oh ne güzel sen tamamlamışsın nsıl beğendin ya ben bir şey beğenemiyorumarkadaşlar slm göbişler bölümüne baktım hepiniz süper görünüyosunuz çok hoşma gitti resimleriniz hemen bende çekip koymak istiyorum...
buarada oğlumun arabasını ve anakucağını aldık... annaneside yatağını ve uykusetini aldı sağolsun... büyük kalemlerden kurtulduk, kaldı ıvırzıvırlar... darısı sizin başınıza... aldıklarımızın resimlerini çekip koyacağım umarım beğenirsiniz....
kızlar neler yapıyorsunuz evde görümce grip bende tiksindim biraz sabah bir kalktım boğazlarım ağrıyor başımda(( sanırım banada geçti umarım hastalanmam
hafta başı işler biraz yoğun arasıra okuyorum yazdıklarınızı
Herkese Merhaba,
Biz kizimla bugun calisiyoruz.
Hasta olan arkadaslarima gecmis olsun diyorum ve acil sifalar diliyorum.
Kilolar konusunu da cok fazla dert etmemek gerekiyor herhalde. 10-15 kilo arasi almak normalmis doguma kadar. Ben 10 kiloyu hedeflemistim ama saniyorum asacagim. Ama kuzenim doguma kadar 15 kilo almisti ve simdi tamamini verdi ve cok rahat verdi. Ozellikle emzirince kilolari vermek daha kolay oluyormus.
Ben yuruyus konusunda biraz tembellik ediyorum ama dogumu da oldukca kolaylastirdigini soyluyorlar.
Bebekleri icin birseyler orebilen anneleri kiskaniyorum. Ne guzel ellerinizle kuzuculariniza birseyler hazirlamanin tadi ayri olsa gerek. Ben hic firsat bulamiyorum calistigim icin. Gerci annem ve kayinvalidemle esimin ve benim babaannem birseyler oruyorlar ama kendi ordugunuz herhalde daha bi farklidir.
Bebekleri icin alisveris yapan herkese de tum aldiklarini gule gule kullanmalarini diliyorum.
Bu arada alisveris yapan arkadaslar nerelerden aldiklarini ve fiyatlarini yazabilirler mi? Bizlere de fikir verir diye dusundum.
Herkese tekrar selam,
Bu arada kizima giysi olarak ne alacagima bir turlu karar veremedim. İnternette cesitli listeler gordum.
Bendeki kitapta da bir liste var. Bir de Cuma gunu gittigim magazalardan birinden de bir liste aldim ama hala kararsizim.
Kitapta alinacak giysilerden 3-7 tane alinabilecegi yazilmis. Ornegin ic giysiden. Ozellikle bahar ve yaz bebekleri icin 3 tane civari alinabilecegi belirtilmis.
Ama tabi sizin camasir yikama sıklıgınız da onemli demisler.
Ben 0 aylik giysilerden 3'er tane almaya karar vermistim. Ama sonra hastane cikislarini gorunce acaba sadece 2 tane hastane cikisi ile bir takim ic ve dis giysi alsam. Bir de su kadife tulumlardan 2 tane alsam yeterli olur mu diye dusunmeye basladim. Bizim ev yazin bile biraz serin oluyor da.
Onun disinda da 3-6 aylik giysilerden 3'er tane alsam diye dusundum.
Giysilerin hem cok cabuk kuculdugunu hem de ilk zamanlar bile 3-6 aylik giysileri giyebildiklerini soyluyorlar. Bir de zaten ilk zamanlar cok fazla hediye geliyor, bunun icin cok fazla da birsey almayin diyorlar.
Ozellikle 0 aylik giysilerden neler almayi dusunuyorsunuz ve kacar tane?
kızlar sağolun eve gider gitmez limonlu ılık su ve ıhlamurla bal içeyim sonrada biraz yatayım mesaim bitecek şimdiden hepinizi kocaman öpüyorum güzel anneler ve onların melek bebişlerini:))) kendinize iyi bakın
tülayım pınarım dırımkızım bozonım tutkunum ve diğer tüm arkadaşlarım iyi ki varsınız insan sizin yanınızda kendini çok mutlu hissediyor
akşama bebişimin battaniyesinin resmini çekmeye çalışıcağım:)))))
bengicim sağol tatlım bir kere geçirdim gribi işte çok zorlandım ilaçta vermedi doktorum inşallah şimdi olmam sen nasılsın bebiş nasıl:)))
Kız ilgin-dırım hastayız grip olcaz dediniz banada geçirdiniz galiba burnum tıkandı eyvah hemen burnuma bir viks süreyim sonra bide limon yapayım.Sizi gidi sizikızlar boğazım ağrıyor(( ne yapabilirim sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?