2009 Mayıs Anneleri

tülaycım iyiyim canım bende gribi atlatmak üzereyim sen nasılsın bebiş nasıl:))))

pınarcım sanada günaydın nasılsın arkadaşının gözü aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin:nazar:

RUMELİLİ kullanıcısından alıntı
Hamile bayanlar hamileliklerinin kaçıncı haftasında olduklarını genelde doğru hesaplayamıyorlar. Bu nedenle doğum öncesi iznine ayrılmaları gereken zamanı da yanlış planlıyorlar. Bu konu ile ilgili bir kullanıcı yukarıda yazılan ifadelerin yeterince açık olmadığını belirtiyor. Oysa kanun bu konuda son derece net ve açık. Doğumdan 8 hafta önce izine ayrılınabilir diyor. Gebelik 40 hafta olduğuna göre 8 hafta öncesi 32. haftaya geliyor. Yani 32. haftanın dolmuş olması gerekli. Son adet tarihine göre 31 hafta 5 günlük gebeliği olan bir kadın 32. haftalık hamile değildir, 31 hafta 5 günlük hamiledir. Tüm yaş hesaplamalarında bitirilen yaş dikkate alınır. 31 hafta 5 günlük hamile bir kadının gününün dolmasına daha 8 hafta 2 gün vardır. Bu nedenle izine ayrılma hakkını elde edeceğiniz günü hesaplarken son derece basit bir yöntem uygulayabilirsiniz. Son adet tarihinize göre beklenilen doğum gününe kaç gün kaldığını sayın. Bunun kaç hafta ve kaç güne denk geldiğini hesaplayın.işte kızlar doğru bir hesaplama....
urlacım raporu şimdi alsanda sonra alsanda ssk paranı ödeyecek......bizim yapmak istediğimiz doğum sonrasında evde kalacağımız süreyi uzatmak bebekle ilgilenmek açısından...bir nevi iznini doğum sonrasına aktarıyorsun....sende eğer sonrasında çalışacaksan 32.haftan dolunca bu raporu al.....raporu almadan işyerinde çalışmaya devam edersen sonrasına bu izni aktarma gibi bir şansın kalmıyor....

arkadaşlar nisan annelerinden alıntı yaptım önemli bir konu izinle ilgili :))

Eki Görüntüle 9497

buda şekerimizin başka bir görünümü biblolardan 4 çeşit var ben sadece denemek için yaptım bunu ama kızlar çok zevkli çok eylenceli herkeze tavsiye ederim vallah fazladan mavi tülüm kaldı napsam acaba işi ticaretemi döksem katkı olur hem sizce ticarete dökülecek kadar güselmi yorumlarınızı bekliyorum

çok güzel olmuşlar ellerine sağlık. ben de yapmayı düşünüyorum ama hazır mı alsam bilemiyorum.

Ya kızlar bende korkunç bir bel ağrısı varya ara arada kasılmalar oluyor korkuyorum sizce yalancı kasılmalarmıdır.

kızlar ben geldim.Bu sabah 75 gr lık şeker tahlilim vardı sabah 8 de gittim kan aldılar yarım saat sonra şekerli 3 bardak su verdiler sonra tekrar kan idrar aldılar damar yolu açtılar kan bozulmuş tekrar aldılar derken benim bebiş açlığa tepki verdi ve kustum şimdi
3 günlük yine diyet ve tahlil yapılacak eve geldim tansiyonum berbat tı biraz ekmek peynir yedim ama hala berbatım.2. denemem nasıl olacak sinir oldum.kafamçokkarıştı
Dırımcım sağlığın iyi sanırım hatta bu hızla mobilyalar falan iyi sevindim
Benisec cim benim de lekelenmeler devam ediyor hep yatıyorum bende az az kalkıyorum
Fulya Bengi Siribron sizzde iyisiniz sanırım.
Aysun bende de çatlak yok ama zaten çatlaklar son aylarda genelde çıkıyor.
Pınar bugün geziyor galiba.

