2009 Mayıs Anneleri

cnm yaa bu neymiş böyle..insan denemez valla pesss...allah korusun cnm bebeğini ve seni onun serrinden

eveet bizim bi akrabamız doğruna kadar erkek biliyordu doğurunca kız cıktı :))) doktora bağırmıs kadın birde bu benim değil diye:))

iyi akşamlar arkadaşlar,

özledim sizleri ya ben artık evdeyim bir haftan beri gitmiyorum işe canlar ama evde işler o kadar birikmişki anca bitirebildim..Umarım hepiniz iyisinizdir.Bende cumartesi dr gideceğim sonrada inşallah ist bebişimin mobilyalarını almaya

Ay ne kötü insanın aklında şüphe kalır.
Benim kaynana zaten insan görünümlü ........ Allah herkesi böylelerinden korusun.
Bu arada şubat annelerinde Neva Elif diye bir bebek doğmuş Allah nazarlardan saklasın annesi fotosunu koymuş Bakmaya kıyamadım ağladım benim kızımda mı böyle olacak Allahım sağlıkla inşallah.

Son düzenleme:
İyi geceler kızlar,
bugün hiç giremedim LOST dizisini getirmiş eşim onları izliyorum yeniden çok sardı valla nerdeyse ilk sezon bitti sayılır,
Çokta uykum geldi ama yatmadan bi uğrayıp iyiyim ben diyim dedim,öpüyorum tombul göbüklerinizdeeeen

CERENCİM, uyuz oldum doktoruna yaa ne ayıp hiç yakıştıramadım doktorluk vasfına cidden..
bende eşimle bu aralar takışıp duruyom zaten hep sudan sebepler ammaaaaan sıkılıyorum bazen laf yarıştırmaktan bile yoruluyorum

SEMRACIM, eşini kafana takma tatlım, valla demek herkes aynı durumda acaba diyorum biz hamileyiz diyemi böyle oluyo nazarmı deyiyo ne yaa

TUTKUNCUM, inşallah dahada rast gider işiniz canım,dualarımız sizinle
Bu arada kaynanana sinir oluyom he, sende dikkat onun et verdiği şeyleri yiyip içme nolur nolmaz temkinli ol

CHERRY06, geçmiş olsun tatlım,göbek olayını bi sor doktoruna ama bence bişi yoktur ya nolcakki karındaki kaslar gevsemiştir olsa olsa,kafana takma onu bence

Kızlar bu arada alttakinin bebeği diş çıkarıyor kaç haftadır ağlaya ağlaya farıdı kızan,gündüz başladı hala ağlıyo düşünün,çok üzülüyom ona,benim uykusuzluk daha hamileyken böyle esas benim bebiş doğunca napcass bilmem

merhaba kızlar bende bayadır yazamadım evimdeyim eşimin işleri yüzünden pc pek bana kalmıyo bu arada bende hafiiften boğaz ağrısı var sanırım hasta oluyorum umarım hafif atlatırım kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum

günaydın kızlar daha kımse gelmemiş ama
istirahatimin son gununde kocama kahvaltı hazırlamıstım erken kalkmıs oldum

günaydın herkese nasılsınız yine işe geldik yine sıcacık yataktan kalktım bebişimle herkese iyi mesailer fıstıklar

marlyıncım günaydın şekercim nasılsın :)))

ben biraz uykusuzum gece geç yattım birazdan açılır inşallah uykum

D: Üstün gücü temsil eder; hırslı ve zorluklara direnen kişilerdir.
E: Ruhsal karışıklığı temsil eder, bu kişiler üzüntü ve sevinci bir arada yaşarlar,
ruhsal gel gitleri vardır.
F: Sakin kişiliği ifade eder, uysal ve güvenilir kişilerdir.
N: Üstün güçleri olan ve sağduyu sahibi kişilik.
E: Ruhsal karışıklığı temsil eder, bu kişiler üzüntü ve sevinci bir arada yaşarlar,
ruhsal gel gitleri vardır.

buda benim kızımın falı defne ne güzelmiş ya ::))

Günaydın kızlar biz geldik
işler çok yoğundu gelemedim kusura bakmayın 1 ay sonra hep burda olucam işten çıkınca inş bir sorun yoktur herkez iyidir.
Kızlar bugün benim doğum günüm oğluşumda fıkır fıkır içimde

günaydın hoşgeldin canım nasılsın:))) maşallah bebişine
nice yıllara tatlım doğum günün kutlu olsun eşinle bebişinle nice sağlıklı mutlu yıllara inşallah:))a.s.

kızlar günaydın herkese
aslim doğum günün kutlu olsun, bir dahaki doğum gününü bebeğinle kutlamayı nasıp etsin Allahım a.s.
kızlar bir şey soracağım, sabah uyandım sağ göğsümde ağrı var, bir baktım atlete sıvı akmış o da kurumuş
dedim acaba gece hep sol tarafıma yattığım için sağ elim baskı mı yaptı, normal aksa ağrı olmazdı diye :uhm: :sm_confused:

Canım doğum günün kutu olsun nice mutlu yıllara

Kızlar herkese günaydın;umarım gününüz benim gibi kötü geçmez kaç gündür kötüde hafta nasıl bitcek bilmiyorum

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM NİCE YILLARAAAAAAAAAAAAAdelikafaduldena.s.

hERKESE GÜNAYDIN ARKADAŞLAR. NASILSINIZ? BEN İYİYİM ŞÜKÜR BUGÜN.
DÜN PEK NEŞEM YOKTU. İYİ OLDU ERKENDEN EVE GİTTİM.DİNLENDİM.

Aslıcım doğum günün kutlu oldun canım iyki doğdun...hihoyyyta.s.

Buarada herkese günaydın bizde kızımla işteyiz ama bir uyku bastırdı zor duruyorum,Eşimlede aram biraz düzeldi şimdi gibi gönlümü almak için uğraşıyor ama biraz daha burnu sürtsün ondan sonra yumuşayacağımkötükedihüso inşallah güzel bir gün geçiririz bayanlarhihoyyyt

doğum günün kutlu olsun... bebeğin bu yaşında sağlıkla kucağında olsun hihoyyyt hihoyyyt

HERKESE GÜNAYDIIINNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…