yaa aklıma geldikçe delleniyorum yaa! adam diyorki, biz ebemiyiz diyor! 9 ay başka doktora git,sonra gel ben doğuracam diye. e be salak, bende o duruma düşmemek için 6.ayda ilk fırsatta gittim yanına işte.
başka doktorda vardı ama onun tüm randevuları doluydu. demek hastaların da bir bildiği varmış bu doktoru tercih etmemekle. güya birde mersin'in en lüks en pahalı hastanesi. oğluşumu da göremedim pis doktor yüzündenbenneyaptımki
canım yaa haklısın,bizde herşeyden şikayet eder olduk. ama hamileyken çalışmak çok zor ya! ben şimdi tatildeyim ne güzeldelikafadulden 12 günüm kaldı
pınarcım aynen bende aynıyım bugün Allah daha kötüsünden korusun hepimizi ve bebişlerimizia.s.
bende bu gidişle 32 haftamda izne ayrılırım artık dayanamıyorum işin stresi insanların istekleri ayy fena oldum bugündelikafadulden hayırlısıyla bir kucağımıza alsak bebişlerimizi bütün sıkıntılar geride kalacak inşallah
eşimlede tartıştık az önce telefon açtım yarım saat geçti sonra aradı bende yoğunsun sanırım dedim yoo yerimdeyim ama unutmuşum dedi benimde zoruma gitti açıkçası işleri çok yoğun olsa bile bu şekilde konuşmaması gerekirdi bende alındım konuşmayacağım onunla bugün senağlamaklava:
herkese merahba kızlar canım çok sıkkın bende eşimle tartıştım ama bu seferki baya bir büyük oldu çenemde sağolsun hiç durmaz 2gündür konuşmuyoruz amannn inanın hiç umrumdada değil çünkü ben haklıyım gönlümü alması gerekirken ne arıyor ne soruyor insan hamile kadın ne yapıyordur die merak eder neyse ya hiç sinirlerimi bozmayacağım,Bugün işe başladım kızlar evde oturmak güzeldi alışmıştım,buarada dün sonunda aşımı oldum kolum çok sızlıyor birde dün akşam üstüne yatmışım sabah kalktığımda çok ağrıdı umarım herkes iyidir işlerden fırsat buldukça giricem bugün
kızlar günaydın.... bursada hava bir harika çok güzel bir güneş var insanın içeri giresi gelmiyor... oğlumla arada bi dışarı çıkıp güneşleniyoruz... bizim keyfimiz yerinde herkesin de yerindedir umarım...
kızlar günaydın a.s.
bugün evdeyim izinliyim
evde olmak gibisi yok ama hafta sonuna kadar çalışacağım :CüvCüv:
bu gece çok tuhaf rüya gördüm, bir gebe kadını doğurtturuyormuşum, kolay doğurdu, çocuğun kafası çıkınca elimi altına koydum sım-sıcaktı :asigim:
inşallah kolay doğumnar yaparız kızlar a.s.
