kızlar çok mutluyum ya bebişim biraz daha büyümüş gördüm onu cd de aldık foto da çok güzel bir duygu ya... bizimki biraz ufak ama kötü bi şey yok çok şükür :)
anladım cnm saol.. seninn su cıkmıstı dimi.
kızlar çok mutluyum ya bebişim biraz daha büyümüş gördüm onu cd de aldık foto da çok güzel bir duygu ya... bizimki biraz ufak ama kötü bi şey yok çok şükür :)
merhba kızlar bugün fazla giremedim umarım herkes iyidir kızlar ben hep ishalim acaba normalmi :uhm: cumartesi dr. gidicem soracağım okadar çok şey varki dr. şekerede bakılacak çok merak ediyorum kızımıda görücem hihoyyyt
yasko hoşgeldin cnm..hayırlı olsun bebişinn
sağ olun kızlar ya 603 gr olmuş oğluşum "çok yaramaz bu" dedi doktor sürekli hareket etti balık gibi çok mutluyum ya... Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah... sağlığı yerindeymiş kemikleri tam :) çok şüküüürrr
sağ olun kızlar ya 603 gr olmuş oğluşum "çok yaramaz bu" dedi doktor sürekli hareket etti balık gibi çok mutluyum ya... Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah... sağlığı yerindeymiş kemikleri tam :) çok şüküüürrr
maşallah canım. sağ sağlim bi kucağımıza bi alsak şu veletleri. ya dokdorum 2. derece usg istedi bende bugün bakırköy doğumevine gittim. doktor gerek yok dedi kafam karıştı yaa. bi yardınmcı olurmusunuz.CADIARZU
neden istemişti? ben doktoruma çok güveniyorum doktorun istediyse bir bildiği vardır mutlaka canım yamaşallah canım. sağ sağlim bi kucağımıza bi alsak şu veletleri. ya dokdorum 2. derece usg istedi bende bugün bakırköy doğumevine gittim. doktor gerek yok dedi kafam karıştı yaa. bi yardınmcı olurmusunuz.CADIARZU
ayy maşallh kuzunaa:)) yerim onu ben annesi...
semracım sor doktoruna..şekerinde iyi çıkar cnm inşallah..
mutahharacım biliyorum cnm yatıyorsun uzun zamandır..tedavisi sadece yatmak dimi..oturmak yasak mı..bende evdeydim ilk zamanlar.son 1 aydır cıkıyordum artık ohh dedim ama olsun allahım nasıl uygun görürse tabii..
maşallah canım. sağ sağlim bi kucağımıza bi alsak şu veletleri. ya dokdorum 2. derece usg istedi bende bugün bakırköy doğumevine gittim. doktor gerek yok dedi kafam karıştı yaa. bi yardınmcı olurmusunuz.CADIARZU
selam kızlar herkesler iyidir inşallah
ben bugün kızıma alışveriş yaptım çok eksiği kalmadı çok şükür
bu arada birsen hastanede yatıyor sabah konuştum yüksek ateşten kaldırmışlar kendi hastanesi de cerrahpaşaya yollamış şimdi orda birkaç test daha yapılacakmış sesi iyi geliyordu çok şükür bebklerde gayet iyi haberiniz olsun diye yazdım
Ben iki gecelik beyaz ve yeşil ve lila bir pijama aldım toplam 200bin lira geceliğin fotosunu göndermiştim.Pijamam içi kısa kollu emzirme delikleri var kol ve ayak ağızları saten üstünde dize kadar üst var çok kullanışlı.Gecelik 80+110pijama+gecelik-sabahlık40 toplam230 oldu.Ama ucuz olan diğerleri kadar güzel değil onu ilk gün hastanede giycem kanama bitince diğerleri daha iyiEvet ya benimkide içeride dönüyor galiba KIZLAR GECELİK ALANLARINIZ VARMI NETTE BAKTIM ACAYİP UÇUKLAR
Canım bebeğine bakıcak birisini bulursan çalışmalısın bende 4 aya gelmeden başlıycam şimdi ben evde yattığım için rapor haklarımı da kullandım.Eğer maddi ihtiyacın varsa bu işsizlikte kaybetmemek lazım olan işide.Tabi bu benim düşüncem.ya kızlar size ne anlatacam....
bizim idari ve mali işl srmlumuz murat bey var. bizim odaya gelmişti dün. sonra birkaç iş verdi. benim şefimde odadaydı. murat bey dediki bana ya ceren sen gidince ne yapcaz biz dedi. bende bilmiyorum dedim.sonra benim şefim de hemen ordan bak şimdiden söyleyim 4 ayın haricinde izin yok dedi. bende 6 aylık olana kadar çocuk gelmeyi düşünemiyorum dedim. o zaman adam alırım dedi çıktı.yani seni çıkarıtırım demek istedi.hadi buyurun bakalım. çünkü biz iki kişiyiz. birimiz olmazsak çok sıkışık kötü oluyor.yetişemiyoruz.onuda anlıyorum ama ben ne yapcam ya.dünden beri acaip stres oldum.3 aylık bebeğimi nasıl bırakıp gelecem.birde hafta sonu kuzenimin bebeiğini gördümya ufacık. 3 aylık. o gözümün önüne geliyor ağlayasım geliyor. eşimde sen çalışmazsan geçinemeyiz diyor.offfoff çok kötüyüm. kendimi 6 aya kadar gelmemeye o kadar alıştırmıştımki.ne yapcam bilmiyorum. daha şimdiden gitmeden geri gelmenin sıkıntısı çöktü.
HOŞGELDİN canımiyi akşamlar arkadaşlar. bende aranıza yeni katıldım:lepi:. allah nasip ederse bende bir mayıs annesiyim.
öptüm hepinizi tabi bebişlerideŞeniz
Canım üzüldüm ya inşallah iyidirselam kızlar herkesler iyidir inşallah
bu arada birsen hastanede yatıyor sabah konuştum yüksek ateşten kaldırmışlar kendi hastanesi de cerrahpaşaya yollamış şimdi orda birkaç test daha yapılacakmış sesi iyi geliyordu çok şükür bebklerde gayet iyi haberiniz olsun diye yazdım
selam kızlar herkesler iyidir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?