2009 Mayıs Anneleri

mimaresra hadi sen kurtulmuşssun darısı bizim başımıza ben yatağını nisan başı alcam. gelcek ayda eksikleri alıp yıkama ütüleme işine geçicem.kızlar bua rada kızıma fotoğraf albümü aldım çok şeker yarın resmini koyarım.

oh ne güzel sen tamamlamışsın nsıl beğendin ya ben bir şey beğenemiyorum bir an önce çektiklerinin fotosunu koy da görelim canım ya

aman dikkat et yeni yeni atlatmaya çalışıyorum mahvetti beni anneciğim baktı hep kıyamam o da grip şimdi... şu grip berbat bir şey

bengicim sağol tatlım bir kere geçirdim gribi işte çok zorlandım ilaçta vermedi doktorum inşallah şimdi olmam sen nasılsın bebiş nasıl:)))

kızlar sağolun eve gider gitmez limonlu ılık su ve ıhlamurla bal içeyim sonrada biraz yatayım mesaim bitecek şimdiden hepinizi kocaman öpüyorum güzel anneler ve onların melek bebişlerini:))) kendinize iyi bakın
tülayım pınarım dırımkızım bozonım tutkunum ve diğer tüm arkadaşlarım iyi ki varsınız insan sizin yanınızda kendini çok mutlu hissediyor
akşama bebişimin battaniyesinin resmini çekmeye çalışıcağım:)))))

canım evet çabuk küçülüyorlar.ama ben genllikle çıtçıtlı badylerden uzun kollu yarım kollu ve sıfır kollu olanlarından bolca aldım 0-3 aylık 3-6 aylık biçiminde.yaza geldiği için sürekli değiştirmek lazım isilik falan olmasın diye.hastane çıkışıda 3 tane aldım.tulum falanda aldık işte biraz.

ilgin canım benim sanada iyi akşamlar.biraz etrleersen daha iyi hissedersin kendini. dikkat et kendine canım.tamam koyda bakalım yarınn..

cnm arabasını ve anakucağını pierre cardin tercih ettik... arabanın fiyatı 400 anakucağının da 65 idi... eşim iyi pazarlık yapar ikisini 400e aldık:))) yatağıda annem 500e almış uykuseti dahil...

Selam canım. Valla bizimkiler kısmetse yaz bebeği olacağından ben 0-3 ay arası kıyafetlerini hep alttan çıtçıtlı kısa kollu, kolsuz yada yarım kollu badilerden aldım. Hem sıcak olur sürekli değiştirmek gerekir, hem yeni bebek bu sürekli çıkarır eder diye ben bolca 10 taneye yakın aldım. 3-6 ay olanları hem uzun kollu çıtçıtlı hemde ayaklı olanlardan aldım. Ondan da 5-6 tane var. 6-9 ve 9-12 ay olanları ise daha kadifemsi kalın kumaşlardan uzun kollu ve ayaklı aldım. Bi 5-6 tanede ondan var. Bide hastane çıkışları falan derken bayağı oldu. 1 yaş üstü içinse annemin diktiği pijamalarımız falan var.
Gerçi gözüme hala çok az geliyorlar. Bu hafta şu mothercare alışverişimde yine alır tamamlarım kısmetse... Bide hediye gelecekleri düşünürsek yeterli olur heralde...

Sende iyiki varsın canım. Git güzelce dinlen. Aman daha kötüye gitmesin. Öpüyorum kzuucuklarını ve seni a.s.

selam kızlar..

bugün yeni internet i açtım
işler o kadatr yoğun ki:bbo:

yazdıklarınızı bile okuyamadım ama hasta olanlar var galiba dikkat etsinler...

boğaz ağrısına da karabiber ve bal karışımını tavsiye ederimsengözlerimebaksanab

kızlarrr kilo muhabbeti dönmüşşşşşşş haha ben tartıya bile bakmıyorum
zaten kusuyoruz ne tartısı ne kilosu
ben hamiş pantolonu almıştım 2,5 aylıkken şimdi son kademelere getirdim iliği
tunik almıştık kurban bayramında şimdi yapıştı karnıma beni gören ne zaman doğum diyor
kalçalarda basenlerde yok kilo üste varsA var
......aman ne yapalımmmmmmmm bebeklerimiz iyi olsun
zaten kustuğum için kocam vitamiz kalıyon diyor
göbişlere bakem gidem

slm kızlar!
gün boyu okadar yoğundum ki ancak okudum ve yazbildim. bıktım bu acil işlerden. bide tepende ne zaman biter, bitermi diye gelen müdürün olması işi fena halde sıkıcılaştırıyor. hele şükür bugün öğlen bitirdikde normal işlerimize döndük.
ilgincim sende iyiki varsın canım. senin iki tane prensesin var onlar için kendine çok iyi bak. geçmiş olsun canım.
pınarcım sanada ancak şimdi hoşgeldin diyebilyorum. özlemiştik seni.
yeni anne yumurta kokusu normalde bile kötüdür hele yanmışını düşünemiyorum.
tutkun sizin için istediğiniz herşey inşallah en kısa zamanda olur. umarım herşey yoluna girer bebek gelmeden önce.
diğer tüm arkadaşlar hepiniz için güzel bi hafta diliyorum.
ben biraz süt içeyim kendime geleyim.

bengicim sağol tatlım bir kere geçirdim gribi işte çok zorlandım ilaçta vermedi doktorum inşallah şimdi olmam sen nasılsın bebiş nasıl:)))

kızlar boğazım ağrıyor (( ne yapabilirim sizce
Kız ilgin-dırım hastayız grip olcaz dediniz banada geçirdiniz galiba burnum tıkandı eyvah hemen burnuma bir viks süreyim sonra bide limon yapayım.Sizi gidi sizi
Sahi Dırım bugün karadenizliler var kostak kostak diye bişey söylüyorlar hadi bakalım yemeklerle ilgili yorumlarını bekliyoruz.
hihoyyythihoyyyt

kızlar benim oksürüğüm giderek ilerledi sesim kısıldı bayağ bayağ hasta oldum sabah işe gidince hemen muayene oldum kendım kbb kliniği elemanıyım ama askeri hast. olunca öğleye kadar ancak 3 gün istirahatimi alabildim o kadar kotuyum kı ayakta duramıyorum, yatıyorum belım kiltlenıyo bebegımde ben oksurdukdukce tekmelıyo rahatsız oluyooo kadındoğum doktoruna da sordum bebege zararı olmaz ama atese dikkat dedi antibiyotik oksuruk surubu bıde tamol verdı ken cok dikkat edın cok zor bı durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…