Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim eşimde tutturdu mirza olsun diye.çok seviyormuşmuş da. bende hiç sevmiyorum. çocuğu mirza diye sevemiyorum bile.sizce nasıl bir isim.kulağa nasıl geliyor.
bende berke mirza olsun diyorum. ikimizin dediği olsun diye. bakalım inşallah koydurabilirim.
canımya berke daha güzel değilmi ama...benim eşimde bengü olsun istiyor ama ben istemiyorum başka isim bul dedim bakalım ne bulacak:))
canım yanlış anlama mirzaya göre berke mirza kulağa daha hoş geliyor daha iyi bence kaydirigubbakcemile5
kızlar merhaba dün ilk defa eşimle bebeğimiz doğunca ona kimin bakacagıyla ılgılı konustuk ben 5aylık olduktan sonra işe geri dönmeyı planlıyorum aılelerımızde baska sehırde yasıyolar ben bebegı 1 yasına kadar görümcem annem kızkardesımden yardım alarak evde buyutme taraftarıyım eşimde kımsenın düzenını bozmayalım böle bıseyı ben kabul edemem diyo ee yuvalarda 600 700 cıvarı para ıstıyolarmıs yanı benım maaşımın yarısı kadaree ben ortada ev iş bebek derken yıprandıgımla kalıcam
eşimde bırak işi evde bebege sen bakarsın ozaman dıyo ama evde olursam depresyona gırerım dıye düşünüyorum çalısırken kafam dagılıyor kaç senede calısmaya alısmıs bırı olarak ev bebek agır gelır dıye düşünüyorum morelım cok bozuk o yuzden maglum pıyasada cok bozuk işi bıraksam nasıl yenıden baslıcam offf off baya kotuyum bugun![]()
Ojelim fıstığım ben severim valla Mirza ismini. Hatta bi ara takmıştım oğlum olursa Mirza olucak diye :)
Bende çalışmayacağım ama düşünüyorum acaba sıkılır mıyım diye? Çünkü 10 senedir aralıksız çalışıyorum. Baktım çok bunalırsam kayınvalideme baktırıp başlıyacağım işe...
soyadım bir ağaç ismi olmasaydı ÇINAR ismini düşünebilirdim seviyorum bana çok egzantrik geliyor...günaydın kızlar. bugün yeniden bir hastane ve doktor denemem var. umarım bu doktor pislik yapmaz da memnun kalırım.
size bişey soracam bu arada kızlar. ÇINAR ismi kulağa nasıl geliyor? dün sanırım ocak annelerinde gördüm. çok hoşuma gitti ama insanlar yadırgar mı acaba? pek duyulmuş bir isim değil ne de olsa? fikriniz benim için önemli. aileme söylemeden bir de size ddanışmak istedim??:uhm:
biraz karışık bir durum ama insanın bebeğine kendisi bakması daha iyi onunla biraz daha vakit geçirebilseydim keşke diyen çok öğretmen arkadaşım varkızlar merhaba dün ilk defa eşimle bebeğimiz doğunca ona kimin bakacagıyla ılgılı konustuk ben 5aylık olduktan sonra işe geri dönmeyı planlıyorum aılelerımızde baska sehırde yasıyolar ben bebegı 1 yasına kadar görümcem annem kızkardesımden yardım alarak evde buyutme taraftarıyım eşimde kımsenın düzenını bozmayalım böle bıseyı ben kabul edemem diyo ee yuvalarda 600 700 cıvarı para ıstıyolarmıs yanı benım maaşımın yarısı kadaree ben ortada ev iş bebek derken yıprandıgımla kalıcam
eşimde bırak işi evde bebege sen bakarsın ozaman dıyo ama evde olursam depresyona gırerım dıye düşünüyorum çalısırken kafam dagılıyor kaç senede calısmaya alısmıs bırı olarak ev bebek agır gelır dıye düşünüyorum morelım cok bozuk o yuzden maglum pıyasada cok bozuk işi bıraksam nasıl yenıden baslıcam offf off baya kotuyum bugun![]()
buna benzer bir durum bizde de var değişik isim istemiyor eşim Kaan istiyor ben de Deniz diyorum şimdilik Kayra Kaan ama hiç içime sinmiyorbenim eşimde tutturdu mirza olsun diye.çok seviyormuşmuş da. bende hiç sevmiyorum. çocuğu mirza diye sevemiyorum bile.sizce nasıl bir isim.kulağa nasıl geliyor.
bende berke mirza olsun diyorum. ikimizin dediği olsun diye. bakalım inşallah koydurabilirim.
bengü ismi biraz kaba kalıyor benim ismin Bengi diye söylemiyorum am çok avantajı ve dezavantajı oluyor çok ilgi çekiyor bazen iyi ama sınıfta hep beni kaldırırdı öğretmenler bu da berbat bir dezavantaj. tabi eskiden bu kadar duyulmuş bir isim değildi balıkesir dışında.canımya berke daha güzel değilmi ama...benim eşimde bengü olsun istiyor ama ben istemiyorum başka isim bul dedim bakalım ne bulacak:))
canım ben de mecbüren işe döneceğim 6 ay sonra, eşim hiç kreşe bakım evine falan vermek istemiyor ama kurumumuzun iyi kreşi var 2 yaştan vermeye ikna ettim bakalım, yoksa okula gidene kadar sen bakacaksın diyordu, ben çalışmadan duramam ama Allahtan evi taşıdık ta işe çok yakın oldu,
bunları biz de çok düşünüyoruz sonra diyorum ki önce bir sağ-salim doğsun da çaresine bakırız diyorum, elbette bir yolu bulunur :CüvCüv:
Ojelim fıstığım ben severim valla Mirza ismini. Hatta bi ara takmıştım oğlum olursa Mirza olucak diye :)
Bende çalışmayacağım ama düşünüyorum acaba sıkılır mıyım diye? Çünkü 10 senedir aralıksız çalışıyorum. Baktım çok bunalırsam kayınvalideme baktırıp başlıyacağım işe...
