Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzel olmuşlar ellerine sağlık. Ben de yapmayı düşünüyorum ama hazır mı alsam bilemiyorum.
kızlar ben geldim.Bu sabah 75 gr lık şeker tahlilim vardı sabah 8 de gittim kan aldılar yarım saat sonra şekerli 3 bardak su verdiler sonra tekrar kan idrar aldılar damar yolu açtılar kan bozulmuş tekrar aldılar derken benim bebiş açlığa tepki verdi ve kustum şimdi
3 günlük yine diyet ve tahlil yapılacak eve geldim tansiyonum berbat tı biraz ekmek peynir yedim ama hala berbatım.2. denemem nasıl olacak sinir oldum.kafamçokkarıştı
Dırımcım sağlığın iyi sanırım hatta bu hızla mobilyalar falan iyi sevindim
Benisec cim benim de lekelenmeler devam ediyor hep yatıyorum bende az az kalkıyorum
Fulya Bengi Siribron sizzde iyisiniz sanırım.
Aysun bende de çatlak yok ama zaten çatlaklar son aylarda genelde çıkıyor.
Pınar bugün geziyor galiba.
Ya kızlar bende korkunç bir bel ağrısı varya ara arada kasılmalar oluyor korkuyorum sizce yalancı kasılmalarmıdır.
herkese günaydın fıstıklar
bugün biraz yorgunum malum haftasonu çok yoğun geçti herşey çok güzeldi ailemle hasret giderdik ama tabi iki gün yetmedi neyse 2.5 ay sonra yine gelcekler bu kez torunlarınıda görcekler hayırlısı ile bizimkilerin ilk torunları o yüzden çok heyecanlılar, cumartesi hava çok güzeldi bizde karşıya geçtik istikalale gittik biraz dolaştık ordan eminöününe geçtik havuzlu hanı o kalbalıkta bulmayı başardık tabi kalabalık dolaşmak daha bir zevkliydi neyse sonunda gecelik sabahlk pijama terlik iç çamaşırı olayını hallettik havuzlu hanı tavsiye ediyorum hem kaiteli hemde piyasaya göre uygun fiyatlar var ama ben bir kere daha giderim oraya daha almak istediğim şeyler var
bu arada mutahhara ve yeni anne, fulya44, birsen ve yatan diğer arkadaşlarım varsa hepiniz aklımdasınız allah sağlıklı sıhhatli bebeklerinizi size bağışlasın tabi tüm mayıs annelerinin ama sizler daha çok yıprandınız ama az kaldı kızlar ha gayret
herkese günaydn iyi haftalar nasılsınız kızlar bebişler nasıl :))) umarım hepimiz için güzel bir hafta olur
Kızlar herkese günaydınlar iyi haftalar... Geçmişi henüz okuyamadım... Herkes iyidir umarım a.s. a.s. a.s.
Hafta sonu 2 günde 3 kere misafir ağırladım. Resmen canım çıktı. Bu sabah baktım kalkacak halim yok. Aradım patronu ben rahatsızım gelemicem dedim. Eşimde gitmedi işe. Evde keyif yapacağız bugün...
Bu arada cuma bahsettiğim hamile arkadaşım dün sabah sancılanmış. Hastaneye gitmişler hemen. Hep normal doğum istiyordu. Herşeyde yolundaydı şimdiye kadar... Öğlene kadar beklemişler çatısı açılsın diye. Sonra çatı açılmayınca bakmışlar bebek kakasını yapmış. Zehirlenmesin diye hemen sezaryene almışlar. İkiside çok iyi şimdi çok şükür. Diyeceğim o ki, ne kadar normal doğum da desek kısmette ne varsa o oluyor işte... Hep hayırlısı diyelim...
Ben şimdi kahvaltı hazırlayacağım. Uğrarım yine. Öpüyorum sizi canlarım...
merhaba kızlar yazdıklarınızı oku oku bitmedi yaa aslıcım çok güzel olmuş kapı süsü ve şekeri becerikli insanın hali başka oluyor bizde hafta sonu eşimle mobilyalara baktık ama pzar günüydü çoğu yer kapalıydı bişey beğenemedim kısamet olursa şu fuara gitmek istiyorum oyüzden bişey almayacağım sağolsun ablamlarda bidünya şey almışlar artık kıyafet olayım bitti benimde. şampuandı çantaydı falan onlar var ufak olarak haftasonu geceklikte aldım önden düğmeli ama 1tane daha almak istiyorum birdahaki ay inşallah doğum çantasını hazır etmek istiyorum, ben fırsat buldukça tekrar gireceğim kızlar hepinizi öpüyorum
herkese günaydın fıstıklar
bugün biraz yorgunum malum haftasonu çok yoğun geçti herşey çok güzeldi ailemle hasret giderdik ama tabi iki gün yetmedi neyse 2.5 ay sonra yine gelcekler bu kez torunlarınıda görcekler hayırlısı ile bizimkilerin ilk torunları o yüzden çok heyecanlılar, cumartesi hava çok güzeldi bizde karşıya geçtik istikalale gittik biraz dolaştık ordan eminöününe geçtik havuzlu hanı o kalbalıkta bulmayı başardık tabi kalabalık dolaşmak daha bir zevkliydi neyse sonunda gecelik sabahlk pijama terlik iç çamaşırı olayını hallettik havuzlu hanı tavsiye ediyorum hem kaiteli hemde piyasaya göre uygun fiyatlar var ama ben bir kere daha giderim oraya daha almak istediğim şeyler var
bu arada mutahhara ve yeni anne, fulya44, birsen ve yatan diğer arkadaşlarım varsa hepiniz aklımdasınız allah sağlıklı sıhhatli bebeklerinizi size bağışlasın tabi tüm mayıs annelerinin ama sizler daha çok yıprandınız ama az kaldı kızlar ha gayret
Eki Görüntüle 9497
buda şekerimizin başka bir görünümü biblolardan 4 çeşit var ben sadece denemek için yaptım bunu ama kızlar çok zevkli çok eylenceli herkeze tavsiye ederim vallah fazladan mavi tülüm kaldı napsam acaba işi ticaretemi döksem katkı olur hem sizce ticarete dökülecek kadar güselmi yorumlarınızı bekliyorum
merhaba kızlar
hepiniz iyisiniz umarım
ben işlerden hiç giremiyorum,
bu arada belimin ağrısı tuttu, normalde iş yapınca oluyor
iş yerinde bir şey de yapmıyorum fazla
kendim sıktım herhalde ondan oldu
inşallah bebeğe zararı olmaz da kıyamam ben ona![]()