yaskoo Aramıza hoşgeldin canım. Hayırlı alsun hamişliğin...
Bengi'cim çok şükür gözün aydın bacım. Bak büyümüş oğluşun a.s.
semra84 Geçmiş olsun semra'cım. İshal salgın bu aralar. Aman bol bol sulu şeler ye de susuz kalmasın vücudun...
esen81 Oh ne güzel tamamalamışsın bebişinin cicilerini. Ama resimlerini çekde görelim bizde :)
Aaaaa
Dırımkızı Birsen'im hastamıymış. Bende nerde bu kzı diyoruj. Çok geçmiş olsun. Onu bayağı zorladı bu hamilelik ya
Tutkun'cum sağolasın canım. Bu hafta sonu kesinleştirip yaptırmaya başlaıyoruz inşallah mobilyayı...
Alsu'cum günaydın. Ohhh bak boşuna endişelenmişsin çok iyiymiş bebeğin maşşallah

Burcu yazamadı henüz ya bende meraktayım CADIARZU
MARYLİN Canım telaş yapma. 32.haftaya kadar yapılıyormuş şeker testi. Yaptırırsın sende daha vaktin var... Hem ne bakıyosun kazaya falan. Ben yolda ezilmiş kedi görsem içim gidiyor diye nerdeyse arabada gözüm kapalı geliyorum. Etkileniyoruz bakma bir daha tatlım... O belgeseli bende kaç kere izledim. Çok güzeldi ya...
ilgin0707'cım geçmiş olsun canım ya. Allah acil şifalar versin inşallah :Saruboceq:
aslimmm , ojelifıstık , bengi_ , Semra ve arada atlamış olabileceğim tüm arakadaşlarıma günaydınlar... Keyifler yerinde olsun inşallah a.s.
Bizde geldik kızımla kahvaltımızı ettik. İşlerimize başlamadan bi bakalım teyzelerimiz neler yapıyo dedik. Kızımın selamı var size. Şu anda tekmeleyerek belli ediyor yerimseniben