2009 Mayıs Anneleri

merhba kızlar bugün fazla giremedim umarım herkes iyidir kızlar ben hep ishalim acaba normalmi :uhm: cumartesi dr. gidicem soracağım okadar çok şey varki dr. şekerede bakılacak çok merak ediyorum kızımıda görücem hihoyyyt

kızlar çok mutluyum ya bebişim biraz daha büyümüş gördüm onu cd de aldık foto da çok güzel bir duygu ya... bizimki biraz ufak ama kötü bi şey yok çok şükür :)

oh cok şükür canim yaa..hep böyle güzl haberlerle gel inşaAllah..saglikli olsunda gerisi sorun degil

anladım cnm saol.. seninn su cıkmıstı dimi.

evet canim maalesef..bu yuzden hala yatiyorum..

kızlar çok mutluyum ya bebişim biraz daha büyümüş gördüm onu cd de aldık foto da çok güzel bir duygu ya... bizimki biraz ufak ama kötü bi şey yok çok şükür :)

canım gözün aydın hihoyyyt sağlığı,gelişimi yerinde olsunda ufak olsun canım hem son zamanlarda bebkler daha hızlı büyüormuş canım o hiç belli olmaz

geçmiş olsun canim..aman kabizliktan iyidir canim..ama sen genede sor doktoruna

sağ olun kızlar ya 603 gr olmuş oğluşum "çok yaramaz bu" dedi doktor sürekli hareket etti balık gibi çok mutluyum ya... Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah... sağlığı yerindeymiş kemikleri tam :) çok şüküüürrr

semracım geçmiş olsun ishali druna danış ben ilk haftalarımda olmuştum besin zehirlenmesi gibi demişti doktorum çabuk atlatılıyor bi ilaç vermişti ama çok da ağrım vardı sende de oluyor mu muhtemelen yediğin bir şey dokunmuştur endişelenme patateshaşlaması iyi geliyor geçenlerde oldu kısa zamanda geçti
bebişini görmek çok güzel ben bugün gördüm :) güzel haberlerle gel inşallah...
yasko canım hoş geldin aramıza :)

semracım sor doktoruna..şekerinde iyi çıkar cnm inşallah..
mutahharacım biliyorum cnm yatıyorsun uzun zamandır..tedavisi sadece yatmak dimi..oturmak yasak mı..bende evdeydim ilk zamanlar.son 1 aydır cıkıyordum artık ohh dedim ama olsun allahım nasıl uygun görürse tabii..

maşallah canım. sağ sağlim bi kucağımıza bi alsak şu veletleri. ya dokdorum 2. derece usg istedi bende bugün bakırköy doğumevine gittim. doktor gerek yok dedi kafam karıştı yaa. bi yardınmcı olurmusunuz.CADIARZU

ayy maşallh kuzunaa:)) yerim onu ben annesi...

merhaba canım. öncelikle aramıza hoşgeldin. 2.düzey ultrasona gelince, benim gittiğim doktorda gerek yok dedi. onun yapacağının %96'sını zaten biz burda görüyoruz ama yine de sen bilirsin dedi. bende yaptırmadım.kaydirigubbakcemile2

neden istemişti? ben doktoruma çok güveniyorum doktorun istediyse bir bildiği vardır mutlaka canım ya
ayy maşallh kuzunaa:)) yerim onu ben annesi...

yeme teyzesi öp öp:) hihoyyyt ay bu sevincmi sizlerle paylaşmak çok güzel yaa ...
herkesin bebeğini sağlıkla ver Allah'ım diye hep dua ediyorum... inşallah yatan arkadaşlarımın da bu sıkıntılarına değecek bebişlerini zamanında ve sağlıkla kucaklarına aldıklarında :) :sm_cool: :dance:

evet canim tedavisi yatmak maalesef..yatiyorsunki su birden bosalmasin..oturuyorsunda tabi..hep yatmak olmuyorki..ama yatar gibi oturuyorsun..kayik bi şekilde :) basinc olmayacak sekilde :)

canim doktorun istediyse yaptir bence..cok cok muhim bişey degil elbet..ama genede ayrintili incelenmesi güzel bişey canim

