Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım merak etme Allahın izniyle atlatırsın.Ama lütfen yat dinlen.Bak biz 14. haftadan beri yatıyoruz 11 hafta geçti az kaldı 5 hafta daha sabır ondan sonrada dikkat edicez ama biraz daha ferahlıycaz.Sabır ve dikkat diyorum.Üzme kendin de bebişide dua ediyorum sizin içinde.Merhaba kızlar,sizleri çok özledim,öncelikle iyi haber çok şükür su gelmesi yok şimdilik,eşimle annem marmariste felik fellik turnosol kağıdı arıyor sonunda buldular bu akşam alacak eşim,yatıyorum sürekli kaç gündür giremedim çünkü moralim çok bozuk hep ağlamamak için uğraşıyorum,iltihaplar kurusun diye antibiyotikleride alıyorum sürekli,üzüntüden 1.5 kg vermişim,mafoldum kızlar doktor bana yat yatınca kesin geçecek demiyo hep durumun kritik diyo kızlar,bebişim tepikledikçe mutlu oluyorum,4 saatte bir düşük önleyici ilaç alıyorum,tek yapmaya çalıştığım moralimi yüksek tutmak bide ağlamamak, durduk yere nerden oldu bu hiç anlamış değilim...
Çoğunuz geçmiş olsun demişsiniz merak etmişsiniz kızlar Allah razı olsun,diyendende demeyendende çünkü ben kimsenin bebişine kötü bişi olsun istemem Rabbim hepimize bebişlerimizi bağışlasın inş.:Saruboceq:
Perş. günü yine gidicem doktora eğer hala iltihap varsa antibiyotik verecekmiş yine,kasıklarımda hala ağrı var,iltihap henüz geçmedi sanırım,çoğu zaman çok korkuyorum bebişime bişi olacak diye,sizide daha fazla üzmiyim kızlar moralim düzelince giricem ben yine , dr. un söyleyeceği iyi bi şeye o kadar ihtiyacım varki anlatamam,korkudan bebişimin eşyalarına bile bakamıyorum,Allah kimseye yasatmasın inş.,30. haftayı doldurunca biraz rahatlıcam inş.
Alsucum ve fulyacım,birsencim sizede çok çok geçmiş olsun inş, hayırlı haberlerinizide alırım,kazasız belasız kavuşuruz bebişlerimize,
Hepinizi seviyorum sağlıcakla kalın inş.
Aman canım dikkat.Sıcak su ile WC ye gir ilaçlarını kullan.bugün zaten gidicem doktora pınarcım. gittiğimde sorarım. nette araştırdım biraz sistit diye, tedavi edilmezse erken doğuma ya da düşük kilolu doğuma sebep oluyormuş.
Yeni Annecim geçmiş olsun canım seni merak etmiştik. iyi haberlerini bekliyoruz.
Canım senin hem evde hemde işde dinlenmeye ihtiyacın var.Çok kızıyorum şu görümcenetülaycım evde olsam iyi olur aslında inan zor duruyorum( bitanem dinlenmeye ihtiyacım var
Kızlar ne yapıyorsunuz böyle artık bebişler ağırlaştı yatın dinlenin bak dikkat etmiyonuz kızıyorum haBiz geldik mamamızı yedik doyrduk karnımızı evet benimde nasıl dinlenmeye ihtiyacım var anlatamam az kaldı sabrediyorum ya kızlar dün akşam hafif nemliydi çamaşırım şimdi yine nemlenmiş inş düşündüğüm gibi değildir haftaya doktoruma sorucam 3 hafta önce gittiğimizde normal suyun demişti şişlideki doktor inş bişey yoktur.
Hepimiz bu öykülerimizi paylaşıcaz inşallah ama dikkat lütfenkızlar benim de oluyor bazen ıslaklık ve özlelikle akıntı bakalım bende sorucam doktora
sibiko canım ben 7.30 da geçtim ordan ve kaza yeni olmuştu sanıırım
kızlar bend edoğum öykülerini okuyordum hepsi çok güzel alalha hepimize sağlıklı vakitli doğum nasip etsin
Dua ediyorum canım bendeben geldim kızlar... gecmişi okudum anca ..
birsencim cnm cabuk iyileşirsin inşallah..
burcu cnm sende cnm sıkma canını..
bende yarın gideceğim tekrar tahlile.bebeğin suyumu değil mi diye bakacaklar.iç çamasırım b
nemli çünkü pazardan beri.kendimle beraber hepinize dua ediyorum.
Kız maşallah kocaman olmuş.mrb ben geldim. hastanedeydim. akdeniz anemimden dolayı hemoglobin seviyem 7,5 a düşmüş. bir gece yattım hastanede serum ve kan yedim. Bir de idrarımda mikroorganizma çıktı. çok kötü ve yorucu 2 gün geçirdim. Allah beterinden esirgesin. ama berbattı yani. neyse ki kızım iyi. 906 gr olmuşuz. 24+6 günlüğüz. sizden hiç idrar tahlili sonucunda mikroorganizma çıkan oldu mu neler yapıldı.ben antibiyotik yedim inşallah bebeğime zararı olmaz.herkese selam.
