http://www.mytickerz.com/tickers/ooe9zf3jp0wi3tnu.png
BUNU KOPYALA YAPIŞTIR YAP TATLIM TUTKUNUM İNŞ BEYENİRSİN
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarasın canım boşver sonra hepberaber veririz .evet TUTKUNCUM sorma çok acıkınca gözüm döndü. bir saat oluyor çayımı içtim dediğin gibi. ama hala karnım ağrıyor. birde ben bugün böyle çok kaçırdım sabah birşey yemediğim için. yoksa öğlenleri hafif yiyordum ekmek filan hiç yemiyordum. ama ne yapalım birgünde yiyim demi yaaa...gerçi yemeye yemeye 9 kilo aldım birde yesem ne olur allah bilir.
Çok sağol canım beğendim.Öğrenicem zamanla sayenizde.http://www.mytickerz.com/tickers/ooe9zf3jp0wi3tnu.png
Canım bide bu emekli sandığına yüzde 25 i devlet ödüyormuş yani dah fazla küvezde geceliği 1000 tl düşün 10 gün kalsa 10000 tl ne diyim şok oldum yoksa doktoruma çok güveniyordum ama gözüm korktu.Marmara üniversitesi sigortası olana bedavaymış ve temizmiş gidip görmedim ama bir bayan prof u çok övdüler iyi diye.Vallahi ne diyim hayırlısı inşallahalman 6500 mu dedi ....ay gercekten de ne bu yani..
bencededaha iyi.içine sindiyse hiç dusunme tutkuncum..ben bodrumda sormustum alman hastanesıne 4500 dedi ama oda fazla yani...
kızlar biz çıkıyoruz hepinizi öpüyorum yarın görüşmek üzere tutkuncum özkan hastanesini duymuştum iyi demişlerdi
slm kızlar..bugun sabahtan beri doktor tahlil yok kültür alındı uğrasıp duruyorum.geldim yemek yedim gecmişi okudum..p.tesi çıkacak sonuclar.ama kültür alımından nefret ettim..o sandalyeye yatıosun kürtajdaki gibi.çok fena oldum zaten yalnız gitmiştim.neyse bitti.inşallah iyi çıksında..
slm kızlar..bugun sabahtan beri doktor tahlil yok kültür alındı uğrasıp duruyorum.geldim yemek yedim gecmişi okudum..p.tesi çıkacak sonuclar.ama kültür alımından nefret ettim..o sandalyeye yatıosun kürtajdaki gibi.çok fena oldum zaten yalnız gitmiştim.neyse bitti.inşallah iyi çıksında..
kızlar işyerinde fırsat bulup tekrar giremedim tuvalete gittim selpağa hiç bişey olmamış ıslak falan değildi Allah şükür içim rahatladı sizlerede haber vereyim istedim Allahım inşallah birdah yaşamayız bu duyguyu herkesede teşekkür ederim kızlara.s.
bebşimim mevlüt şekerleri malzemeleri ve kapı süsleri için olan malzemeleri aldım kızlar
100 adet şeker bibloları tüller kapı süsleme tülleri felan hepsi toplam 70 ytl çıktı sizce nasış iyimi
açlıktan midem kazınıyor kızlar şu saat 1 olsada yemeğe gitseydim yemin ederim öldüm.bakın sabah kahvaltı yapmadım ama size tek tek ne yediğini yazayım.
sabah kalktım 7 de 1 bardak süt içtim. işe geldim saat 8 de bir tane poğaça yedim(hergün kahvaltı yapardım ama bugün uykudan gözümü açamadığım için poğaça yedim) sonra saat 10,5 ta bir tane portakal yedim. ve karnım zil çalıyor şu anda. sizde böyle acıkıyormusunuz?
