2009 Mayıs Anneleri

alsucam şükür ki risk yokmuş sevindim belki magnezyum eksikliğine bağlı kramp gibi bir şey öptüm sevindim iyi olduğuna bende merak ediyorum yeni anneyi umarım iyidir.

bu arada kızlar cuma gidecektik ya hastaneye babamızın acil ve önemli işi çıktı kaldı pazartesi yada salıya bu şeker testini yaptıramıycam ben herhalde haftaya cuma ya kadar mutlaka yaptırmam lazım

kızlar günaydın
dün akşam giremedim doktor istirahat dedi
bugün biraz daha iyiyim, dün ultrasona girdim, çok şükür miniğimin durumu iyiymiş, rahimağzı açıklığı da yok, yani erken doğumla ilgili değil seninki dedi,kan idrar verdim bugün sonuçları göstereceğim bakalım ne diyecek
bir de şu magnesiumdan verdi sabah 1 poşet atacaksın 1 bardak suya dedi
burda sizlerden duymuştum, içen var herhalde
kızlar herkes iyidir inşallah, bu arada burcudan bir haber varmı onu merak ettim, bir problemı yoktur inşallah
hepinize iyi günler güzel mayıs anneleri
sağlıcakla kalın a.s.

yat canım bol bol dinlen risk de yokmuş rahat tut içini bebişlerimiz için her şeyi yapmaya şimdiden başladık vallahi

arkadaşlar herkese günaydınlar diliyorum. Herkes iyidir keyfiler yerindedir inşallah...

bengicim gözünaydın bak bebeğimin gelişimi iyi değil diye korkuyordun.çok sevindim. öpüyorum oğluşunu annesi.

esencim sağol haber verdiğin için.ilahi ya bu birsenin çektikler ne böyle anlamadım.ikiz oldukları için mi böyle ağır geçiyor acaba?allah tez zamanda iyiliğini versin inşallah...

semracım sanada günaydın canım...iyisin umarım?

alsucum günaydın. Geçmiş olsun.bak korktuğun gibi olmadı çok şükür.çok sevindim canım.

marylincim günaydın canım.geç olsunda güç olmadın.bunda da vardır bir hayır.olsun pazartesi gidersin annesi.

sağolun kızlar, hepimiz iyi olalım, hastalanmayalım
bu arada benim kociş kıskanmaya başladı beni oğluma :)

sağol ojeli tabiki öyle bu arada dün yazamadım çok iş vardı ama üzülme bende 4 aylıkken izinlerim bitiyor rapor 40 gün hakkımız var ama bakalım tanıdık doktor bulabilcezmi çünkü istanbulda yeniyiz yani hepimiz daha bebişlerimiz 6 aylık değilkken işe başlıycaz ama ne yapalım her şey onların geleceği için sütümüzü sağar koyarız zaten 4 aydan sonra ek besinlere geçiyorlar bir şekilde elimizden geleenin en iyisini yaparız merak etme önemli olan istemek istersek herşeye yetirşir layıkıyla yaparız ::))

Günaydın kızlar nasılsınız biz oğluşumla güsel bir kahvaltı yaptık bugünde ofiste kimse yok hem işimi yapıcam hemde sizinle birlikte olucam yaşasınnnn
hasta annelerimize acil şifalar
alsucum iyi olmana sevindim hayatım

iyi akşamlar arkadaşlar. bende aranıza yeni katıldım:lepi:. allah nasip ederse bende bir mayıs annesiyim.
öptüm hepinizi tabi bebişlerideŞeniz

Hoşgeldin aramıza kaydirigubbakcemile5

merhba kızlar bugün fazla giremedim umarım herkes iyidir kızlar ben hep ishalim acaba normalmi :uhm: cumartesi dr. gidicem soracağım okadar çok şey varki dr. şekerede bakılacak çok merak ediyorum kızımıda görücem hihoyyyt

Bende 2 kez oldum doktorum önemli bişey olmadığı ve su kaybından dolayı problem yaşayabileceğimi söyledi bol bol su iç.Patates,muz ye dedi.Sen yinede bi doktorunla konuş canım benim ağrılı olmadı çünkü.

selam kızlar herkesler iyidir inşallah
ben bugün kızıma alışveriş yaptım çok eksiği kalmadı çok şükür
bu arada birsen hastanede yatıyor sabah konuştum yüksek ateşten kaldırmışlar kendi hastanesi de cerrahpaşaya yollamış şimdi orda birkaç test daha yapılacakmış sesi iyi geliyordu çok şükür bebklerde gayet iyi haberiniz olsun diye yazdım

Kızın cicilerini güle güle kullansın esencim.Teşekkürler haber verdiğin için merak ediyordum bende bayadan beri girmiyordu kk.İyi olmasıda çok güzel haber şükür.:nazar:

kızlar günaydın
dün akşam giremedim doktor istirahat dedi
bugün biraz daha iyiyim, dün ultrasona girdim, çok şükür miniğimin durumu iyiymiş, rahimağzı açıklığı da yok, yani erken doğumla ilgili değil seninki dedi,kan idrar verdim bugün sonuçları göstereceğim bakalım ne diyecek
bir de şu magnesiumdan verdi sabah 1 poşet atacaksın 1 bardak suya dedi
burda sizlerden duymuştum, içen var herhalde
kızlar herkes iyidir inşallah, bu arada burcudan bir haber varmı onu merak ettim, bir problemı yoktur inşallah
hepinize iyi günler güzel mayıs anneleri
sağlıcakla kalın a.s.

Ne güzel alsucum maşşallah bebişinde baya büyümüş,bir tehlikede yok:nazar:
Bende kalsiyum hapı kullanıyorum onun içeriğinde magnezyum ve çinkoda var ayrıca ben kullanmıyorum cnm.

sağol ojeli tabiki öyle bu arada dün yazamadım çok iş vardı ama üzülme bende 4 aylıkken izinlerim bitiyor rapor 40 gün hakkımız var ama bakalım tanıdık doktor bulabilcezmi çünkü istanbulda yeniyiz yani hepimiz daha bebişlerimiz 6 aylık değilkken işe başlıycaz ama ne yapalım her şey onların geleceği için sütümüzü sağar koyarız zaten 4 aydan sonra ek besinlere geçiyorlar bir şekilde elimizden geleenin en iyisini yaparız merak etme önemli olan istemek istersek herşeye yetirşir layıkıyla yaparız ::))

Ne kadar güzel söyledin canım herşey bizim sabrımıza ve gücümüze bağlı evelallah herşeyin altından kalkarız biz dimi kızlar :1hug::enbuyukkk:

günaydın herkese kızlar nasılsınız benim moralim pek iyi değil sabah eşimi çok yakın arkadaşım aramış eşi yoğun bakıma alınmış acil böbrek bulunması gerekiyormuş ben hamileyim diye eşimle konuşmuş ağlamış kızlar dua edin olur mu Allah çocuğuna eşine bağışlasın inşallah

günaydın herkese kızlar nasılsınız benim moralim pek iyi değil sabah eşimi çok yakın arkadaşım aramış eşi yoğun bakıma alınmış acil böbrek bulunması gerekiyormuş ben hamileyim diye eşimle konuşmuş ağlamış kızlar dua edin olur mu Allah çocuğuna eşine bağışlasın inşallah

gÜNAYDIN İLGİNCİMhihoyyytİYİYİZ ÇOK ŞÜKÜR. CANIMMM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.ALLAH TEZ ZAMANDA ŞİFASINI VERSİN İNŞALLAH..ÜZÜLDÜM YAZIK YA...senağlama

yasko aramıza hoş geldin canım
ılgıncım arkadaşına bir an önce allahım sağlığına kavuştursun ve onu cocuğuna ve eşine bağışlasın

arkadaşlar herkese günaydınlar diliyorum. Herkes iyidir keyfiler yerindedir inşallah...

bengicim gözünaydın bak bebeğimin gelişimi iyi değil diye korkuyordun.çok sevindim. öpüyorum oğluşunu annesi.

esencim sağol haber verdiğin için.ilahi ya bu birsenin çektikler ne böyle anlamadım.ikiz oldukları için mi böyle ağır geçiyor acaba?allah tez zamanda iyiliğini versin inşallah...

semracım sanada günaydın canım...iyisin umarım?

alsucum günaydın. Geçmiş olsun.bak korktuğun gibi olmadı çok şükür.çok sevindim canım.

marylincim günaydın canım.geç olsunda güç olmadın.bunda da vardır bir hayır.olsun pazartesi gidersin annesi.

canım çok sağol ya gerçekten çok endişeleniyordum çok şükür iyiymiş balığım ya

canım inşallah en kısa zamanda iyileşir Allah onları birbirine bağışlasın :Saruboceq:

kızlar sağolun desteğiniz için arkadaşımı ben aradım sesimi duyunca başladı ağlamaya eşi çok acı çektiği için sürekli uyutuyorlarmış umarım iyileşir kızlar zor bir durum Allah yardımcıları olsun 6 yaşında bir oğlu var kızlar

ılgıncım günaydın çok geçmiş olsun acil şifalar ..

kızlar sabah işe gelirken çok kötü bir kaza gördüm kartal köprüsünde bir bayana otomobil çarpmış başı kanlar içerisinde yatıyordu kadın çok yaşlıydı çantası başörtüsü bir tarafa savrulmuştu çarpan adamda çok panikti yazık ya hemde otobandan karşıdan karşıya geçmeye çalışmış sanırım ölmüştü bence çünkü çok kan akmıştı başından

bide dün bir belgesel izledim anne karnında yaşamın öyküsü national geographic ten bir iki formatı var sanırım ama ben italyan bir çiftin yunus eğitmeni olan çiftinkini izledim tek embriyoyu anlatıyordu görüntü kadın 7 ay boyunca çlaıştı yunuslarla hep yüzdü yunusların üstünde görseniz ayakta havuzda gidiyor o ana kadar herşey çok güzel 7 ay dan sonrasını hastanede geçiriyor erken doğum tehdidi ile bende ne güzel dedim tüm hamileliği suyun içinde geçti derken işte kötü bir örnek oluyor

bide buna benzer ikizlerin ve üçüzlerin yaşamını anlatanı var onu daha izlemedim amam çok merak ediyorum

kıyamam yaa... Allah korusun içim çok kötü oldu... Allah kimsenin başına vermesin... dualarım onlarla

ılgıncım günaydın çok geçmiş olsun acil şifalar ..

kızlar sabah işe gelirken çok kötü bir kaza gördüm kartal köprüsünde bir bayana otomobil çarpmış başı kanlar içerisinde yatıyordu kadın çok yaşlıydı çantası başörtüsü bir tarafa savrulmuştu çarpan adamda çok panikti yazık ya hemde otobandan karşıdan karşıya geçmeye çalışmış sanırım ölmüştü bence çünkü çok kan akmıştı başından

bide dün bir belgesel izledim anne karnında yaşamın öyküsü national geographic ten bir iki formatı var sanırım ama ben italyan bir çiftin yunus eğitmeni olan çiftinkini izledim tek embriyoyu anlatıyordu görüntü kadın 7 ay boyunca çlaıştı yunuslarla hep yüzdü yunusların üstünde görseniz ayakta havuzda gidiyor o ana kadar herşey çok güzel 7 ay dan sonrasını hastanede geçiriyor erken doğum tehdidi ile bende ne güzel dedim tüm hamileliği suyun içinde geçti derken işte kötü bir örnek oluyor

bide buna benzer ikizlerin ve üçüzlerin yaşamını anlatanı var onu daha izlemedim amam çok merak ediyorum

bakmasaydın kazaya canım ya...
o belgesel bende de var bilgisayarımda kayıtlı ama o kadın çok hareketliydi o harekete bebek iyi bile dayandı yani... ama çok güzel ben 3 kez falan izledim

öyle bengicim nasıl hoplyor zıplıyordu ya şaştım kaldım kocasıda bir o kaadr rahat gerçi daah evli bile değillerdi ama

teyzeme çok üzüldüm çok yaşlıydı beyaz saçları kına vurmuştu saçına görüntü gözümün önünden gitmiyor

yaskoo Aramıza hoşgeldin canım. Hayırlı alsun hamişliğin...

Bengi'cim çok şükür gözün aydın bacım. Bak büyümüş oğluşun a.s.

semra84 Geçmiş olsun semra'cım. İshal salgın bu aralar. Aman bol bol sulu şeler ye de susuz kalmasın vücudun...

esen81 Oh ne güzel tamamalamışsın bebişinin cicilerini. Ama resimlerini çekde görelim bizde :)

Aaaaa Dırımkızı Birsen'im hastamıymış. Bende nerde bu kzı diyoruj. Çok geçmiş olsun. Onu bayağı zorladı bu hamilelik ya :(

Tutkun'cum sağolasın canım. Bu hafta sonu kesinleştirip yaptırmaya başlaıyoruz inşallah mobilyayı...

Alsu'cum günaydın. Ohhh bak boşuna endişelenmişsin çok iyiymiş bebeğin maşşallah :nazar: Burcu yazamadı henüz ya bende meraktayım CADIARZU

MARYLİN Canım telaş yapma. 32.haftaya kadar yapılıyormuş şeker testi. Yaptırırsın sende daha vaktin var... Hem ne bakıyosun kazaya falan. Ben yolda ezilmiş kedi görsem içim gidiyor diye nerdeyse arabada gözüm kapalı geliyorum. Etkileniyoruz bakma bir daha tatlım... O belgeseli bende kaç kere izledim. Çok güzeldi ya...

ilgin0707'cım geçmiş olsun canım ya. Allah acil şifalar versin inşallah :Saruboceq:

aslimmm , ojelifıstık , bengi_ , Semra ve arada atlamış olabileceğim tüm arakadaşlarıma günaydınlar... Keyifler yerinde olsun inşallah a.s.

Bizde geldik kızımla kahvaltımızı ettik. İşlerimize başlamadan bi bakalım teyzelerimiz neler yapıyo dedik. Kızımın selamı var size. Şu anda tekmeleyerek belli ediyor yerimseniben

Back
X