- 14 Ağustos 2008
- 7.149
- 210
- 363
pınarcım seni çok iyi anlıyorum
benim eşim de delirdin diyor bazen :)
ama anne olacağız ne yapalım :CüvCüv:
onlar anlamaz bunu naniknanik
Evet canım anlayamıyorlar bizi :)
ben kocaman bir ayakkabı kutusuna koyuyorum şimdilik patikler çok çok önceden aldığımız ufak oyuncaklar resimleri dr un verdiği görüntüleri falan. kısmetse yarın balıkesir'e cumartesi de izmir' e gideceğiz ikeaya gideceğim ben de oradan bi şeyler bakacağım oyun halısı falan istiyorum çok özendim onlara... ben günceleri 12 yaşında falan vermeyi düşünüyoum. bir konu işledik okul kapanmadan önce 7. sınıflarda çocukluk ile ilgili etkinlikte küçüklüklerine dair ne varsa getirsinler diyordu öyle şeyler geldi ki:) çocukların heyecanını gözlerinden okudum... annemi daha çok sevdim öğretmenim diyenler bile oldu. çok güzeldi. ben de o yaşlarda vermeyi planlıyorum hihoyyyt
Aaa ne güzel olmuş valla. Bizim kuzularımızın da hoşuna gider inşallah...
günlük tutan arkadaşlar ne güzel yapıyorsunuz vallahi bende yazmıştım bir iki kere ama sonrası gelmedi sanki kağıda dökünce hissime yabancılaşıyormuşum gibi geliyor bana
pınarcım bende haftaya gidicem şeker yüklemesine ama çok kilo aldım şeker çıkcak diye korkuyorum inş sonuçların iyi çıkar
İnşallah hepimizin sonuçları iyi çıkar canım. Bende 11 kilo alınca doktor öne aldı şeker yüklemesini. Hemde en çok olanından yapılacak

evet kesinlikle katılıyorum buna. bazı şeyleri gereksiz görüyorlar ama biz anlaştık o da bir şeyler karaladı ilk heyecanını falan :) ileride de yazacaksın dedim nazlanıyor ama ikna edeceğim... sevgisini belli eden bir baba olmasını istiyorum... bizim göçmenlerde erkekler pek belli etmez duygularını çocuklarına, sen öyle olma diyorum bakacğız göreceğiz inşallah o günleri
Kız bak ben hep yazıyorum ama biizmkine yazdırmak hiç aklıma gelmedi :roflol: :roflol: :roflol: Ay çok bencil gördüm kendimi kaydirigubbakcemile3 Bu akşam hemen baskılara başlıyorum. Yazdırıyorum en azından bikaç cümle yerimseniben