2009 Mayıs Anneleri

evet tutkuncum düşürüyorlar.. çok güzel bi duygu ama.ama benim kız bu aralar gecenin 4 ünde tekmeye başlıyor.bişeyler yiyince sakinleşiyor.tabi gecenin bir vakti yiyince kilo oluyor:)))

evet tutkuncum düşürüyorlar.. çok güzel bi duygu ama.ama benim kız bu aralar gecenin 4 ünde tekmeye başlıyor.bişeyler yiyince sakinleşiyor.tabi gecenin bir vakti yiyince kilo oluyor:)))
Benimde sabah 5 te uyandırıyor iyi işte acıktıklarını biliyorlar yoksa ban saat 10-11 e uyurum kaldırıyoda doyuyo en azından.benim uykumu yemek düzenimi sağladı ben düzenli değildim şimdi adam etti beni valla.

kızlar bende sütümü içtim bebişim başladı tekmelemeye hayatımızın en güzel yanı valla onlar :)))) sizler neler yapıyorsunuz kızlar

meraba kızlar..
benim canım çok sıkkın 2 gündür sürekli midem bulanıyor, halsizlik ve tansiyon düşmesi var
bi de üstüne üstlük kasıklarımda sancı:1no2:
işe geliyorum ama yemeğe kadar zor çıkıyorum dışarı
bu arada bi de dün akşam görümcem dedi ki: senin göbeğin çok aşağıda, bi problem olmasın dedi ve canım sıkıldı:çok üzgünüm:
gerçekten de dediği doğru çünkü diğer hamilelere göre bayağı aşağıda benim göbeğim ve yataktan kalkarken falan hep desteklemem gerekiyo....

ooofff ruhum sıkıldı yaa

kızlar bende sütümü içtim bebişim başladı tekmelemeye hayatımızın en güzel yanı valla onlar :)))) sizler neler yapıyorsunuz kızlar
Tv seyredeyim diyorum ama bişey yok.Dizimde yarın son bölümmüş yeni başlaycak

ilgincim bende şimdi sütümü içtim.benimkide öyle kıpır kıpır
Maşallah bebişine

Canım dr un ne dedi herkesin fiziği farklıdır takma kafana dr rahim normal diyorsa bişey olmazklava:kafamçokkarıştı

merhaba canım çok geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine tansiyon düşmesi ve kasıklarımda ağrı bendede var özellikle akşam yattım mı kalkamıyorum sağa sola dönemiyorum ağrıdan bu haftalarda normal tatlım
görümcen anlamaz ki şekerim önemli olan doktorunun dediği canını sıkma hiç dikkat et kendine bol bol dinlen tatlım geceleri sol yanına doğru yat belini yastıkla destekle ben bacaklarımın arasınada yastık koymaya başladım daha rahat oluyor
stres yapma bebişini düşün herşey onlara kavuşmak için canıma.s.

fulyacım gündüz çok iyiyim hiç bulantım olmuyor ama akşam yemek yedim mi bende çıkarıyorum biraz fazla yesem(
kızlar bundan sonra az ve sık yememiz gerekiyor su içmeyide asla ihmal etmeyelim

chery canım bende destek almadan kalkamıyorum özellikle kasıklarımda ağrılar berbat.ama rahim doğuma hazırlandığı için oluyormuş bunlar.ama yinede doktoruna sor için rahat etsin.

ilgincim evet mesai bitsekde gitsek.ama benim evde yemek yapmam lazım ortalığı toplamam bide börek falan yapcam evde mesai başlıcak benim:)))

ilgincim evet mesai bitsekde gitsek.ama benim evde yemek yapmam lazım ortalığı toplamam bide börek falan yapcam evde mesai başlıcak benim:)))
ooooooo hamaratsın valla.iş-ev valla süper
Bu arada size magazin haberi vereyim Pınar Altuğ bugün doğum yapmış kızı olmuş Su adında valla kadın televizyonda doğuracak yada bi barda diye korkuyordum hıh hıh hıhdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

tutkuncum valla mutfağı severim ama bunun yanında yemeyi seven bir eşim var mutlaka hazırda börek tatlı olcak ama artık zoruma gitmeye başladı çok yoruluyorum. hım bende ne zaman doğurcak diyodum

tutkuncum valla mutfağı severim ama bunun yanında yemeyi seven bir eşim var mutlaka hazırda börek tatlı olcak ama artık zoruma gitmeye başladı çok yoruluyorum. hım bende ne zaman doğurcak diyodum
Aman kendine dikkat et bizim gibi yatsan ne yapacak tı acaba?Ay ben evde çok sıkılıyorum artık ev bunalttı.Annem gelecek haftaya eşim gidince yalnız kalmayım diye en azından evde konuşçak biri olcak.Deli gibi oldum arada kızımla konuşuyorum yoksa akşama kadar susuyorum.Bunalımdayımsenağlamasenağlamasenağlama

kızlar ben geldim aman yaa laptop yatakta olduğundan bende yatar vaziyette yazdığımdan uyumuşum amma uyuyorum yaa.........şimdi annemle balkonda oturacaz az güneş çıkmış sanki bahar üzerime bişey alıp çıkacam...nefes alayım yawww...

tutkucuğum ben çok sıkılmıyorum gezmeye tozmaya enerjim yok biri gelse çok sohbet edemiyorum
böle seszi sakin takılıyorum.........oğluşlarımda uyuyor sanırım sesleri yok....

kızlar bende doğumu hesepaladım benim 40 haftamda doğum birazzcıkkkınnn zor
37 haftam mayıs başına geliyor 36 hafta bile olsa nisanın sonu oluyor ben oratalama baktım 1 mayıs olsa 94 gün ....msn yazdım hergün bir gün silecem çok güsel olacak hahaha
kafayı yedim dimi

uyu cnm ne güzel... bol bol dinlen sekerim..
evet senin ikiz olduğu için 40 haftadan önce olur büyük ihtimal.
kızlar benim doğum günüm 15 mayıs :) 39+0 tam doğum günüm :)) belki denk gelir veya sezeryan olursa denk getiririz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…