenliydi ama 3 gündür böyle.yok valla mümkün değil.. :):) cnm.. evet acıktım iyice kaldırayım artık kocamıda edelim kahvaltımızı... senin düzene girmiş cnm ne güzel darısı basıma:))

Amin canım bebişe iyi bak seninki acıkınca vurmuyor mu kalk diye

vurmadı yaa:)) yemek yedikten sonra vuruyor genelde..aclıktan halsiz düşmüştür evladıım :)))))

benim kız da yemekten sonra vuruyor. bazı yemeklerden sonra vurmuyor. sanırım yemeği beğenirse mutlu oluyor hareketleniyor.genelde uzandığım zaman hiç durmuyo yerinde. hareket etmemei istiyor galiba. Allah sağlık versin bebişlerimize

slm kızlar!!
dün yarım gün dışarda gezdim ya gece hemen lekelendim. çok fazla ayakta durmak yaramıyor bana. ama bunada alıştım, dinlenince geçiyor.

bebek bakımı hakkında kitap okuyanınız var mı tavsiye edebileceğiniz. ben de okumak istiyorum. malum ilk bebek aksaklıklar yaşamamk için biraz bilgi edinmek istiyorum. internette var herşey ama saatlerce oturamıyorum bilgisayar başında.by

canım geçmiş olsun dikkat et kendine. şimdi iyisindir umarım

teşekkürler canım. şimdilik iyyiyiz.
dün bende hamilelik ve bebek bakım kitaplarına baktm. bitane aldım bile elizabeth fenwick yazrı annelik ve bebek bakımı. ama bebeğin bir yaşşına kadar bakımı diye bi kitap var ilerleyen aylarda onuda almayı düşünüyorum.

bozoncım merhaba tatlım nasılsın ben buradayım

hoşgeldin canım. bütün gün evde oturduk bizde. sende iyisindir umarım. bittimi örgü işlerin hamarat bayan.
yemekten sonra uzanıp göbeğimi kameraya çekiyorum iki gündür.delikafaduldendelikafadulden eşim iyice abarttın diyor. ama tekmeleri dışardan belli olmaya başlayınca izlemek çok keyifli. :dance::dance:
benim memlekette günboyu yağmur yağmış. çok özledim yaa. ablamda gitti antalyaya bi ben eksiğim diyorum. :çok üzgünüm:

merhaba tatlım iyiyim bende dün bebişimi gördüm :)))) battaniyemiz bitti şekercim
fotosunu çeker koyarım

ankara kızılay ulus deyince duygulandım. ankarada okudum çoooooooooooook özlüyorum oraları. ankara aşığıyım. ama en son 2 sene önce gezmeye gitmiştim. siz tadını çıkarın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…