kızlar günaydın
dün akşam giremedim doktor istirahat dedi
bugün biraz daha iyiyim, dün ultrasona girdim, çok şükür miniğimin durumu iyiymiş, rahimağzı açıklığı da yok, yani erken doğumla ilgili değil seninki dedi,kan idrar verdim bugün sonuçları göstereceğim bakalım ne diyecek
bir de şu magnesiumdan verdi sabah 1 poşet atacaksın 1 bardak suya dedi
burda sizlerden duymuştum, içen var herhalde
kızlar herkes iyidir inşallah, bu arada burcudan bir haber varmı onu merak ettim, bir problemı yoktur inşallah
hepinize iyi günler güzel mayıs anneleri
sağlıcakla kalın a.s.
iyi akşamlar arkadaşlar. bende aranıza yeni katıldım:lepi:. allah nasip ederse bende bir mayıs annesiyim.
öptüm hepinizi tabi bebişlerideŞeniz
merhba kızlar bugün fazla giremedim umarım herkes iyidir kızlar ben hep ishalim acaba normalmi :uhm: cumartesi dr. gidicem soracağım okadar çok şey varki dr. şekerede bakılacak çok merak ediyorum kızımıda görücem hihoyyyt
selam kızlar herkesler iyidir inşallah
ben bugün kızıma alışveriş yaptım çok eksiği kalmadı çok şükür
bu arada birsen hastanede yatıyor sabah konuştum yüksek ateşten kaldırmışlar kendi hastanesi de cerrahpaşaya yollamış şimdi orda birkaç test daha yapılacakmış sesi iyi geliyordu çok şükür bebklerde gayet iyi haberiniz olsun diye yazdım
kızlar günaydın
dün akşam giremedim doktor istirahat dedi
bugün biraz daha iyiyim, dün ultrasona girdim, çok şükür miniğimin durumu iyiymiş, rahimağzı açıklığı da yok, yani erken doğumla ilgili değil seninki dedi,kan idrar verdim bugün sonuçları göstereceğim bakalım ne diyecek
bir de şu magnesiumdan verdi sabah 1 poşet atacaksın 1 bardak suya dedi
burda sizlerden duymuştum, içen var herhalde
kızlar herkes iyidir inşallah, bu arada burcudan bir haber varmı onu merak ettim, bir problemı yoktur inşallah
hepinize iyi günler güzel mayıs anneleri
sağlıcakla kalın a.s.
sağol ojeli tabiki öyle bu arada dün yazamadım çok iş vardı ama üzülme bende 4 aylıkken izinlerim bitiyor rapor 40 gün hakkımız var ama bakalım tanıdık doktor bulabilcezmi çünkü istanbulda yeniyiz yani hepimiz daha bebişlerimiz 6 aylık değilkken işe başlıycaz ama ne yapalım her şey onların geleceği için sütümüzü sağar koyarız zaten 4 aydan sonra ek besinlere geçiyorlar bir şekilde elimizden geleenin en iyisini yaparız merak etme önemli olan istemek istersek herşeye yetirşir layıkıyla yaparız ::))
günaydın herkese kızlar nasılsınız benim moralim pek iyi değil sabah eşimi çok yakın arkadaşım aramış eşi yoğun bakıma alınmış acil böbrek bulunması gerekiyormuş ben hamileyim diye eşimle konuşmuş ağlamış kızlar dua edin olur mu Allah çocuğuna eşine bağışlasın inşallah
arkadaşlar herkese günaydınlar diliyorum. Herkes iyidir keyfiler yerindedir inşallah...
bengicim gözünaydın bak bebeğimin gelişimi iyi değil diye korkuyordun.çok sevindim. öpüyorum oğluşunu annesi.
esencim sağol haber verdiğin için.ilahi ya bu birsenin çektikler ne böyle anlamadım.ikiz oldukları için mi böyle ağır geçiyor acaba?allah tez zamanda iyiliğini versin inşallah...
semracım sanada günaydın canım...iyisin umarım?
alsucum günaydın. Geçmiş olsun.bak korktuğun gibi olmadı çok şükür.çok sevindim canım.
marylincim günaydın canım.geç olsunda güç olmadın.bunda da vardır bir hayır.olsun pazartesi gidersin annesi.
günaydın herkese kızlar nasılsınız benim moralim pek iyi değil sabah eşimi çok yakın arkadaşım aramış eşi yoğun bakıma alınmış acil böbrek bulunması gerekiyormuş ben hamileyim diye eşimle konuşmuş ağlamış kızlar dua edin olur mu Allah çocuğuna eşine bağışlasın inşallah
ılgıncım günaydın çok geçmiş olsun acil şifalar ..
kızlar sabah işe gelirken çok kötü bir kaza gördüm kartal köprüsünde bir bayana otomobil çarpmış başı kanlar içerisinde yatıyordu kadın çok yaşlıydı çantası başörtüsü bir tarafa savrulmuştu çarpan adamda çok panikti yazık ya hemde otobandan karşıdan karşıya geçmeye çalışmış sanırım ölmüştü bence çünkü çok kan akmıştı başından
bide dün bir belgesel izledim anne karnında yaşamın öyküsü national geographic ten bir iki formatı var sanırım ama ben italyan bir çiftin yunus eğitmeni olan çiftinkini izledim tek embriyoyu anlatıyordu görüntü kadın 7 ay boyunca çlaıştı yunuslarla hep yüzdü yunusların üstünde görseniz ayakta havuzda gidiyor o ana kadar herşey çok güzel 7 ay dan sonrasını hastanede geçiriyor erken doğum tehdidi ile bende ne güzel dedim tüm hamileliği suyun içinde geçti derken işte kötü bir örnek oluyor
bide buna benzer ikizlerin ve üçüzlerin yaşamını anlatanı var onu daha izlemedim amam çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?