- 14 Ağustos 2008
- 7.149
- 210
- 363
hadi gözün aydın ben de eşime gösterdim mavisini alırız dedi izmir'den hihoyyyt hihoyyyt çok sevindim:)
Sağolasın canım. Al sende mutlaka. Gerçekten çok güzel...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi gözün aydın ben de eşime gösterdim mavisini alırız dedi izmir'den hihoyyyt hihoyyyt çok sevindim:)
pınarcım ne bu çok güzel olan? merak ettim bende?
Bebeğimin ilk yılları adlı anı kitabı canım...
![]()
güle güle kullan canım kaydirigubbakcemile2
aferin kız sana her şeye yetişiyorsun maşallah kaydirigubbakcemile3![]()
herkese ii akşamlar mayıs anneleri. çıkıyorum ben.hepinizi öpüyorum.
Sağolasın canım çok hızlıyımdırkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Bu arada ben kaçıyorum artık kızlar. yemeğe arkadaşlar gelicekler. Sonrada film izlicez. Karar verdik haftada bir gün film izleme günü yapıyoruz artık a.s
Hepinizi kocaman kocaman öptüm. Tabi ilk önce kuzularınızı a.s. a.s. a.s.
Anka cım burdaydım ama seni yakalayamadım geçmiş olsun mide bulantıları bende de var böylede gidecek sanırım.Unutulmadın canım öpüyoruma.s.kızlar ben geldim ama pek bi keyifsizim. üşütme hastalık falan atlattım annem iyi baktı allah razı olsun ama mide bulantısı kusma hala devam ediyor. 25+4 oldum hala kusuyorum napıcaz böyle bilmiyorum. canım da sıkkın zaten. inşallah sizler hepiniz iyisinizdir. o kadar çok sayfa geçmiş ki, biraz biraz okumaya çalışıyorum. ama hepsini okuyamazsam bağışlayın. çok özledim sizleri. siz beni hemen unuttunuz mu yoksaaaa....
Günaydınlar canım arkadaşlarım;
Dün oğluşumun tüm cicilerinin resimlerini çektim ama koyamıyorum bir türlü site hata veriyor.
İnşallah gün içinde halledicem.
günaydın herkese nasılsınız güzel anneler :))))
Günaydın fıstıklar,biz iyiyiz oğluşla siz nasılsınız?geçmişi okuyacak vaktim olmadı canlarm umarım hepiniz iyisinizdir
![]()
annişler günaydın nasılsınız biz bu sabah iyiyiz kızımla elma çayı içiyoruz bide evde kahvaltımızı yaptık..yumurta süt peynir yedik mutluyuz aslında kızım mutlu ben yumurta sevimiyorum inanın zorla yiyorum ama protein çok önemliymiş babası dedi kızının kaslarını düşünyorsan yiyeceksin diyor ağzıma tıkıyor hemencecik herkes iyi umarım ötüm hepinizi