kızlar merhaba dün ilk defa eşimle bebeğimiz doğunca ona kimin bakacagıyla ılgılı konustuk ben 5aylık olduktan sonra işe geri dönmeyı planlıyorum aılelerımızde baska sehırde yasıyolar ben bebegı 1 yasına kadar görümcem annem kızkardesımden yardım alarak evde buyutme taraftarıyım eşimde kımsenın düzenını bozmayalım böle bıseyı ben kabul edemem diyo ee yuvalarda 600 700 cıvarı para ıstıyolarmıs yanı benım maaşımın yarısı kadar

ee ben ortada ev iş bebek derken yıprandıgımla kalıcam
eşimde bırak işi evde bebege sen bakarsın ozaman dıyo ama evde olursam depresyona gırerım dıye düşünüyorum çalısırken kafam dagılıyor kaç senede calısmaya alısmıs bırı olarak ev bebek agır gelır dıye düşünüyorum morelım cok bozuk o yuzden maglum pıyasada cok bozuk işi bıraksam nasıl yenıden baslıcam offf off baya kotuyum bugun
kızlar çalıma muhabbeti dönmüş bende 17 yaşımda iş hayatıma başladım yani staj ve karne alır almaz işe başladım işimi öğrenebilmek için birçok fedakarlıklar yaptım çay yaptım götürdüm getirdim...çıraklık yaptım gece yarılarına kadar çok az paralara çalıştım..
eşim evlenecğimizde çalışma dedi ama sonra vazgeçtik ve evlenmemde engel olmadı
bir fiiillll çalıştım 9 yıl çalıştım ve istediğim konuma geldim dişimle tırnağımla geldim çokda rahat bir şirkette çalıştım özel sektördü ama devlettin bütün hakları vardı ....her resmi tatilim tatil..süt izni doğum izni mesailer çocuk parası kömür parası servisi vs....
ama bebek isteyipde olmadıkca tedavilerden negatif sonuç aldıkca bunalıma girdim o çok sevdiğim işimi yapamaz oldum ben tasarım yapıyordum ama o kadar keyifsizdimki
yaratıcılık gücüm azalıyordu .....en ufak probleminde sinir yapıyordum kendime zarar vermeye başlamıştım bu çöküşüm patronların gözünden kaçmadı elim o kadar hızlıydıki en acil tasarımları yapar yurtdışına yollar okey alır çalıştırırdık....iki kişilik çalışırdım yani
patronlarım çok konuştu çok imkan tanıdı ama olmadı ofisde nefes alamıyordum
ve istifamı verdim...şaşırdılar gitme dediler 6 senemi vermiştim bide bana sağlanan imkanların insanların gözüne battı dedikodu aldı başını gitti kimseye çocuğumuzun olmadığını söyledim ben sadece patronlar ve bir arkadşım biliyordu...herkes kendice bişey üretti....laflar banada geldi...patorunum 4 saat konuştu izne çık izin kullan dedi ...
ama biliyordum tedavi için stressiz bir ortamda olmam lazımdı ..işimidi aksattıkca istediğim gibi yapadıkca bunalımım arttı.....ve çıktım giderken birmimden arkadaşlarım inanamadılar hala bile kimseyi alamadık doğurunca gel diyolar.....
kış gibi çıktım evde zaman çok iyiydi evimle ilgileniyordum rahatlamıştım
eski müdürüm elamana ihtiyacım var dedi iila gel dedi istemezsen git dedi...
gittim 1 ay evde oturdukdan sonra ama tedaviyede başladım yine strese girince aşılama yapılamadı bu iş böle olmaz dedi eşim çık dedi...haziranda işden ayrıldım aşılamam iptal oldu doktor bana bu kilo ile çocuğun değil yumurtan bile olmaz dedi ....ilaçlar adet olamamak beni şişiriyordu diyetisyen düzenli adet görmen lazım dedi......vücudum hiçbir ilca tepki vermedi...haziran sonu işten çıktım hemen eve badana yaptırıdım ev kaldırıdım temizlik vs.15 günümü aldı üstüne biraz gezdim ve halamın yazlığına gittim .....baya dinlenmiş kafam işten ve tedaviden arınmıştı ve kk dan arkadşım dediki gel benim doktora ön görüşme yap beğenmezsen gitme dedi...tmm dedim o kadar rahattımki ramazan bayramından sonra tedavi olacaz dedik....bayramda kapadokayaya gidecektik....