alsucum merhaba canım hayır olsun inşallah canım Allah hepimize kolay doğumlar nasip eder inşallah
pınarcım morele ihtiyacımız var bugün hemde nasıl:))))))
hormonlardan olabılır hamıleyken ınsan ılgı alaka beklıyo ama erkekler bunu anlamıyolar çünkı onlar anne olmadıkları için kadınların ne hısseddıklerını anlmazlar bosuna kendınızı ve bebişlerı uzmeyın kızlar erkek mılletı anlmaz:)
iyi pınar bebişde iyi sen nasılsın defne nasıl
evet ya yorgunları sorma bende gecenler ev işi yaptım dıpden ama öldum bel agrısından şimdiden böleyse son aylarda ne yapcaz bılmem gunluk işlerde bile zorlanıyom artık bel agrısından duramıyom
kızlar ben ev işinde yormamaya çalışıyorum kendimi, çoğu işi oturarak yapıyorum
bir şey kalmadı sonuçta
son 3 ayımız var şurda,
size de şunu soracaktım, kasıklarda gerilme oluyormu, günde 1-2 defa olması normalmiş, ama fazla değil herhalde
benim bazen oluyor da, rahim toparlanıyor gibi his veriyor, çocuk bir yere toparlanıyor gibi, sonra da normale dönüyor
Canım ayakta çokmu kalıyorsun biraz yukarı çekip otur yada yat eve gidince ayağının altınada destek koy eşinede söyle ılık bi masaj yapsın.EEEEEEEEEE baba olmak kolay değil.günaydın kızlar hayırdır bugün kimsecikler uğramamış siteye bu pıyasa durgunluğunda işler ıyı galıba herkezin:))
kızımla süt,simit keyfı yapıyorus artık ezıyet oldu işe gelmek 32 hafta bı dolsada ozamanda evde daral basacak ama olsun yatarım bol bol
bugun sol ayagım agrıyo şişmişte bıraz galıba ödem oluşuyobugun arıcam doktoru bakalım
Canım sevindim iyi olmana.selam kızlar bugün yine çok iş var
ama bakınıyorum siteye
herkes iyidir umaırm benim boğazım iyileşti , limon yiyin kabuğu ile birlikte biraz zor oluyor ama çok faydalı ılgıncım sende hastasın canım geçmiş olsun tüm hasta arkadaşlarım acil şifa
ben geçen hafta çok çektim ateşimde çıktı çok korktuk eşimle birlikte bebişe bir şey olcak diye ama allaha şükür ılık banyo limon portakal atlattık doğal yoldan
Valla hastayım dün gece boğazlarım şişti burnumun akıntısı limon içtim ballı yattım sabah bi bulantıyla kalktım acı su çıktı midemden ta.Sonra sabah ballı sıcak süt içip bi minoset içtim uymuşum biraz önce kaltım ter içindeyim üzerimi değiştirdim bişeyler yedim şimdide bal alıyorum ağzıma bide çay demledim açık limonlu.Evde de grip olunurmu ya dedim aklıma geldi pazar aylardan sonra ilk kez sokağa çıktım çarptı heralde.kızlar bugün benimde pek keyfim yok eve gitmek istiyorum ama izin alma gibi bir şansım olmuyor nedense(
pınarcım marlyıncım tutkuncum ojefıstığım nasılsınız benim bütün eklemlerim ağrıyor hamişken çalışmak ne zor yaaaa
Boşver canım takma kafana.kızlar hepinize verdiğiniz destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. ancak okumaya fırsatım oldu. eşimle tartışmamın sebebi ailesi değil. arkadaşları.memlekete gelince sapıttı,bir çıktı dışarı gidiş o gidiş.bende rahat durmam habire ararım gelmiyonmu diye. oda geldi en son,ona kızmış.rezil ettin beni diyor. o akşam benim annemgile gittik. inanırmısınız kızlar, bütün akşam ne annemle ne babamla tek kelime konuşmadı. suratını astı oturdu köşeye salak! onların ne suçu varsa? gerçi sonra çok pişman oldu. dün akşam özür diledi. annenlerden dilerim istersen dedi. ama neyse biz barıştık.
kızlar bu arada biz kavga ederken miniğim dellendi karnımın içinde! nereye vuracağını şaşırdı! ona da çok üzüldüm yabenneyaptımki
Yat dinlen bence önce sıkıldım ama bende alıştım bi daha böyle tatili nerden bulcanGünaydın canım. Valla hepimiz aynıyız bugün. Hamileyken çalışmak gerçekten zormuş. Eşim çık artık işten diyor ama evde de sıkılırım bu sefer diye hemen ayrılmak istemiyorum. Evde olup dışarı gezmeye çıkarsam biliyorum ki bütün gün arayıp rahat bırakmayacak. Yürüme, gezme, evde dinlen, aman üşüteceksin, ona dikkat et buna dikkat et diye başımı yiyecek benim... Bende ne memnuniyetsiz insan oldum be. çalış dese kabahat, çık dese kabahat, ilgilense ayrı kabahat. Ay çok fena gördüm bugün kendimiklava:
Günaydın canım. Valla hepimiz aynıyız bugün. Hamileyken çalışmak gerçekten zormuş. Eşim çık artık işten diyor ama evde de sıkılırım bu sefer diye hemen ayrılmak istemiyorum. Evde olup dışarı gezmeye çıkarsam biliyorum ki bütün gün arayıp rahat bırakmayacak. Yürüme, gezme, evde dinlen, aman üşüteceksin, ona dikkat et buna dikkat et diye başımı yiyecek benim... Bende ne memnuniyetsiz insan oldum be. çalış dese kabahat, çık dese kabahat, ilgilense ayrı kabahat. Ay çok fena gördüm bugün kendimiklava:
pınarcım aynen bende aynıyım bugün Allah daha kötüsünden korusun hepimizi ve bebişlerimizia.s.
bende bu gidişle 32 haftamda izne ayrılırım artık dayanamıyorum işin stresi insanların istekleri ayy fena oldum bugündelikafadulden hayırlısıyla bir kucağımıza alsak bebişlerimizi bütün sıkıntılar geride kalacak inşallah
eşimlede tartıştık az önce telefon açtım yarım saat geçti sonra aradı bende yoğunsun sanırım dedim yoo yerimdeyim ama unutmuşum dedi benimde zoruma gitti açıkçası işleri çok yoğun olsa bile bu şekilde konuşmaması gerekirdi bende alındım konuşmayacağım onunla bugün senağlamaklava:
kızlar tünaydınnn ben sabah çok erken kalktımmm malesef alerjim sapıttı
yine kabarmaya başladım ilaçlarımı sürüyorum .......bir iğne var daha önce oldum
ama bu sefer tekrardan doktora sormak istiyorum.....işte sabah erkenden yıkandım
kremlendim yattım uyumuşummm.......
herkess kocişi ile tartışmışşşşşş benim tartışmaya kocam bile yoksenağlamasenağlama
hala yollarda kocam özledimmmmmm özledimmmmmmmm
Arkadaşlarım ben gidiyorum. eve gidip dinlencem biraz. hala çok uykum var sersem gibiyim.kendinize iyi bakın hepinizi çokkkkkkkkkkk öptüm.yarın görüşürüz.
Rüyan çok güzel valla inşallah bizlerde böyle rahat doğururuz.Bense her gece kabuslar görüyorum geçen günkü kabusum çıktı eşimin üvey babannesi öldü.Korktum valla.kızlar günaydın a.s.
bugün evdeyim izinliyim
evde olmak gibisi yok ama hafta sonuna kadar çalışacağım :CüvCüv:
bu gece çok tuhaf rüya gördüm, bir gebe kadını doğurtturuyormuşum, kolay doğurdu, çocuğun kafası çıkınca elimi altına koydum sım-sıcaktı :asigim:
inşallah kolay doğumnar yaparız kızlar a.s.
Benim de rahim öyle oluyor benim kızda artık eskisi gibi hareketli değil tedirginimkızlar ben ev işinde yormamaya çalışıyorum kendimi, çoğu işi oturarak yapıyorum
bir şey kalmadı sonuçta
son 3 ayımız var şurda,
size de şunu soracaktım, kasıklarda gerilme oluyormu, günde 1-2 defa olması normalmiş, ama fazla değil herhalde
benim bazen oluyor da, rahim toparlanıyor gibi his veriyor, çocuk bir yere toparlanıyor gibi, sonra da normale dönüyor
oooooo canım geçmiş olsun aman aman diyelimkızlar tünaydınnn ben sabah çok erken kalktımmm malesef alerjim sapıttı
yine kabarmaya başladım ilaçlarımı sürüyorum .......bir iğne var daha önce oldum
ama bu sefer tekrardan doktora sormak istiyorum.....işte sabah erkenden yıkandım
kremlendim yattım uyumuşummm.......
herkess kocişi ile tartışmışşşşşş benim tartışmaya kocam bile yoksenağlamasenağlama
hala yollarda kocam özledimmmmmm özledimmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?