yürüyüş yapıp geldik teyzeleri yemeğe çıkacak arkadaşlar afiyet olsun bizim yemekte yoğurt ıspanak patatesli börek ve yayla çorbası vardı sizler neler yediniz bakalım
kızlar afiyet olsun hepinize cokacimcoook
ben bugün de evdeyim, işyerim yakın aslında bazen gidip orda yiyorum ama üşendim bugün
inşallah müdür de anlamaz gelmediğimi :CüvCüv:
ben mayonez ketçap zararlı diye okudum, ama ara sıra canım çekiyor mesela bugün makarna yanında yedim, afiyetle yiyorum sonra da pişman oluyorum acaba bebeğime zararı olurmu diye ama arada bir olduğu için olmaz değilmi :ecrin_bebek:
bu arada şu göğüsten sıvı geve akmasa da gündüz akıyor, içim rahatladı ama sadece sağ göğsümden benneyaptımki
pınarcım iyiyim soal.bugün bizimde doktor kontrolümüz var bakalım benim prensesim ne kadar büyümüş teyzeleri.ya ben bu aralar pek acıkmıyorum.gece falan uyanırdım açlıktan uyuyamazdım muz yer yatardım ama şimdi kayboldu.zaten 64 kiloydum 62 olmuşum:) sanırım gece yemelerim azaldığı için:)))
Kızlar şimdi dr geldim renkli ultrasona girdim bebeğin kalp atışına ve akışına bakıyorlarmış 3 günlük şeker diyetine girdim test yapılacak.Kızım 837 gr olmuş 32 cm ve ben aman Allahım 66 olmuşum.25+1 deyiz.Bebeğin suyu falan iyiymiş ama 2 aylık heyet aldım.Doğum iznime kadar kafam rahat artık.-tatlicadiarzu-
Bu arada alttaki resimli yazım yanlışlıkla sildimm şimdi yapamıyorum sinir oldum.
bende yemekten geldim kızlar. ne kadar yediysem şu an karnım ağrıdı valla. sormayın. ekmekte yedim uzun zamandır ilk defa öğle yemeğinde. şimdide sığınamıyorum. hiç doymayacm zannettim herhalde.
ayyyyyy ölüyorum karın ağrısından ....
tUTKUNCUM BEBİŞİNE DE MAŞALLAH ANNESİ.
kızlar ya canım manyak tatlı ıstıo...:jeyyar:
napcaz bılmıom sıkıyom ama genede olmuo ..en sonunda dayanamadım kalktım yaptım ...gecen ay 15 gunde koca kavonoz nutellayı bıtırınce 2 ayda 5 kılo almışım...bende frenlemeye karar werdım kendımı..ebemızde ole soledı..ama bugun canım cok ıstedı napımm:asigim::asigim:
ASLIMM canım benımde bıldıım kadarıyla dogumdan once 2 ay dogumdan sonra 2 ay ızın hakkımız war..ama eger ıstersek doguma son 3 hafta kalana kadar calısabılıoruz ve dogundan sonra 3 ay kullanıoruz..bunun içinde dr dan rapor almamız gerekıo..calısabılır raporu verıyor dr.bunu almak için heyete mi gırılıo bılmıorum yanlız.
siribron canım çok hafif ve yapımı kolay hemde bol sütlü olunca iy ioluyor istersen tarifini yazarım sana
Bu arada hastanemede karar verdim eğer 34 den erken olursa Marmara üniversitesinde yapıcam orda yapanlar çok memnunmuş proflar falan ilgileniyormuş.Eğer normal zamanda olursa Pendik te Özkan Hastanesi var Pınar Hanım var bu sene gelmiş gittim çok ilgilendi ve çok tatlıydı orda yapıcam sezeryan tek kişilik oda 750 çift kişilik 550 2 gece ve ilaçlar herşey dahil.Normal doğum da ise tek oda 400 çift 250 herşey dahil.Küvezide 34 haftalıktan itibaren alıyorlarmış yoğun bakımlıymış.şimdilik içime sindi Alman hastanesi 6500 deyince gözüm dönmüştü.