2009 Mayıs Anneleri

pınarcım seni çok iyi anlıyorum
benim eşim de delirdin diyor bazen :)
ama anne olacağız ne yapalım :CüvCüv:
onlar anlamaz bunu naniknanik

Evet canım anlayamıyorlar bizi :)

ben kocaman bir ayakkabı kutusuna koyuyorum şimdilik patikler çok çok önceden aldığımız ufak oyuncaklar resimleri dr un verdiği görüntüleri falan. kısmetse yarın balıkesir'e cumartesi de izmir' e gideceğiz ikeaya gideceğim ben de oradan bi şeyler bakacağım oyun halısı falan istiyorum çok özendim onlara... ben günceleri 12 yaşında falan vermeyi düşünüyoum. bir konu işledik okul kapanmadan önce 7. sınıflarda çocukluk ile ilgili etkinlikte küçüklüklerine dair ne varsa getirsinler diyordu öyle şeyler geldi ki:) çocukların heyecanını gözlerinden okudum... annemi daha çok sevdim öğretmenim diyenler bile oldu. çok güzeldi. ben de o yaşlarda vermeyi planlıyorum hihoyyyt

Aaa ne güzel olmuş valla. Bizim kuzularımızın da hoşuna gider inşallah...

günlük tutan arkadaşlar ne güzel yapıyorsunuz vallahi bende yazmıştım bir iki kere ama sonrası gelmedi sanki kağıda dökünce hissime yabancılaşıyormuşum gibi geliyor bana

pınarcım bende haftaya gidicem şeker yüklemesine ama çok kilo aldım şeker çıkcak diye korkuyorum inş sonuçların iyi çıkar

İnşallah hepimizin sonuçları iyi çıkar canım. Bende 11 kilo alınca doktor öne aldı şeker yüklemesini. Hemde en çok olanından yapılacak :(

evet kesinlikle katılıyorum buna. bazı şeyleri gereksiz görüyorlar ama biz anlaştık o da bir şeyler karaladı ilk heyecanını falan :) ileride de yazacaksın dedim nazlanıyor ama ikna edeceğim... sevgisini belli eden bir baba olmasını istiyorum... bizim göçmenlerde erkekler pek belli etmez duygularını çocuklarına, sen öyle olma diyorum bakacğız göreceğiz inşallah o günleri

Kız bak ben hep yazıyorum ama biizmkine yazdırmak hiç aklıma gelmedi :roflol: :roflol: :roflol: Ay çok bencil gördüm kendimi kaydirigubbakcemile3 Bu akşam hemen baskılara başlıyorum. Yazdırıyorum en azından bikaç cümle yerimseniben

yazdır yazdır :) tarih ve imza da attır mutlaka ben öyle yaptım :)

bu arada bu şeker yüklemesi için ben geç mi kaldım acaba 6 şubat sanıyordum randevum 3 şubattaymıi acaba o zaman mı yaparlar bana hçbi şey demedi ki doktorum

alusucum doğduktan sonra daha bir müthiş olur günlüğü ya resimlerlede süsledinmi hazır olanlarda var sanırım ben real de baktım ama belli başlı şeyler var kendimiz hatıra defteri gibi bir deftere şöyle cicili bicili hem resim ekleyip hem yazsak daha iyi olur

evet canım annem tabi o zamanlar normal deftere yazmış sonra da güzel bir albüm aldı "ben doğdum" isminde, oraya yazdı tekrardan, yannarına küçükken çektirdikleri fotoları yapıştırdık, çok güzel oldu kaydirigubbakcemile2
hala yazıyor mezun oldu, evlendi falan
3 ay sonra da doğum yaptı diye yazar inşallah hihoyyyt

günaydın kızlar bugün efamlı kalktım dün sabahdan beri oğluşlarım debbüklemiyor yani böle seszi sedasız bişeyler yapıyolar içeride ..kımıl kımıl ama tekme yok aksam aç yattım biraz ...şimdi daha kahvaltı yapmadım yemekten sonraki tepkiler ne bakacam ....ne güsel hergün tekmeleyerek uyanıyorduk...çok üzüldüm annemde kızım 24 saat oynamazlar diyor.....

aslımm doğumgünün kutlu olsunn

günlük işine gelince bende yazdım ama günlüğüm evde kaldı
şimdi kk ya blog olarak yazıyorum sonra geçeceğim günlüğüme okuyabilirsiniz kızlar

şimdi helva yiyiecem inş.oyanayacaklar

bakalım benim doktor ne diycek belki banada 100 lük der çünkü ben 14 kilo falan aldım şimdiden
100 lük zormuş ya bir kaç saat bekliyormuşsun saat başı içiyorsun sanırım offf off
şu şeker yüklemesini bir atlatsaydık

günaydın kızlar bugün efamlı kalktım dün sabahdan beri oğluşlarım debbüklemiyor yani böle seszi sedasız bişeyler yapıyolar içeride ..kımıl kımıl ama tekme yok aksam aç yattım biraz ...şimdi daha kahvaltı yapmadım yemekten sonraki tepkiler ne bakacam ....ne güsel hergün tekmeleyerek uyanıyorduk...çok üzüldüm annemde kızım 24 saat oynamazlar diyor.....

aslımm doğumgünün kutlu olsunn

günlük işine gelince bende yazdım ama günlüğüm evde kaldı
şimdi kk ya blog olarak yazıyorum sonra geçeceğim günlüğüme okuyabilirsiniz kızlar

şimdi helva yiyiecem inş.oyanayacaklar

günaydın canım benim ki de öyle annem de aynı şeyi diyor içimde çok kıpırdıyor ama tekme olmuyor bazı günler

bakın arkadaşlar benim aldığım bebeğimin ilk yılları kitabı çok güzel herkese tavsiye ederim.şu an elimde de size içi ile bilgiler vereyim dedim. 96 sayfadan oluşuyor. Boyutları 23*30. büyük ansiklopedi gibi. mesela her sayfasında bebiş resimleri filan var. çizgi film gibi .o sayfaya yazılacak konu ile ilgili resimler. ilk sayfası annemin babamın ben doğmadan önceki düşünceleri, ailemin diğer üyelerinin düşünceleri,doğduğum yer,saat,tarih, ağırlığım, boyum,göz rengim,kan grubum, burcum ve kime benziyorum diye sayfalar devam ediyor.sonra ilk misafirleirm, ailemin doğduktan sonraki düşünceleri, hastaneden eve gelişimiz, ailemle ilk fotoğrafım,ilk günlerim, görmeye gelenlerin duygu ve düşünceleri, ilk izlerim (ayak el), soyağacım, adımın konduğu tarih, adımı kim koydu?,adımı kulapıma kim söyledi?,ilk nüfus cüzdanım,doğduğum zaman ekmek fiyatı?, etin fiyatı, en çok dinlenen şarkılar,doğduğum günün gazete küpürleri, evimizin özellikleri, en secdiğim uyuma şekli?,aşı takvimim, ağırlık ve boy çizelgem, büyüme tablom,ilk gezintim, çıkarttığım ilk sesler,sevdiğim yiyeceklerl,ilk oyuncaklarım, ilk tatilim,diş çıkartmam,ilk yılbaşım,doğayla ilişkilerim,benim evcil hayvanım,ilk doğum günüm ve fotoğraflarım,ilk gülüşüm, ilk saç kesimim, ilk adımlarım, ne zaman anne baba dedim, en sevdiğim şarkı, ilk ninnim, ..........1-yaş,2-yaş,3-yaş,4-yaş,5-yaş, ve en son anaokulu fotoğraflarına kadar var.
ayyy kendimi zor tuttum.valla 96 sayfayı yazacaktım size nerdeyse.dediğim gibi harika birşey...
varsa başka sormak istediğiniz cevaplarım şekerler.

bakın arkadaşlar benim aldığım bebeğimin ilk yılları kitabı çok güzel herkese tavsiye ederim.şu an elimde de size içi ile bilgiler vereyim dedim. 96 sayfadan oluşuyor. Boyutları 23*30. büyük ansiklopedi gibi. mesela her sayfasında bebiş resimleri filan var. çizgi film gibi .o sayfaya yazılacak konu ile ilgili resimler. ilk sayfası annemin babamın ben doğmadan önceki düşünceleri, ailemin diğer üyelerinin düşünceleri,doğduğum yer,saat,tarih, ağırlığım, boyum,göz rengim,kan grubum, burcum ve kime benziyorum diye sayfalar devam ediyor.sonra ilk misafirleirm, ailemin doğduktan sonraki düşünceleri, hastaneden eve gelişimiz, ailemle ilk fotoğrafım,ilk günlerim, görmeye gelenlerin duygu ve düşünceleri, ilk izlerim (ayak el), soyağacım, adımın konduğu tarih, adımı kim koydu?,adımı kulapıma kim söyledi?,ilk nüfus cüzdanım,doğduğum zaman ekmek fiyatı?, etin fiyatı, en çok dinlenen şarkılar,doğduğum günün gazete küpürleri, evimizin özellikleri, en secdiğim uyuma şekli?,aşı takvimim, ağırlık ve boy çizelgem, büyüme tablom,ilk gezintim, çıkarttığım ilk sesler,sevdiğim yiyeceklerl,ilk oyuncaklarım, ilk tatilim,diş çıkartmam,ilk yılbaşım,doğayla ilişkilerim,benim evcil hayvanım,ilk doğum günüm ve fotoğraflarım,ilk gülüşüm, ilk saç kesimim, ilk adımlarım, ne zaman anne baba dedim, en sevdiğim şarkı, ilk ninnim, ..........1-yaş,2-yaş,3-yaş,4-yaş,5-yaş, ve en son anaokulu fotoğraflarına kadar var.
ayyy kendimi zor tuttum.valla 96 sayfayı yazacaktım size nerdeyse.dediğim gibi harika birşey...
varsa başka sormak istediğiniz cevaplarım şekerler.

hazırlayanı kim nereden bulabilirim ay çok hoşuma gitti

Kızlar internetten aldım.bebeğimin ilk yılları kitabı adı. Adresi özelden atarım şimdi size. Ben alalı 7-8 ayı geçti. Bebişimiz yokken almıştım ileriye dönük iyide yapmışım.

kızlar ben albüm yaptım sadece şu ana kadarki tüm ultrason resimlerini koydum ama ojelinin güncesinden bende istiyorum nette varmıdır acep bulan olursa haber etsin

alsu ne güzel ya valla kıskandım şimdi benim hiç yk küçüklüğüme dair eşyam sadece resimlerm var

canım en azından resimlerin var
ben eşime bakıyorum hiç resmi bile yok :sm_confused:
tabi annesi yazmayı okumayı bilmediği için bir şey yapamamış
sadece dövmüş benim kocişimi :mymeka:
ah kaynana vah kaynana :oklava:

marylincim bizim melmlekette dolu onlardan, benim annem getirecek gelirken
keşke türkçe olsaydı kızlar getirttirirdim 10 tane falan yollardım postayla size

Kızlar internetten aldım.bebeğimin ilk yılları kitabı adı. Adresi özelden atarım şimdi size. Ben alalı 7-8 ayı geçti. Bebişimiz yokken almıştım ileriye dönük iyide yapmışım.

bana da at canım ya öyle bi şey arıyordum ne zamandır duymuştum bulamadım

kızlar günaydın herkese .keyifler yerinde bütün annelerimizin.bende albüme koyuyorum ultrason görüntülerini.ojeli canım banada atarsan adresi bende alayım..

bana da at canım ya öyle bi şey arıyordum ne zamandır duymuştum bulamadım

canım gönderdim bir bakarmısın gelmişmi?

kızlar günaydın herkese .keyifler yerinde bütün annelerimizin.bende albüme koyuyorum ultrason görüntülerini.ojeli canım banada atarsan adresi bende alayım..

şimdi gönderiyorum alınca haber ver şekerim olurmu?gelip gelmediğini bileyim.

yazdır yazdır :) tarih ve imza da attır mutlaka ben öyle yaptım :)

bu arada bu şeker yüklemesi için ben geç mi kaldım acaba 6 şubat sanıyordum randevum 3 şubattaymıi acaba o zaman mı yaparlar bana hçbi şey demedi ki doktorum

Canım merak etme bende şeker yüklemesi için 7şubatta gidicem dr. ozaman gel dedi

Ojeli canım benim aldığımda seninkine benziyor realden almıştım ama okadar kalın değil, ismime nasıl karar verdiniz kimler geldi ne dediler ilk ne dedim falan..vs.şeyler yazıyor resimli çok hoş ama günlük gibi değil hergün neler yaşadığımı neler hissettiğim yazmıyor valla hergün günlük tutup yazıyorsanız kızlar helal olsun çok hoş bişey ama ben 2gün yazsam 3,gün unuturum ama onun dışında herşeyi not alırım mesela ilk tekme attığı saati dk.bile yazdım tarihlere takıntım var hemen not alırım ama düşünce kısmını yapamıyrm işte keşke yapabilsem ne güzel

Canım merak etme bende şeker yüklemesi için 7şubatta gidicem dr. ozaman gel dedi

Ojeli canım benim aldığımda seninkine benziyor realden almıştım ama okadar kalın değil, ismime nasıl karar verdiniz kimler geldi ne dediler ilk ne dedim falan..vs.şeyler yazıyor resimli çok hoş ama günlük gibi değil hergün neler yaşadığımı neler hissettiğim yazmıyor valla hergün günlük tutup yazıyorsanız kızlar helal olsun çok hoş bişey ama ben 2gün yazsam 3,gün unuturum ama onun dışında herşeyi not alırım mesela ilk tekme attığı saati dk.bile yazdım tarihlere takıntım var hemen not alırım ama düşünce kısmını yapamıyrm işte keşke yapabilsem ne güzel

iyi o zaman ya ben de herkes yaptırunca doktorum unuttu mu acaba diye düşündüm sağol canım

Back
X