Biliyorsun bende de kum var su içiyorum WC ye girerken sıcak su alıyorum üşütmemek ve mikrop almamak lazım yoksa hep tuvLETİM VAR GİBİ.kızlar merhaba
hastaneye gittim, kum döküyormuşumdoktor bol bol su içeceksin dedi, yat demedi çalışabilirsin dedi
beterin beteri var diyorlar, çok şükür erken doğumla ilgili değil
tetanoz aşımı da oldum 2. dozunu
bu arada fotolarım geldi, çoktandır yüklemek istiyordum, fotoğraf makinemiz çalınmıştı ama bebişim doğmadan alacağım bir tane
akşam yükleyeceğim kızlar göbüşümü
öptüm hepinizi
Canım merak etme Allahın izniyle atlatırsın.Ama lütfen yat dinlen.Bak biz 14. haftadan beri yatıyoruz 11 hafta geçti az kaldı 5 hafta daha sabır ondan sonrada dikkat edicez ama biraz daha ferahlıycaz.Sabır ve dikkat diyorum.Üzme kendin de bebişide dua ediyorum sizin içinde.
Aman canım dikkat.Sıcak su ile WC ye gir ilaçlarını kullan.
Canım senin hem evde hemde işde dinlenmeye ihtiyacın var.Çok kızıyorum şu görümceneklava:
Kızlar ne yapıyorsunuz böyle artık bebişler ağırlaştı yatın dinlenin bak dikkat etmiyonuz kızıyorum haklava:
Hepimiz bu öykülerimizi paylaşıcaz inşallah ama dikkat lütfen
Dua ediyorum canım bende
Kız maşallah kocaman olmuş.
Biliyorsun bende de kum var su içiyorum WC ye girerken sıcak su alıyorum üşütmemek ve mikrop almamak lazım yoksa hep tuvLETİM VAR GİBİ.
Kızlar yemeğim anca bitti şimdi yicez.Yoruldum valla.cokacimcoook
Canım o hep oluyor bebek büyüdükçe baskı yapıyor daha sonraları kaburgalarımız da baskılanıcak.Derin nefes al oturur gibi vaziyete gel arkana yastık al biraz rahatlarsın.kizlar ne olur bana yardimci olun bisey soruam dun gece hic uyumadim midemde tuhaf bisey var
anlatamiyorum boyle birden midemden gogsume dogru bi balon sisiyo gibi bi heyecan basmasi gibi bisey oluyo o ara kalbimde guclu atiyo hemen geciyo ama sik araliklarla cok korkuyom ya ne bu boyle butun keyfim kaciyo yemek yiyemiyorum korkudan dahada artar diye ne olur boyle bisey yasayan varmi kizlar cevap yazin bende rahatlim opuyorum cok sagolun simdiden
Canım hoşgeldin geçmiş olsun.Maşallah oğluşunada.uzunca bı aradan sonra herkese slm guzel mayıs anneleriiiia.s.
uzunca bı sure oglusumla gelemedık aranıza...gene grıp olduk ne yazıkkı..şukur ıyılestıkkk ama bu efere bıraz daha zor atlattık dogrusu...ıkı gun hastahanede yatmak zorunda kaldık,faranjıt oldum cunku...şukur ıyıyz şimdi....:CüvCüv:
umarım herkezler ıyıdır...bu arada ayrıntılı ultrasona da gırdık oglumla hıc bı sorun yok Allahıma bın sukur...bugunde seker yuklememızı olduk we oda temız çıktı teyzelerı...
tek dılegım sag saglım kucaklayalım ewlatlarımızı...Rabbım onları korusun...:Saruboceq:nasıl bakalım bızım mayıs tosunları ve prensesleriii...umarım kımsede bı yaramazlık yoktur...hepınızı cok sewıoruz we ozledık hanı tosunumla teyzelerını...:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
BELQUQIE canım anlattıgın gıbı bışı hiç yasamadım..bole sureklı oluosa bı dr a gıtsene canım...belkı fazla kan basıncından meydana gelen bı carpıntı olabılır...gebelıkte kan basıncı artıo nede olsa...ama genede en ıyı dr bılır tatlım.
sağol canım. senle de görüşemiyoruz bikaç zamandır nerlerdesin? nasılsın?Canım merak etme Allahın izniyle atlatırsın.Ama lütfen yat dinlen.Bak biz 14. haftadan beri yatıyoruz 11 hafta geçti az kaldı 5 hafta daha sabır ondan sonrada dikkat edicez ama biraz daha ferahlıycaz.Sabır ve dikkat diyorum.Üzme kendin de bebişide dua ediyorum sizin içinde.
Aman canım dikkat.Sıcak su ile WC ye gir ilaçlarını kullan.