TUTKUNCUM geçmiş olsun canım ya..şeker yuklemesının en kotu yanı aç aça beklemek..inşallah ii cıkarda 100 luge falan gerek kalmaz...:nazar:

Ya kızlar bende korkunç bir bel ağrısı varya ara arada kasılmalar oluyor korkuyorum sizce yalancı kasılmalarmıdır.

yalancı sancı lar için daha erken be canım..şu magnezyum eksıklıınden olabılır belkı..artı magnezyum kullanıormusun?buarada kapı susu we sekerine bayıldım...cok guzel olmus aslımmm.ellerıne saglık canım.:nazar:

merhaba kızlar yazdıklarınızı oku oku bitmedi yaa aslıcım çok güzel olmuş kapı süsü ve şekeri becerikli insanın hali başka oluyor bizde hafta sonu eşimle mobilyalara baktık ama pzar günüydü çoğu yer kapalıydı bişey beğenemedim kısamet olursa şu fuara gitmek istiyorum oyüzden bişey almayacağım sağolsun ablamlarda bidünya şey almışlar artık kıyafet olayım bitti benimde. şampuandı çantaydı falan onlar var ufak olarak haftasonu geceklikte aldım önden düğmeli ama 1tane daha almak istiyorum birdahaki ay inşallah doğum çantasını hazır etmek istiyorum, ben fırsat buldukça tekrar gireceğim kızlar hepinizi öpüyorum

herkese günaydın fıstıklar

bugün biraz yorgunum malum haftasonu çok yoğun geçti herşey çok güzeldi ailemle hasret giderdik ama tabi iki gün yetmedi neyse 2.5 ay sonra yine gelcekler bu kez torunlarınıda görcekler hayırlısı ile bizimkilerin ilk torunları o yüzden çok heyecanlılar, cumartesi hava çok güzeldi bizde karşıya geçtik istikalale gittik biraz dolaştık ordan eminöününe geçtik havuzlu hanı o kalbalıkta bulmayı başardık tabi kalabalık dolaşmak daha bir zevkliydi neyse sonunda gecelik sabahlk pijama terlik iç çamaşırı olayını hallettik havuzlu hanı tavsiye ediyorum hem kaiteli hemde piyasaya göre uygun fiyatlar var ama ben bir kere daha giderim oraya daha almak istediğim şeyler var

bu arada mutahhara ve yeni anne, fulya44, birsen ve yatan diğer arkadaşlarım varsa hepiniz aklımdasınız allah sağlıklı sıhhatli bebeklerinizi size bağışlasın tabi tüm mayıs annelerinin ama sizler daha çok yıprandınız ama az kaldı kızlar ha gayret

ne güzel cnm ailenle hasret gidermissin.. :)
çok şükür iyiyim ben cnm..cok sağol.. evet cnm az kaldı ha gayret valla:)))

herkese günaydn iyi haftalar nasılsınız kızlar bebişler nasıl :))) umarım hepimiz için güzel bir hafta olur

nasılsın ilgıncım?

Kızlar herkese günaydınlar iyi haftalar... Geçmişi henüz okuyamadım... Herkes iyidir umarım a.s. a.s. a.s.

Hafta sonu 2 günde 3 kere misafir ağırladım. Resmen canım çıktı. Bu sabah baktım kalkacak halim yok. Aradım patronu ben rahatsızım gelemicem dedim. Eşimde gitmedi işe. Evde keyif yapacağız bugün...

Bu arada cuma bahsettiğim hamile arkadaşım dün sabah sancılanmış. Hastaneye gitmişler hemen. Hep normal doğum istiyordu. Herşeyde yolundaydı şimdiye kadar... Öğlene kadar beklemişler çatısı açılsın diye. Sonra çatı açılmayınca bakmışlar bebek kakasını yapmış. Zehirlenmesin diye hemen sezaryene almışlar. İkiside çok iyi şimdi çok şükür. Diyeceğim o ki, ne kadar normal doğum da desek kısmette ne varsa o oluyor işte... Hep hayırlısı diyelim...

