2009 Mayıs Anneleri

pınarcım arkadaşına üzüldüm tatlım Allah yardımcısı olsun benimde ilk zamanlar kızım işe giderken ağlıyordu dayanamıyordum ama sonradan alıştı ama çok zor bir durum annenin yüreği parçalanıyor bu tür olaylarda arkasında canını bırakıyor gözyaşlarıyla

İLGİNCİM valla eşine diyecek söz bulamıyorum ne diyim.iyice dayaklıklar ha 2 kardeş bu ne canım böyle...

SİBİKOCUM bence DORUK koyun. ben çok seviyorum bu ismi. tabi son söz size kalmış.

valla sonradan doğan aile sevgisi deniyor sanırım pınarcım buna adamın cebinde ekmek parası yokken ben vardım çalıştık çabaladık bugünlere geldik şimdi düştüğümüz duruma bak babam o kız gitmesin ben doğumdan sonra alırım burada bakarız sana kendileri düşünsün ne halleri varsa görsünler dedi onlarda benim stresimi görebiliyorlar ama bir görmeyen yada işine gelmeyen eşim ve ailesi sanırımkafamçokkarıştı

pınarcım arkadaşına üzüldüm tatlım Allah yardımcısı olsun benimde ilk zamanlar kızım işe giderken ağlıyordu dayanamıyordum ama sonradan alıştı ama çok zor bir durum annenin yüreği parçalanıyor bu tür olaylarda arkasında canını bırakıyor gözyaşlarıyla

Sorma canım ya kız geldi nasıl ağlıyor. Yolda zor tutumuş kendini. Şimdi sakinleştirdik. Lanet olsun parasızlığa diyor :çok üzgünüm:

valla sonradan doğan aile sevgisi deniyor sanırım pınarcım buna adamın cebinde ekmek parası yokken ben vardım çalıştık çabaladık bugünlere geldik şimdi düştüğümüz duruma bak babam o kız gitmesin ben doğumdan sonra alırım burada bakarız sana kendileri düşünsün ne halleri varsa görsünler dedi onlarda benim stresimi görebiliyorlar ama bir görmeyen yada işine gelmeyen eşim ve ailesi sanırımkafamçokkarıştı

Valla bacım senin işinde zor he. Hani gidecekti? Eşinde yan çizmeye başladı. Hayır aileler birbirine girecek sonra ynai. Kötü olacak...

selam kızlar dün tansi,yonum yükseldi benim yine bugün dr a gittik birsürü tahlil istedi yarın yapılacak aç olmak gereiyormuş
şeker yüklemesi de yarın yapılacakmış inşallah bir sorun çıkmaz kızlar dua edin
canım inşallah güzel sonuçlarla gelirsin
günaydın herkese hayırlı cumalar kızlar nasılsınız :))))))))))))

gÜNYADIN GÜZEL MAYIS ANNELERİİİİİİİİ...............
ÇOK ŞÜKÜR BUGÜN CUMA. BİR YARINIMIZ KALDI BİZİM OĞLUŞLA.HERKESE HAYIRLI CUMALAR
HERKESE GÜNAYDIIIIINNNNN:)
tatlım çok zor ilaçta kullanamıyoruz o kadar da dikkat ettim kendime ama yinede hastalandım evde görümcem gripti sürekli hapşuruyor burnunu çekiyordu tabi banada geçti:((((((
aman canım dikkat et kendine ilerlemeden bol c vitamini al bitanem

kızlar bu arada ben mi çok safım millet mi çok uyanık anlamadım valla dün yıllarımı verdiğim eşim bana kardeşim için görüştüm sen doğum yapınca izne ayrılacak 15-20 gün dedi bende eee sonra tekrar mı işe başlayacak dedim oda sessiz kaldı bu ne demek yaaa kızlar ben sanırım kurtulamayacağım canım çok sıkkın eşimede güvenmiyorum artık:oklava::kızgın:
Bence eşinle oturup adamakıllı konuş yumuşak bi şekilde mutlaka seni anlayacaktır yaa sonuçta hayat arkadaşın o senin.
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var;

Biz isim konusunda kararsız kaldık.Mobilyası gelecek ve biz isimliğini bile yazdırmadık yarın söylememiz gerekiyor.Aklımızda üç isim var.Kayra-Yağız-Doruk sizce hangisi.

Tüm isimlere çok yakınız en çok hangisi beğenilirse onu koyucaz arkadaşlarımızada sorduk.Ne dersiniz sizce hangisi daha güzel...
biz kayra kaan koyacaktık ama ben kayra dan vazgeçtim bana itici gelmeye başladı. bence içlerinde en güzeli YAĞIZ
Kızlar herkese günaydınlar. Keyifle geldim ofise ama sinirim çok bozuldu. İş arkadaşımın 4 yaşında kızı var. Bu sabah annesini işe göndermemek için kendini yerlere atmış. Kızın kollarına , paçalarına yapışmış bırakmıyomuş. Annecim mama istemiyorum, oyuncak istemiyorum, gezme istemiyorum, yalvarırım işe gitme diyomuş :( Kız geldi şimdi sinirleri bozulmuş nasıl ağlıyor. İşi bırakacak durumları da yok. Ay Allah'ım sen yardımcı ol bu annelere :(

Canım benim ya kıyamam... benim aklıma bir arkadaş geldi oğlu hep ona da yalvarırmış kal diye ne yapsın öğretmen çalışmak zorunda... sonra oğlunu kaybetmiş 10 yaşndayken sanırım :( off sabah sabah geldi aklıma şimdi... Allah herkesin çocuğunu anne babasına bağışlasın...

kızlar bu arada birsen ve yeni anneden haber alan var mı? ne oldu bizim hasta annelerimiz?

kızlar bizde yaşayacağız aynı sahneleri bebişlerimiz Allahın izniyle daha üç dört aylıkken bırakıp işe gitmek zorunda kalacağız gerçekten zor valla

kızlar şimdi benim kızımın odasında görümcede kalıyor eee bende bebişime oda hazırlayacağım sizce birgün ansızın geldiklerinde oda değişsin mi yoksa ben eşime odayı değiştireceğimi içinden kardeşinin yatağını çıkarmasını mı söyleyeyim valla sayelerinde hiç hazırlık yapamıyorum yaaaaa bana akıl verin kardeşlerim :))))))

Bence eşinle oturup adamakıllı konuş yumuşak bi şekilde mutlaka seni anlayacaktır yaa sonuçta hayat arkadaşın o senin

bengicim kaç defa hem adamakıllı hemde sinirli konuştum tamam gider diyor başka birşey demiyor biz daha çok genciz evliliğimizin en güzel yıllarını yaşarken başka insanlar için huzurumuz kaçıyor ya ben ona üzülüyorum

vallahi kızlar öyla ilerde aynı sahneyi bizde yaşıyacaz şimdiden insanın içi gidiyor alalh yardımcımız olsun

Valla olsun bacım. Ben 6.ayda falan bi iş vardı eğer o olursa dönmeyi planlıyordum ama şimdiden bırakamam gibi geliyo :(

canım inşallah güzel sonuçlarla gelirsin

HERKESE GÜNAYDIIIIINNNNN:)

Bence eşinle oturup adamakıllı konuş yumuşak bi şekilde mutlaka seni anlayacaktır yaa sonuçta hayat arkadaşın o senin.

biz kayra kaan koyacaktık ama ben kayra dan vazgeçtim bana itici gelmeye başladı. bence içlerinde en güzeli YAĞIZ

Canım benim ya kıyamam... benim aklıma bir arkadaş geldi oğlu hep ona da yalvarırmış kal diye ne yapsın öğretmen çalışmak zorunda... sonra oğlunu kaybetmiş 10 yaşndayken sanırım :( off sabah sabah geldi aklıma şimdi... Allah herkesin çocuğunu anne babasına bağışlasın...

kızlar bu arada birsen ve yeni anneden haber alan var mı? ne oldu bizim hasta annelerimiz?

Günaydın canım hoşgeldin... Birsen en son hastanedeydi. Ama daha haber alamadık... Burcu'da yatıyor sürekli...

kızlar bizde yaşayacağız aynı sahneleri bebişlerimiz Allahın izniyle daha üç dört aylıkken bırakıp işe gitmek zorunda kalacağız gerçekten zor valla

kızlar şimdi benim kızımın odasında görümcede kalıyor eee bende bebişime oda hazırlayacağım sizce birgün ansızın geldiklerinde oda değişsin mi yoksa ben eşime odayı değiştireceğimi içinden kardeşinin yatağını çıkarmasını mı söyleyeyim valla sayelerinde hiç hazırlık yapamıyorum yaaaaa bana akıl verin kardeşlerim :))))))

Allah tüm çalışacak annelere yardım etsin. Çok zor vallahi. Küçükken belki anlamıyorlar ama büyümeye başladıkça farkına varıyorlar...

İçimdeki kötü kedi bi anda değiştir şok olsunlar diyor hehe kötükedihüso

marlyıncim valla dinlensem geçecek ama şansıma iki haftadır çok yoğun çalıştım hastalığıma denk geldi inan masaya uzanıp uyuyacağım utanmasam çok halsizim valla

evde durumlar aynı değişen birşey yok evde bir yabancı ve ona alışamayan ben düzenimi değiştirdi tamamen canımı zaten sıkıyor tatlım birde dün planlı danışıklı dövüş yapmaları iyice canımı sıktı tatlım

valal bacım ben cadolozumdur hemen değiştirirdim onu gıcık etmek için elimden geleni yapardım

Bence eşinle oturup adamakıllı konuş yumuşak bi şekilde mutlaka seni anlayacaktır yaa sonuçta hayat arkadaşın o senin

bengicim kaç defa hem adamakıllı hemde sinirli konuştum tamam gider diyor başka birşey demiyor biz daha çok genciz evliliğimizin en güzel yıllarını yaşarken başka insanlar için huzurumuz kaçıyor ya ben ona üzülüyorum

Valla olsun bacım. Ben 6.ayda falan bi iş vardı eğer o olursa dönmeyi planlıyordum ama şimdiden bırakamam gibi geliyo :(

Günaydın canım hoşgeldin... Birsen en son hastanedeydi. Ama daha haber alamadık... Burcu'da yatıyor sürekli...

Allah tüm çalışacak annelere yardım etsin. Çok zor vallahi. Küçükken belki anlamıyorlar ama büyümeye başladıkça farkına varıyorlar...

İçimdeki kötü kedi bi anda değiştir şok olsunlar diyor hehe kötükedihüso

ah pınarcım ah ben devlet işindeyim ha diyince çıkamam ki çok emek verdim 6 yıl üniversite okudum kolay bir şey değil yani bu işi elde etmek için onca sınava girdim ha diyeceksin kızından önemli mi hayır hiç bir şey önemli değil onun için canımı veririm ama bu iş olayı çok farklı ki sadece benim değil ailemin beni okutmak için hacadığı onca emek var onalrada haksızlık olur ah ah daha neler desem zor mesele anlayacağın

valal bacım ben cadolozumdur hemen değiştirirdim onu gıcık etmek için elimden geleni yapardım

ah pınarcım ah ben devlet işindeyim ha diyince çıkamam ki çok emek verdim 6 yıl üniversite okudum kolay bir şey değil yani bu işi elde etmek için onca sınava girdim ha diyeceksin kızından önemli mi hayır hiç bir şey önemli değil onun için canımı veririm ama bu iş olayı çok farklı ki sadece benim değil ailemin beni okutmak için hacadığı onca emek var onalrada haksızlık olur ah ah daha neler desem zor mesele anlayacağın

Haklısın canım. Diyorum ya devam etmek zorunda olanlar için çok zor. Bende öyle çok sağlam bir işte çalışıyor olsaydım mecbur yasal izin sonrası dönerdim...

Haklısın canım. Diyorum ya devam etmek zorunda olanlar için çok zor. Bende öyle çok sağlam bir işte çalışıyor olsaydım mecbur yasal izin sonrası dönerdim...

günaydın kızlar....

valla bu izin işi benim de çok canımı sıkıyooo
bizde nerdeyse sözleşme yaptırıcaklar işe girince bi süre çocuk sahibi olnmayın diye:1no2:

benim müdürüm resmen sinirlendi hamile olduğumu öğrenince, tebrik ederim bile demedi:çok üzgünüm:

Eki Görüntüle 9298

Eki Görüntüle 9299

Eki Görüntüle 9300

Eki Görüntüle 9301

kızlar aldıklarım bunlar daha 50 tana bebek biblosuda evde var birde kapı süslemesi için 10m tül aldım onun resmini bulamadım hepsi evdekilerde 70 ytl şekermi koysam diye düşünüyorum şeker koyarsam bozuluk diye hemen yapamam bir yandanda diyorumki lavantamı koysam nasılsa şekerler açılıp yenmicek

cnm aldıklarını çok beğendim... hayırlı olsun... haftasonu istanbula geleceğim nerden aldın bunları zamanım olursa ben de almak istiyorum...birde pek bilmiyorum istanbulu tarif edersen yerini çok sevinirim...

günaydın kızlar....

bizde nerdeyse sözleşme yaptırıcaklar işe girince bi süre çocuk sahibi olnmayın diye:1no2:

benim müdürüm resmen sinirlendi hamile olduğumu öğrenince, tebrik ederim bile demedi:çok üzgünüm:

insafsız deseydin ne bencil insanlar varya nefret ediyorum bu özel sektör mantığından özel bankada falan mı çalışıyorsun

İLGİNCİM biz şimdi sana ne desek yanlış olur. eşini ve görümceni en iyi tanıyan sensin. birden bire odayı değiştirdiğin için eşinle daha çok kötü olma bu seferde. yok kötü olmam diyorsan yeter artık diyorsan değiştir sen bilirsin.ama bence yinede konuşmalısın uygun zamanda ben oda yapıcam diye.

kızlar günaydın nasılsınız? ilgincim ya ne yapmalı bilmiyorumki görümceni.ne sölediysen yutuyor gitmiyor.ama bencede odayı aniden değiştirme eşinle daha kötü olabilirsin.önce konuş baktın hala olmuyor değiştircem odayı dersin.kızlar dün bebişimi gördüm büyümüş artık ama yüzünü bir türlü dönmedi hep keltoş kafasını ve ayaklarını poposunu gösterdi bize:))

İLGİNCİM biz şimdi sana ne desek yanlış olur. eşini ve görümceni en iyi tanıyan sensin. birden bire odayı değiştirdiğin için eşinle daha çok kötü olma bu seferde. yok kötü olmam diyorsan yeter artık diyorsan değiştir sen bilirsin.ama bence yinede konuşmalısın uygun zamanda ben oda yapıcam diye.

sağol canım fikrin için a.s.

kızlar günaydın nasılsınız? ilgincim ya ne yapmalı bilmiyorumki görümceni.ne sölediysen yutuyor gitmiyor.ama bencede odayı aniden değiştirme eşinle daha kötü olabilirsin.önce konuş baktın hala olmuyor değiştircem odayı dersin.kızlar dün bebişimi gördüm büyümüş artık ama yüzünü bir türlü dönmedi hep keltoş kafasını ve ayaklarını poposunu gösterdi bize:))

haklısın tatlım bende zamana bırakıyorum artık bebiş naasıl annesi kaç gr olmuş yiyenim gelişimi nasıl bitanem yerim ben onu :nazar::1hug:

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var;

Biz isim konusunda kararsız kaldık.Mobilyası gelecek ve biz isimliğini bile yazdırmadık yarın söylememiz gerekiyor.Aklımızda üç isim var.Kayra-Yağız-Doruk sizce hangisi.

Tüm isimlere çok yakınız en çok hangisi beğenilirse onu koyucaz arkadaşlarımızada sorduk.Ne dersiniz sizce hangisi daha güzel...

Herkese merhaba kızlar...hihoyyyt

Canım ben Doruk ismine bayılıyorum eğer oğlum olsaydı kesin kesin DORUK olurdu ama Yağızıda çok beğeniyorum oda eşimin abisinin oğlunu adı olduğu için ben hiç aklıma getirmiyorum ama Yağızda çok güzel bence ikisi arasında karar ver

günaydın kızlar....

Günaydın canım. Yuh yani adi insanlar :oklava: Ne kötü oldu millet ya kötükedihüso

Günaydın canım hoşgeldin... Ooo yerim ben onun keltoş kafasını a.s.

Back
X