2009 Mayıs Anneleri

D&R'da varmış canım. Ojeli öyle demişti. Bu arada firmadan aradılar. İŞyerime çok yakın olduğundan ve ilk siparişim odluğundan kurye ile 3 saat içinde yollayacaklarmış. Ohhh çifte kavrulmuş olduuuu :)

pınarcım tatlım nerden aldın bunu ya hangi site bana özelden yazarmısın canım bende istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bende pembesi stoğa gelince haber ver dedim nasıl olsa daha var o zaman alırım.
Bu arada evy baby den kargo geldi 4 bez yenidoğan göndermişler poşetli bide bende kenara kaldırdım.
Ay günler azaldıkça heyecanlar artıyor.Sabırsızlanıyorum:lepi::lepi:

Kızlar bebeğimin İlk Yılları'nı netten dayanamadım şimdi sipariş verdim delikafadulden

Daha önce telsiz yapmışlardı. Şimdi üretilen telli...

adszby6.jpg

Bugün kargoya verecekler yehhuuuu :teytey:

oh oh hayırlı olsun diyeyim şimdiden.evet benimki telsizdi.çok önce aldığım için.

ben netten satın alamam kociş kızarr
acaba d&r satılıyormu acabaa

evet canım oralarda var.benim yakın arkadaşımda ordan aldı. onunkide çok güzeldi.fiyatıda hemen hemen burdakiyle aynıydı.

D&R'da varmış canım. Ojeli öyle demişti. Bu arada firmadan aradılar. İŞyerime çok yakın olduğundan ve ilk siparişim odluğundan kurye ile 3 saat içinde yollayacaklarmış. Ohhh çifte kavrulmuş olduuuu :)

ay ne güzel. alınca haber tamam mı pınarcım.bende senin yorumlarını alırım.

canım geçmiş olsun zaman zaman bende de oluyor ki sen iki tane taşıyorsun endişelenme

ne güzel yazmışsın teşekkürler...

oh ne güzel ben de alacağım
ojelifıstık sağol vallahi çok iyi oldu bu hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

rica ederim ne demek.hemen al valla.pişman olmazsın.

güle güle kullan pınarcım bende alıcam ama keşke renk seçeneği olsa biraz bekleyelim olmazsa kızlar belki başka rebnklerde gelir

Aslimm buldun mu?
Kızlar bu gün yine sakinsiniz.Kimsede cıt yok.Bu arada grip durumum biraz azaldı.Hastayım diye eşimin ablasına giitmedik belki yarın gideriz belki tabi eşim habire erteliyor.

canım geçmiş olsun zaman zaman bende de oluyor ki sen iki tane taşıyorsun endişelenme

ne güzel yazmışsın teşekkürler...

oh ne güzel ben de alacağım
ojelifıstık sağol vallahi çok iyi oldu bu hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Al canım hepimiz alalım :)

tutkuncum hangi siteden baktınız çalıcam ya

pınarcım tatlım nerden aldın bunu ya hangi site bana özelden yazarmısın canım bende istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Canım özel mesajın kapalı senağlama

oh oh hayırlı olsun diyeyim şimdiden.evet benimki telsizdi.çok önce aldığım için.
evet canım oralarda var.benim yakın arkadaşımda ordan aldı. onunkide çok güzeldi.fiyatıda hemen hemen burdakiyle aynıydı.
ay ne güzel. alınca haber tamam mı pınarcım.bende senin yorumlarını alırım.
rica ederim ne demek.hemen al valla.pişman olmazsın.

Tamam canım gelsin haber vericem hemen a.s.

güle güle kullan pınarcım bende alıcam ama keşke renk seçeneği olsa biraz bekleyelim olmazsa kızlar belki başka rebnklerde gelir

Sağolasın canım. Uzun zamandır üretici firmanın stoklarında yoktu. Pembesini istemiştim ben. Sonra bu telli olanı üretmişler. Kaçırmayayım dedim a.s.

bana herkezden özel geliyor kızlar ya netten bakıyorum

e bebektenmi aldınız kızlar

Valla canım aslimmm isimli Üyemiz ya Özel Mesaj alamıyor veya almak istemiyor. Bu sebebten dolayı Özel Mesajınızı gönderemiyoruz. Böyle hata mesajı veriyor. Ordan almadım ben. Sen bana bi mesaj yolla bakalım gelicek mi?

Valla canım aslimmm isimli Üyemiz ya Özel Mesaj alamıyor veya almak istemiyor. Bu sebebten dolayı Özel Mesajınızı gönderemiyoruz. Böyle hata mesajı veriyor. Ordan almadım ben. Sen bana bi mesaj yolla bakalım gelicek mi?

pınarcım sen nerden aldın? benim dediğim yerden almadın mı?:uhm:

pınarcım sen nerden aldın? benim dediğim yerden almadın mı?:uhm:

Yok canım başka bi site buldum. Baktım bana çok yakın. Telle görüştüm hemen kargoya veriyoruz yarın elinizde olur dediler. Atladım tabi ben :) Sonra aradılar. 3 saat içinde elinizde diye. Çok sevindim. Acaip sabırsızım ben yaaaaa kaydirigubbakcemile4

Yok canım başka bi site buldum. Baktım bana çok yakın. Telle görüştüm hemen kargoya veriyoruz yarın elinizde olur dediler. Atladım tabi ben :) Sonra aradılar. 3 saat içinde elinizde diye. Çok sevindim. Acaip sabırsızım ben yaaaaa kaydirigubbakcemile4

canım ben de öyleyim ben de
bir şey aklıma geldi mi hemen olsun istiyorum
eşim de sabırsız benim gibi, şimdiden bebek doğsun diyor, sevmek istiyor hihoyyyt naniknanik

kızlar nasılsınız beni çok yoğunum gelen giden millet yağmur çamur demiyor valla bugün 15:30 a kadar full görüşme var patronun sizleri özledim valla giremiyorum bir türlü

Back
X