Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkesler günlük almış yada sipariş vermiş. benim neyim eksik bende akşam hemen alayım kızlarr.
canım ben de öyleyim ben de
bir şey aklıma geldi mi hemen olsun istiyorum
eşim de sabırsız benim gibi, şimdiden bebek doğsun diyor, sevmek istiyor hihoyyyt naniknanik
kızlar nasılsınız beni çok yoğunum gelen giden millet yağmur çamur demiyor valla bugün 15:30 a kadar full görüşme var patronun sizleri özledim valla giremiyorum bir türlü
kzılar kızımın cicilerini ekledim ilgili başlığa bakın teyzeleri örgülerini ve diğer aldıklarımıda bir ara ekliycem
canım vallaha seni kendime çok benzetiyorum laelaelaelaelae
merhaba kızlar
Bende cok merak ettim bu günlükleri d&r da vardır heralde yarın gidip bi bakarım.cumartesi mobilyaları alacağız kızlar cok heyecanlıyım bugun oğlumun odasını bembeyaz boyattım ben. apartmana boyacı gelmiş baktım havada güzel hemen anlaştım 1-2 saatte boyadılar sağolsunlar
kızlar bende 2gündür vajinal bölgede çok kaşıntı oluyor zor duruyorum işyerindede zırtpırt tuvaletede gidilmiyor normalmi kaşıntı olması sizdede varmı?ne yapsamki ya
kızlar bende 2gündür vajinal bölgede çok kaşıntı oluyor zor duruyorum işyerindede zırtpırt tuvaletede gidilmiyor normalmi kaşıntı olması sizdede varmı?ne yapsamki ya
canım mantar olabilir mutlaka doktoruna söyle bana kaşıntıların önemli olduğunu ve hamilelerde sık sık mantar olabileceğini söyledi doktorum bacağımda olmuştu krem kullandım bir tane de vajinal bölgede kaşıntı olursa diye fitil vermişti ben olmayınca kullanmadım. bunu atlama mutlaka dr ile görüş
Canım mutlaka doktoruna sor. Mantar olabilir...
ay kızlar korkmaya başladım valla bi o eksiktisenağlama ben tel sorayım en iyisi izin hayatta vermez işyeri inşallah geçer kaşıntısı ya
ay kızlar korkmaya başladım valla bi o eksiktisenağlama ben tel sorayım en iyisi izin hayatta vermez işyeri inşallah geçer kaşıntısı ya
hEMEN BAKIYORUZ CANIM.kzılar kızımın cicilerini ekledim ilgili başlığa bakın teyzeleri örgülerini ve diğer aldıklarımıda bir ara ekliycem
Ya mis gibi kokuyodur şimdi orası içim ferahladı valla.İyi ve akıllıca yapmışsın valla.merhaba kızlar
Bende cok merak ettim bu günlükleri d&r da vardır heralde yarın gidip bi bakarım.cumartesi mobilyaları alacağız kızlar cok heyecanlıyım bugun oğlumun odasını bembeyaz boyattım ben. apartmana boyacı gelmiş baktım havada güzel hemen anlaştım 1-2 saatte boyadılar sağolsunlar
Canım doktoruna sor ve kaşıma bu tarz şeyler çabuk yayılır.Evde bir krem varsa sür ateşini alır yumuşatır hem bazen vücudumuzda bu dönemde hormonel kuruma olur ondanda kaşıntı yapar.kızlar bende 2gündür vajinal bölgede çok kaşıntı oluyor zor duruyorum işyerindede zırtpırt tuvaletede gidilmiyor normalmi kaşıntı olması sizdede varmı?ne yapsamki ya
Tatlım panik yap diye söylemedik. Öyle bile olsa tedavisi var neticede. Allah beterinden saklasın... Danış doktoruna bakalım ne diyecek...
semracım panik yapma tedavisi var.bendede hamileliğim ilk aylarında spor mantarı diye bişey oldu boynumdan göbeğime kadar ama basit bir vücuy jeliyle atlattım.doktoruna mutlaka danış canım.
hEMEN BAKIYORUZ CANIM.
Ya mis gibi kokuyodur şimdi orası içim ferahladı valla.İyi ve akıllıca yapmışsın valla.
Canım doktoruna sor ve kaşıma bu tarz şeyler çabuk yayılır.Evde bir krem varsa sür ateşini alır yumuşatır hem bazen vücudumuzda bu dönemde hormonel kuruma olur ondanda kaşıntı yapar.
semracım bende de oluyor bazen bence havasız kalmısıda yapıyor olabilir bide akıntı oluyor ya bende bu ay doktora sorucam ve tahlil yaptırcam
canım hemen panik yapma çünkü tedavisi var ama önlemi erken almakta da fayda var tabi