Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ojefıstığım günaydın nasılsın bitanem aynen bende isteksiz çalışıyorum havada kapalı dün felaket rüzgar yağmur vardı
günaydın mayıs nanişleri bebişler inş herkez iyidir bizde geldik işe ama uyuykluyoruz zaten tamda uyku havası var yağmurda feci yağıyor.
aynen sorma valla burda da felaket rüzgar vardı. Bütün gece rüzgar sesinden uyuyamadım.sabah da radyoda dinledim.antalyada fırtınadan gemi karaya oturdu diye duydum.
GÜNAYDIN MARYLİNCİM.a.s.İYİYİZ ŞÜKÜR. SENDE İYİSİN UMARIM.BİZDE YAPTIK OĞLUŞLA KAHVALTI.SÜT YUMURTA VE KEPEKLİ EKMEK YEDİM 1 DİLİM.SONRA DA AZICIK SARALLE ALDIM ÜSTÜNE BİZİMKİ ÇOK SEVİYOR. SABAH KIPIR KIPIR OLUYOR O ZAMAN VALLA.delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
kızlar çok uykum var bugün çalışılır mı mesai biter mi
ılgıncım iyiyim canım berrak hanımda iyi oh oh maşallah kuzulara, ojelim senin tosun paşa ile benim kız aynı şeyleri yemiş hatta paşam saralle ekstrası yapmış, oh oh yarasın kuzularımıza :)
canım evet ya dün hava çok kötüydü evin altındaki dükkanın camı kırıldı rüzgardan
herkese günaydın arkadaşlar :sm_cool: bwn yine uyukluyorum malesef çok uykum var hala uyanamadım..ojeli çok güldürdün beni canım o saralleyi sen seviyor olmayasınsırnaşık şey ohh hemen at bebişin üstünekaydirigubbakcemile3
Herkese günaydınlarrrr bacılar... Ay herkeste bir uyku hali :bbo:
Gece 1'de gitti misafiler. Yatmam 1,30 oldu. Sabahta 5,30'da kalkınca tabi şu anda resmen içim uyuyor. Birde güzel uyku havası var ki. Şakır şakır yağmur. Ohhhh evde olucaksın mis gibi uyuyacaksın :bbo: :bbo: