Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet pınarcım ayakta gelip gitmek zor oluyor.ben sabahları rahat geliyorum ama akşam eve gidişlerim zor oluyor.çoğu zaman ayakta kalıyorum.oysaki hem lise öğrencileri oluyor ama yinede kalkmıyorlar.
Sağol ılgıncım siz nasılsınız
evet pınar ayakta gidip gelmekten öldüm ya bazen kapıda kalıyorum düşmemek için zor duruyorum insanlar saygısız ya kalkıp yer bile vermiyorlar zaten şu işe gidip gelmekten sıkıldım yani
tülaycım pınarcım sevindim iyi olmanıza tülay fıstığım yiyenimi göreceksin ne güzel :)))))
bende yemekten geldim kızlar. ne kadar yediysem şu an karnım ağrıdı valla. sormayın. ekmekte yedim uzun zamandır ilk defa öğle yemeğinde. şimdide sığınamıyorum. hiç doymayacm zannettim herhalde.
ayyyyyy ölüyorum karın ağrısından ....
tUTKUNCUM BEBİŞİNE DE MAŞALLAH ANNESİ.
kızlar ya canım manyak tatlı ıstıo...:jeyyar:
napcaz bılmıom sıkıyom ama genede olmuo ..en sonunda dayanamadım kalktım yaptım ...gecen ay 15 gunde koca kavonoz nutellayı bıtırınce 2 ayda 5 kılo almışım...bende frenlemeye karar werdım kendımı..ebemızde ole soledı..ama bugun canım cok ıstedı napımm:asigim::asigim:
ASLIMM canım benımde bıldıım kadarıyla dogumdan once 2 ay dogumdan sonra 2 ay ızın hakkımız war..ama eger ıstersek doguma son 3 hafta kalana kadar calısabılıoruz ve dogundan sonra 3 ay kullanıoruz..bunun içinde dr dan rapor almamız gerekıo..calısabılır raporu verıyor dr.bunu almak için heyete mi gırılıo bılmıorum yanlız.
Canım geldim eşimle biliyosunuz paylaşamıyoruz bilgisayarı.Ben doğum öncesi haricinde 2 aylık heyet raporu aldım.O bitince doğum iznime ayrılcam.Heyet raporu olunca maaşında kesilmiyor.Sonra 8 haftalık doğum izni sonrada doğum sonrası izin 8 hafta.Ben devlette çalıştığım için gerçi özelde de oluyor bu istirahat raporu oluyor.Şimdi benim dr ve 3 dr onu hastane hallediyor 2 ay istirahati uygundur yazıp işyerine götürüyorsun bu raporun bitincede doğum iznim başlıyor zaten onuda kullanıcam.Kendi hastanem Alman hastanesi benim rapor masrafı için 170 lira istedi bende burda bi hastaneye gittim ücretsiz çıkardım.Tutkuncum 2 aylık heyet nedemek anlamadım doğum öncesi izinmi canım açıklarmısın
buarada maşallah bebişine
Canım sağolasın.slm kızlar....ew işi falan derken saat baya olmusss dogrusu...herkes nasıl bakalım?bıs oglusla ıyıyız sukur..hepınızı optuk teyzoşlarrtrr
canım cok sewındım ....oo prensese bak sen masallah ona ne gusel de buyumus annesii...
canım senden de gusel hbr ler beklıoruz ...olsun bebiş saglıklı olsunda kılo mılo boşş..gece yemeyı kestınya ondan olmustur...
Burdayımtutkuncum canım nerdesin
25+1 ken 837 gr 32 cm ama raporunda 25+5 günlük yani önde gidiyormuş 4 gün Maşallah valla tedirgindim giderken sonuç iyi çıkınca rahatladım.Giderken hatta eşime 800 gr altında çıkarsa bebişime kızıcam diyordum.Dr 830 deyince eşim bak gördünmü diyor.tutkun sata göre kaç haftalık ve günlükken 837 gram canım bu arada gözün aydın maşallah türkize