selam kızlar herkesler iyidir inşallah
ben bugün kızıma alışveriş yaptım çok eksiği kalmadı çok şükür
bu arada birsen hastanede yatıyor sabah konuştum yüksek ateşten kaldırmışlar kendi hastanesi de cerrahpaşaya yollamış şimdi orda birkaç test daha yapılacakmış sesi iyi geliyordu çok şükür bebklerde gayet iyi haberiniz olsun diye yazdım

aaa cok gecmiş olsun birsene ( inşaAllah biran önce iyileşirde cikar..bebişlerde iyiymiş şükür..saolasin esencim haber verdigin için a.s. bebişe aldiklarinda hayirli olsun canimm,saglikli mutlu günlerde güle güle giysin yegenimizzz

ayy çok geçmişş olsun benimde dikkatimi çekti bu hatun nerelerde diye inş önemli bişeyi yoktur kaç gün kalacakmış orda cnm??

Evet ya benimkide içeride dönüyor galiba KIZLAR GECELİK ALANLARINIZ VARMI NETTE BAKTIM ACAYİP UÇUKLAR
Ben iki gecelik beyaz ve yeşil ve lila bir pijama aldım toplam 200bin lira geceliğin fotosunu göndermiştim.Pijamam içi kısa kollu emzirme delikleri var kol ve ayak ağızları saten üstünde dize kadar üst var çok kullanışlı.Gecelik 80+110pijama+gecelik-sabahlık40 toplam230 oldu.Ama ucuz olan diğerleri kadar güzel değil onu ilk gün hastanede giycem kanama bitince diğerleri daha iyi

Canım bebeğine bakıcak birisini bulursan çalışmalısın bende 4 aya gelmeden başlıycam şimdi ben evde yattığım için rapor haklarımı da kullandım.Eğer maddi ihtiyacın varsa bu işsizlikte kaybetmemek lazım olan işide.Tabi bu benim düşüncem.

iyi akşamlar arkadaşlar. bende aranıza yeni katıldım:lepi:. allah nasip ederse bende bir mayıs annesiyim.
öptüm hepinizi tabi bebişlerideŞeniz
HOŞGELDİN canım

Canım üzüldüm ya inşallah iyidir
Bu arada kızlar yine ben geldim ama kimse yok.Eşim yeni uyudu ve bilgisayar yeni elime geçti.Herkes iyi sanırım.
Pınarcım mobilyan çok güzel beğendim valla oyuncak dolabını da şimdiden yaptır sonra aynı yerde uyguna yaptıramayabilirsin sen bilirsin.
Bu arada şu demir ilaçlarından kullanmıştımşurup olandan beni mahvetmişti kustum durdum şimdi drFerro sanol verdi hap bu şimdilik iyi bakalım.
Öpüyorum sizleri.şakkıdışakkıdışakkıdı

Herkese günaydın....hihoyyyt biz işe geldik kızımla ama benim yine çok uykum var serviste uyuyup uyandım şimdi başım ağrıyor,işler yoğun olmazsa ara ara girerim siteye kızlar a.s.

Ay çok geçmiş olsun haber verdiğin için sağol canım inşallah biran önce düzelir

kızlar günaydın
dün akşam giremedim doktor istirahat dedi
bugün biraz daha iyiyim, dün ultrasona girdim, çok şükür miniğimin durumu iyiymiş, rahimağzı açıklığı da yok, yani erken doğumla ilgili değil seninki dedi,kan idrar verdim bugün sonuçları göstereceğim bakalım ne diyecek
bir de şu magnesiumdan verdi sabah 1 poşet atacaksın 1 bardak suya dedi
burda sizlerden duymuştum, içen var herhalde
kızlar herkes iyidir inşallah, bu arada burcudan bir haber varmı onu merak ettim, bir problemı yoktur inşallah
hepinize iyi günler güzel mayıs anneleri
sağlıcakla kalın a.s.

herkese günaydınlar
birsen mi hastaymış canım ya çok ağır geçiriyor hamileliği inşallah çabuk iyileşir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…