Ben şimdi kahvaltı hazırlayacağım. Uğrarım yine. Öpüyorum sizi canlarım...

arkadasın için cok sevindim cnm.allah analı babalı büyütsün.sen de dinlenirsin bugun iyi yapmıssın sekeerrr..:)

merhaba kızlar yazdıklarınızı oku oku bitmedi yaa aslıcım çok güzel olmuş kapı süsü ve şekeri becerikli insanın hali başka oluyor bizde hafta sonu eşimle mobilyalara baktık ama pzar günüydü çoğu yer kapalıydı bişey beğenemedim kısamet olursa şu fuara gitmek istiyorum oyüzden bişey almayacağım sağolsun ablamlarda bidünya şey almışlar artık kıyafet olayım bitti benimde. şampuandı çantaydı falan onlar var ufak olarak haftasonu geceklikte aldım önden düğmeli ama 1tane daha almak istiyorum birdahaki ay inşallah doğum çantasını hazır etmek istiyorum, ben fırsat buldukça tekrar gireceğim kızlar hepinizi öpüyorum

maşallah cnm sende tamamlamıssın bir cok sey. ama hep eksik çıkıyor işte.bende annemlerle yarın almaya giderim

herkese günaydın fıstıklar

bugün biraz yorgunum malum haftasonu çok yoğun geçti herşey çok güzeldi ailemle hasret giderdik ama tabi iki gün yetmedi neyse 2.5 ay sonra yine gelcekler bu kez torunlarınıda görcekler hayırlısı ile bizimkilerin ilk torunları o yüzden çok heyecanlılar, cumartesi hava çok güzeldi bizde karşıya geçtik istikalale gittik biraz dolaştık ordan eminöününe geçtik havuzlu hanı o kalbalıkta bulmayı başardık tabi kalabalık dolaşmak daha bir zevkliydi neyse sonunda gecelik sabahlk pijama terlik iç çamaşırı olayını hallettik havuzlu hanı tavsiye ediyorum hem kaiteli hemde piyasaya göre uygun fiyatlar var ama ben bir kere daha giderim oraya daha almak istediğim şeyler var

bu arada mutahhara ve yeni anne, fulya44, birsen ve yatan diğer arkadaşlarım varsa hepiniz aklımdasınız allah sağlıklı sıhhatli bebeklerinizi size bağışlasın tabi tüm mayıs annelerinin ama sizler daha çok yıprandınız ama az kaldı kızlar ha gayret

merhaba,
rica etsem havuzlu hanı tarif edebilir misiniz.sizin aldığınız şeylere benimde ihtiyacım var.gidip bakmak isterim .
teşekkürler

Eki Görüntüle 9497

buda şekerimizin başka bir görünümü biblolardan 4 çeşit var ben sadece denemek için yaptım bunu ama kızlar çok zevkli çok eylenceli herkeze tavsiye ederim vallah fazladan mavi tülüm kaldı napsam acaba işi ticaretemi döksem katkı olur hem sizce ticarete dökülecek kadar güselmi yorumlarınızı bekliyorum

ayy ne güzel yapmıssın ..cnm ellerine sağlık çok beğendim ben..

Tşk ederim kızlar
isteyen olursa benimkinin aynısını 20 tl kargo karşı ödemeli erkek çocukları için kızlarada yapıyorum ama hemen alamazsının çünkü elimde erkek çocukları için malzemeler var kız cocukları için sipariş vericem alırsanız özelden veya buraya yazabilirsiniz

merhaba kızlar
hepiniz iyisiniz umarım
ben işlerden hiç giremiyorum,
bu arada belimin ağrısı tuttu, normalde iş yapınca oluyor
iş yerinde bir şey de yapmıyorum fazla
kendim sıktım herhalde ondan oldu
inşallah bebeğe zararı olmaz da kıyamam ben ona :(

merhaba kızlar
hepiniz iyisiniz umarım
ben işlerden hiç giremiyorum,
bu arada belimin ağrısı tuttu, normalde iş yapınca oluyor
iş yerinde bir şey de yapmıyorum fazla
kendim sıktım herhalde ondan oldu
inşallah bebeğe zararı olmaz da kıyamam ben ona :(

cnm otururken arkana yastık koy belki iyi gelir belinin ağrısına

kızlar merhaba pazartesi yoğunluğu yazamadım da okuyamadım da

herkes iyidir inşallah:))) benim belim çok ağrıyor oturnaktan arada yürüyorum ama ofisten ofise ne kadar yürüyüş sayılır şüpheli

fulyam aslım tülayım pınarım tüm fıstıklar umarım herşey iyidir

kızlar benim de işleri çok yoğun bugün
yalnızca arada girip bakıyorum

belim ve kuyruk sokumum ağrıyo benimde ve yürürken zorlanıyorum ağrıdan:a015:

şu izin zamanı gelse de dinlensek valla biraz

Back
X