ağustos başı ben gittim doktora bana çok iyi yaklaştı sevmiştim ama tedavi olamyacaktık
doktor bana baktı sen pkosun dedi eşinede bakalım dedi tedavineze karar verelim dedi..eşim 2 hafta sonra gitti test için ve bize siz uğraşmayın size
tüp bebek dedi....
ani bir kararla tedavi oldum ...ramazan bayramında hamileydim...............
çokkkk uzun yazdım ama bebeklerim için vazgeçtim üstelik gelebilceği kesin değildi ...
şimdi hiç pişman değilim kızlar.....benim tek bebeğim olsaydı bile kendim bakacaktım
annem sinir hastası ....babanne yaşlı kimse benim gibi bakamaz kreşlere güvenim yok...
bizimde borçlarımız var bebek tedavisi bize 10 binliraya mal oldu.....evimizin borcunu tam bitirdik çoğunu bu iş çıktı ....ama az yerim az gezerim ben bakarım.....hiçbişeylerini kaçırmak istemiyorum...arkadşım hep derdi ilk dişi ,ilk adımı,ilk konuşmaya hiç şahit olamadım....ama çalımak zorundayım derdi....eğer madden çokkkkk çokkk sıkışmayacaksanız çalışma derim....bir arkadşımın kızı 6 aylık değil sıkılmak iş yapmaya fırsatı yok saçımı tarıyamıyorum diyor devamlı ilgi istiyor hemde kayınvalidesi en üskatta oturuyor anneside iki sokak ötede oda çalışcam dedi ama şimdi bırakamam diyor
hergün değişik bişey oluyor diyor.......benim görüşüm canım bu
ben şimdi okudum kızlar ya mart annelerinden biri doğurmuş çok garip oldu içim çok duygulandım onunla ilgili yazılanları okuyunca inşallah bebeğine kavuşur ve bizler de zamanında alırız bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza yaaa
aman yaa çok erkenmişşşş yaaaa bak şimdi daha çok korktum bennn
kızlar slm... bugün hava çok kapalı ve yağışlı... insanın canı hiçbirşey yapmak istemiyor...
dün babamız şehirdışına gitti... bikaç gün oğlumla başbaşayız... önceden de giderdi ama hamileyken daha bi zor geldi nedense... fazla duygusalız ya ondan galiba... neyseki haftasonu dönecek... bu durumda cmtsi günkü randevumuzu iptal etmek zorundayım... oğlumu birkaç gün dah geç göreceğim

((
anladığım kadarıyla bugün herkes havadan dolayı uykulu ve karamsar... havalar bi düzelse melekler bi dünyaya gelse ne isteriz ki başka allahtan....
bizim babamız geçen haftadan beri yok çokkk iyi anlıyorum seni cnm allah kavuştursun
Ay canım benim yerim ben onu erkek bebekler birazdaha hareketli olurmuş diyolar doğrumu bilmiyorum ama benimde öyle napıyo bilmiyorum okadar hareketliki hele akşamları sırt üstü şöle koltukta dinlenirken yaptıklarını bir görseniz bir sağa bir sola karnım yükselip alçalıyo belkide hıçkırır gibi atıyo mucize bunlar ya allahım ne kadar büyüksün:Saruboceq:
Bizde yemeğe gidicez görüşürüz. cokacimcoook
benimkilerde 2 gün önceye kadar kıpır kıpırdı şimdi ağır hareket ediyolar aksam biraz debbüklüyüp duruyolarr
şeker yükleme testini kaçıncı haftada yaptırcaksınız kızlar
24+0 da yaptıracağım