Canım senin hem evde hemde işde dinlenmeye ihtiyacın var.Çok kızıyorum şu görümceneklava:
Kızlar ne yapıyorsunuz böyle artık bebişler ağırlaştı yatın dinlenin bak dikkat etmiyonuz kızıyorum haklava:
Hepimiz bu öykülerimizi paylaşıcaz inşallah ama dikkat lütfen
Dua ediyorum canım bende
Kız maşallah kocaman olmuş.
Biliyorsun bende de kum var su içiyorum WC ye girerken sıcak su alıyorum üşütmemek ve mikrop almamak lazım yoksa hep tuvLETİM VAR GİBİ.
Kızlar yemeğim anca bitti şimdi yicez.Yoruldum valla.cokacimcoook
aynısı bende de oldu yarın idrar tahlili verecem,enfeksiyon filan değildir inşallahCADIARZUcanım afiyet olsun
evet ben de sıcak su alıyorum, yoksa hemen üşütürüm
zaten üşütmüşüm galiba, tuvaletten çıkıyorum yine var gibi
Ya kızlar noldu bize böyle mayıs anneleri olarak nazarmı değdi ya
Alsucum,Yeni_anne,Cherry ve diğer hasta mayıs anneleri hepinize çok çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize fırsat buldukça yatın dinlenin kızlar ve ılgıncım grip olanlardan uzak dur canım başkaları hap alıp geçiriyor ama olan bize oluyor hamileyken dahada zor aman dikkat edin kızlar yediğim iğneler yüzünden hala popomun üzerine oturamıyorum,işyerindede karşımda bir bayan var grip oldu hapşırıp duruyor günlerdir karşımda ve ağzını kapatmıyor ayyy kızlar deli oluyorum bigün yeter artık kapat şu ağzını diye bağırıcam :mymeka:çok zor duruyorum ne ayıp ya toplum içinde bide çok sinir oluyorum ya artık griplilerden köşe bucak kaçar oldum napıyım gene aynı şeyleri yaşıyacağım diye korkuyorum sizde çok dikkat edin kızlar
Canım valla görüşemiyoruz bu ara eşim izinli hastane işleri yüzünden evde bilgisayarı alamıyorum ondan o uyuynca hemen kapıyorum bende yarın dr a gidiyorum.Ya şimdide ciğer kebap söylemiş heryer koktu bide dr mide fıtığın var dikkat et dedi kızıp duruyorum.Sende iyisin ve keyfin yerinde sevindim bebişede iyi bakmışsın.Oh Ohbana gelince; bugün sonunda doğum yapacağım hastaneyi buldum:sm_cool: hemde annemlere de çok yakın kayınvalideye de. doktor da kafa birine benziyordu,uzun saçlı ağzında bir sakızşakkıdı bebişimi ilk defa bu kadar net gördüm kızlar yaaa harikaydı. kıpır kıpırdıdelikafadulden anneyle babaya şov yaptı resmenyaa aynı da bana benziyordu biliyor musunuz?kaydirigubbakcemile3 benim yüzüm yuvarlak, yanaklarım tombul. eşiminse ince uzun. oğluşum da aynı benimki gibiydi yuvarlak yüzlü tombiş yanaklı:lepi: çookk mutlu oldum yaaa!! bir hafta da 100gr. almış. geçen hafta 677gr idi, bugün 767 dedi tosunuma.
yarın sabah da idrar tahlili ve şeker yükleme yapılacak.
öpüyorum hepiniziiiiia.s.
Valla biz mayıs anneleri nazlı çıktık galiba.Olsun ben inanıyorum hepimiz burda güzel haberlerimizi yazıcaz bebişlerimizin fotolarını çekicez ha gayret arkadaşlar.Şafalarımıza az kaldıMAYIS ANNELERİİİ noldu bole bıze yaaa...
sole bi geçmişi gezındımde...herkez bı hastalık bulmus:çok üzgünüm:yaaaa...YENI_ANNE,DIRIMKIZI,UGURNURIYE,ALSU.....vs kızlar hepınıze gecmiş olsun ...Allahım mınık meleklerımızı korusun....:Saruboceq:
YENI_ANNE canım ya cok uzuldum,okuyunca sookkk oldum tatlım ya...burcucum ılk senı tanıdım burda ne bılıım ya analatamam uzuntumu...:1no2:dualarım senınle :Saruboceqglumun arkadaswı sıkı sıkı tutunmustur annesıne...sen içini rahat tut canım ya we hiç bişi takmadan yat dınlen bol bol..hiç bi iş yapma..hem annende gelmiş yanına...bol bol ozlem gıderırsınız bu arada...aglayıp oglumuzuda kendınıde uzme emiii...hersey gusel olacak ve hayırlısıyla kucaklıycaz Allahın ıznıyle meleklerımızı...
:Saruboceq:
TUTKUNcum saol bıtanem ya,Allahım daha beterınden korusun hepımızı.....nolmuş bole kızlara..şşok oldum ya:çok üzgünüm: