2009 Mayıs Anneleri

sibiko cnm herşey tamamlanmış biz ancak listesini çıkardık
bakalım ne zaman kısmet olacak mobilya işinide ayarlayacaz
ben 36 haftalarda doğuracak gibiyim inş...36 + lar alırlar bekler bebeklerim

benim 50 şekerim yüksek çıktı ...şimdi 100 lük yapılcak bakalım o kadar saat nasıl aç kalacam
tiroit için randevu aldım yarın gidecem inş.herşey düzene girer

selam kızlar ne güzel ya herkes konuşmuş muhabbet falan benim pc eşimdeydi yazışamadım
anladığım kadarıyla herkesler iyi oh valla maşallah mayıs annelerine maşallah

herkeze hayırlı akşamlarr !!

burcu canım iyi olduğuna çokk sevindimmm moralini yüksek tut daha çabuk iyileşesin bebişini üzme tatlımm olur mu aklımız sendeee

mutaharra bacımm herşey yoluna girecek Allahın izniyle bak öyle böyle derken artık gün saymaya başlıyoruz canım azcık daha dişini sık bakalım sende inş normal haftanda normal doğumla bütün o iltihabı atıcaksın üstünden :1hug::1hug:

dirimkızı maşşallahhh cnm sende iyisin şükürler olsunnn bebişşerde iyiymişş kaydirigubbakcemile2
sen yinede hastaneleri fazla sevme canımm Allah bişdaha düşürmesinn son olarak doğum için gidersin inş birdahaa a.s.a.s. bu arada mobilyayı nerden beğendinn??

tutkuncum cok geçmiş olsun canım inş bi sonraki testin sonuçları çok iyi çıkar bitanem :Saruboceq:

sibiko maşşallahh sende benim gibi acelecilerdensinn güle güle kullan bitanem Rabbim o güzel günleri yaşatsın sağlıcakla hepimize inş:Saruboceq:

hasta olupta adını atladığım arkadaş varsa onlarada çokk geçmiş olsun

bana gelince kızlarr cumadan beri evim misafir kaynıyordu bugun akşam üstü gittiler herşeyi yapan onlardı ama ben yinede nedense çok yoruldumm kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

birde cmt günü bebişimin odası geldii ama derleyip süslemeden resmini koymak istemiyorum zaten en az 20 günde havalanması lazımmış halısınıda dün aldım Allah kısmet ederse bu haftada perdesini sipariş edicem :emir_bebek: erken diye düşünenn arkadaşlarada tavsiyem artık bir an önce hazırlıkla başlayınn çünkü gerçekten al al eksik hiç bitmiyor kızlar ..büyük parçaları aldıkçada kafanız rahatlıyor en azındannsositosositosositososito

arkadaşlar benim 20.hafta ile 25. haftalar arası kilom hiç değişmedi aynı kilo ile devam ediyorum. bebeğim iyi maşallah kilo alıyor ama bende tık yok. arada böyle kilo durması olabilir mi acaba.özellikle bu aylarda...

hepinize iyi geceler kızlar bizde bu gün eşimle sabah çıktık gezdik kahvaltı yaptık eve geldim biraz iş yaptım günlerdir hastaydım sağolsun alt üst karşı komşularım tabaklarla çorba pasta börek getirdiler bende bu gün mantı yaptım hem komşularımın tabaklarına koydum hemde bebişle babamız sebeplendik :)) kayınvalidem kıyafet hastane çıkışları uyku seti işini haletti bu arada ben bursada pembe mavide doğum yapıcam kısmet olursa hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum kızlar babamız kızımıza nil ismini koymak istiyo nilin yanına 2. bi isim ne gider fikirlerinizi bekliyorum

herkeze hayırlı akşamlarr !!

sibiko maşşallahh sende benim gibi acelecilerdensinn güle güle kullan bitanem Rabbim o güzel günleri yaşatsın sağlıcakla hepimize inş:Saruboceq:

Amin canım hepimize nasip etsin inşallah:Saruboceq:

sibiko cnm herşey tamamlanmış biz ancak listesini çıkardık
bakalım ne zaman kısmet olacak mobilya işinide ayarlayacaz
ben 36 haftalarda doğuracak gibiyim inş...36 + lar alırlar bekler bebeklerim

benim 50 şekerim yüksek çıktı ...şimdi 100 lük yapılcak bakalım o kadar saat nasıl aç kalacam
tiroit için randevu aldım yarın gidecem inş.herşey düzene girer

Canım ben biran önce tamamlamak istiyorum bana hastane çantanı hazırladınmı diye soruyolar düşünün bunları duyunca erken değilmiş demekki diyorum

Şekeri dert etme canım bi bakmışsın bitmiş :CüvCüv:

bana gelince kızlarr cumadan beri evim misafir kaynıyordu bugun akşam üstü gittiler herşeyi yapan onlardı ama ben yinede nedense çok yoruldumm kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

birde cmt günü bebişimin odası geldii ama derleyip süslemeden resmini koymak istemiyorum zaten en az 20 günde havalanması lazımmış halısınıda dün aldım Allah kısmet ederse bu haftada perdesini sipariş edicem :emir_bebek: erken diye düşünenn arkadaşlarada tavsiyem artık bir an önce hazırlıkla başlayınn çünkü gerçekten al al eksik hiç bitmiyor kızlar ..büyük parçaları aldıkçada kafanız rahatlıyor en azındannsositosositosositososito

Bende aldım canım bu cumartesi geliyo.Dediğin gibi en az 20 gün havalanacak bide ay mart gelmiş olacak ozaman delikafadulden

Canlarım günaydınlar;

İyi haftalar hepinize umarım bu haftada hızlıca geçerde haftasonu hemen gelir:sm_cool:

herkese günaydın fıstıklar

bugün biraz yorgunum malum haftasonu çok yoğun geçti herşey çok güzeldi ailemle hasret giderdik ama tabi iki gün yetmedi neyse 2.5 ay sonra yine gelcekler bu kez torunlarınıda görcekler hayırlısı ile bizimkilerin ilk torunları o yüzden çok heyecanlılar, cumartesi hava çok güzeldi bizde karşıya geçtik istikalale gittik biraz dolaştık ordan eminöününe geçtik havuzlu hanı o kalbalıkta bulmayı başardık tabi kalabalık dolaşmak daha bir zevkliydi neyse sonunda gecelik sabahlk pijama terlik iç çamaşırı olayını hallettik havuzlu hanı tavsiye ediyorum hem kaiteli hemde piyasaya göre uygun fiyatlar var ama ben bir kere daha giderim oraya daha almak istediğim şeyler var

bu arada mutahhara ve yeni anne, fulya44, birsen ve yatan diğer arkadaşlarım varsa hepiniz aklımdasınız allah sağlıklı sıhhatli bebeklerinizi size bağışlasın tabi tüm mayıs annelerinin ama sizler daha çok yıprandınız ama az kaldı kızlar ha gayret

selam kızlar..

herkeslere günaydın...inşallah çabucak geçer ve sorunsuz bi hafta olur
zamanın bu kadar çabuk geçmesini hayatımda hiç bu kadar çok istememiştim herhalde :dance:

herkese günaydn iyi haftalar nasılsınız kızlar bebişler nasıl :))) umarım hepimiz için güzel bir hafta olur

herkese günaydın fıstıklar

bugün biraz yorgunum malum haftasonu çok yoğun geçti herşey çok güzeldi ailemle hasret giderdik ama tabi iki gün yetmedi neyse 2.5 ay sonra yine gelcekler bu kez torunlarınıda görcekler hayırlısı ile bizimkilerin ilk torunları o yüzden çok heyecanlılar, cumartesi hava çok güzeldi bizde karşıya geçtik istikalale gittik biraz dolaştık ordan eminöününe geçtik havuzlu hanı o kalbalıkta bulmayı başardık tabi kalabalık dolaşmak daha bir zevkliydi neyse sonunda gecelik sabahlk pijama terlik iç çamaşırı olayını hallettik havuzlu hanı tavsiye ediyorum hem kaiteli hemde piyasaya göre uygun fiyatlar var ama ben bir kere daha giderim oraya daha almak istediğim şeyler var

bu arada mutahhara ve yeni anne, fulya44, birsen ve yatan diğer arkadaşlarım varsa hepiniz aklımdasınız allah sağlıklı sıhhatli bebeklerinizi size bağışlasın tabi tüm mayıs annelerinin ama sizler daha çok yıprandınız ama az kaldı kızlar ha gayret

canım merhaba ohh maşallah dolu dolu ailenle güzel bir hafta sonu geçirmişsin çok sevindim senin adına:nazar:a.s.
cicilerini Allah hayırlısıyla giydirmeyi nasip etsin bitanem :1hug::nazar:

Bugün hiç kimse yok hayırdır sayfalar çok yavaş ilerliyor fisfisfis

canım hafta başı herkes yoğun sanırım nasılsın tatlım bebiş nasıl antalya da hava akşam gibi karanlık sabahtan yağmur vardı uyanmak istemedim ama sabır az kaldı izinimize :)) hayırlısıylaa.s.:nazar:

günaydın ben burdayım. Bugün dersim yok hatta yarın da yok ama malesef çarşamba okul başlıyor. 15 günlük tatilden sonra zor geliyor. bir de annemler yanımdaydı onlar da gitti. senağlama eşim de okulda. ama siz varsınız. :teselli:

günaydın ben burdayım. Bugün dersim yok hatta yarın da yok ama malesef çarşamba okul başlıyor. 15 günlük tatilden sonra zor geliyor. bir de annemler yanımdaydı onlar da gitti. senağlama eşim de okulda. ama siz varsınız. :teselli:

Ay canım siz ne güzel 15 tatil yaptınız yaaaa bizim bi haftasonumuz var oda nasıl uçtu gitti anlamadım biran önce izin zamanı gelse delikafadulden

canım hafta başı herkes yoğun sanırım nasılsın tatlım bebiş nasıl antalya da hava akşam gibi karanlık sabahtan yağmur vardı uyanmak istemedim ama sabır az kaldı izinimize :)) hayırlısıylaa.s.:nazar:

Çok iyi şükür alışverişlerimi tamamladım bende cumartesi yazmıştı biraz geride kaldı bebek şekerimin resmini koyucam bi tane örnek yapıp.Burada havada çok kötüydü şuan fena değil sanırım bu hafta çok yoğun geçecek.kaydirigubbakcemile5

kızlar günaydın.hasta olab arkadaşlarımıza allah cil şifalar evrsin.bende hafta sonu şehir dışından misafirlerim vardı yemek temizlikti odu buydu derken çok yoruldum. ilgincim canım nasılsın.ojeli kolay gelsin canım.

Kızlar herkese günaydınlar iyi haftalar... Geçmişi henüz okuyamadım... Herkes iyidir umarım a.s. a.s. a.s.

Hafta sonu 2 günde 3 kere misafir ağırladım. Resmen canım çıktı. Bu sabah baktım kalkacak halim yok. Aradım patronu ben rahatsızım gelemicem dedim. Eşimde gitmedi işe. Evde keyif yapacağız bugün...

Bu arada cuma bahsettiğim hamile arkadaşım dün sabah sancılanmış. Hastaneye gitmişler hemen. Hep normal doğum istiyordu. Herşeyde yolundaydı şimdiye kadar... Öğlene kadar beklemişler çatısı açılsın diye. Sonra çatı açılmayınca bakmışlar bebek kakasını yapmış. Zehirlenmesin diye hemen sezaryene almışlar. İkiside çok iyi şimdi çok şükür. Diyeceğim o ki, ne kadar normal doğum da desek kısmette ne varsa o oluyor işte... Hep hayırlısı diyelim...

Ben şimdi kahvaltı hazırlayacağım. Uğrarım yine. Öpüyorum sizi canlarım...

pınarcım arkadaşını allah sağ salim kurtarmış.canım benmimde h.sonu hep misafirim vardı halada evdeler:) ama ben g eldim işe erken kçaıcam işlerimi halledince.afiyet olsun canım..

Back
X