pınarcım sen kaç yaşındasın ki? 10 sene çalışıyorum deyince şaşırdım
pınarcım sen kaç yaşındasın ki? 10 sene çalışıyorum deyince şaşırdım
kızlar pınar altuğ normal yapmış doğumu. epidural normaldır değilmi onunki?bağıra çağıra yapmamıştır sanırım?
HERKESE GÜNAYDIN KIZLAR... Çalışan annelerime sabır versin Allah...
10 sene kendı parasını kazanmaya alışmış biri evde oturarak bunalıma gırer bıde bebek olunca eşine sarar ıyıce dıye düşünüyorum cok sanslısın yakınlarındaysa kayınvalıden baktın olmadı başlarsın işee nasılsa bakacak ınsanın varr darısı bizeeekaydirigubbakcemile
bende 10 yıldır çalışıyorum canım. 83 doğumluyum. 99 yılında işe başladım.16 yaşındaydım. hala çalışıyorum.hihoyyyt
bigudi cim çok önemli bir karar iyice düşünüp öle karar ver , tabi bebeğine senin bakman çok güzel ve sağlıklı olanı; fakat çocuğun büyüyünce sende çalışma hayatı özlemi olabilir hakkında hayırlısı canım ::))
ojelim evet berke güzel isim inş koyarsınız ::))
kızlar valla en erken yatan tavuk benim sanıırm ben saat 9 deyince uyuyorum sabah 6.00 da kalkıyorum ama o saate yatmasam asla uyanamam uyumayı çok çok seviyorum ah ah ::
hazır yağmurda yağıyor şöyle odun sobası olcak üstünde demlik onun hışırtısı ve sıcağı ile bir güzel uyuyacaağım::)
bende 10 yıldır çalışıyorum canım. 83 doğumluyum. 99 yılında işe başladım.16 yaşındaydım. hala çalışıyorum.hihoyyyt
HERKESE GÜNAYDIN KIZLAR... Çalışan annelerime sabır versin Allah...
soyadım bir ağaç ismi olmasaydı ÇINAR ismini düşünebilirdim seviyorum bana çok egzantrik geliyor...
biraz karışık bir durum ama insanın bebeğine kendisi bakması daha iyi onunla biraz daha vakit geçirebilseydim keşke diyen çok öğretmen arkadaşım var
buna benzer bir durum bizde de var değişik isim istemiyor eşim Kaan istiyor ben de Deniz diyorum şimdilik Kayra Kaan ama hiç içime sinmiyor
bengü ismi biraz kaba kalıyor benim ismin Bengi diye söylemiyorum am çok avantajı ve dezavantajı oluyor çok ilgi çekiyor bazen iyi ama sınıfta hep beni kaldırırdı öğretmenler bu da berbat bir dezavantaj. tabi eskiden bu kadar duyulmuş bir isim değildi balıkesir dışında.
ne güzel sen 6 ay bakabileceksin ben 3 ay sadece sonra okul var. ücretsi izin alayım diyorum annemler razı gelmiyor kendi annemle aynı apartmandayız kayınvalidemle de 5 dakika mesafedeyiz okulum da 5 dk uzakta . annem git sen süt iznin olacak zaten gelir görürsün diyor, hiç karar veremiyorum seneye eşim de askere gidecek off off ne yapacağım bilmiyorum benneyaptımki
sibiko bekliyoruz canım heyecanla allah güle güle giydirmeyi nasip etsin hepimize sağlıkla inş
Herkese günaydınlarrrr bacılar... Ay herkeste bir uyku hali :bbo:
Gece 1'de gitti misafiler. Yatmam 1,30 oldu. Sabahta 5,30'da kalkınca tabi şu anda resmen içim uyuyor. Birde güzel uyku havası var ki. Şakır şakır yağmur. Ohhhh evde olucaksın mis gibi uyuyacaksın :bbo: :bbo:
benim eşimde tutturdu mirza olsun diye.çok seviyormuşmuş da. bende hiç sevmiyorum. çocuğu mirza diye sevemiyorum bile.sizce nasıl bir isim.kulağa nasıl geliyor.
ben üniveristede hiç çalışmadım kızlar üniversiteden sonra kpss ile atandım 4 yıldır çalışıyorum ama çalışmak güzel bencede ben evde sıkılıyorum geçen yaz hamile olduğumu öğrenmeden ama hamile kaldığım ilk günlerde bir izin aldım 9 gün evdeydim eşim çalışıyordu inanılmaz sıkıldım hergün evi temizledim hiç dinlenemedim o yüzden ben kamuda çalıştığım için doğumdan sonra 4 ay iznim olcak gerisinide raporla halldip kzıımı 6 aylık yapıp babaannesine emanet edip işe başlıycam::))