hosgeldın canım noldukı bugun niye agladın semracım...?su sefe bak gızlı gızlı ızlıomuş demek

klava:tahmın edebılıorum ok olusunu.sıkma sen canını.npalım aksamları gırersın sende...
canım sabah akıntı geldi çok korktum ama Allahtan sonradan bişey olmadı canım ama elim ayağım dolaştı tabi korkudan
Canım o senin bilgisayarı açıp otomatik olarak girmiştir neeye giriyor ne yapıyor kimle konuşuyor diye kimbilir neler düşünmüştür ne fena ha.Aman böyle sinsi insandan kork kötükedihüsoarkanı kolla canım.Benim bilgisayarı açtığımda son 24 saat içinde girdiğimiz tüm yerler gözüküyor sonra açtığımda otomatik olarak açıyorOda öyle yapmıştır .Ay çok kızdım ya

klava:

klava:

klava:
ay olabilirdi canım okadından herşey beklenir ama benim için fena oldu eline koz geçmiş oldu Çok üzgünüm çoookmalesef artık imalı aimalı konuşur durur
Takma Semra'cım boşver.Bu tarz insanlar her işyerinde var röntgenci kadın nolcak kötükedihüso
sağol canım artık büyük ihtimalle akşamları burda olucam ama öğle aralarında falan girmeye çalışıırm
selam kızlar dün tansi,yonum yükseldi benim yine bugün dr a gittik birsürü tahlil istedi yarın yapılacak aç olmak gereiyormuş
şeker yüklemesi de yarın yapılacakmış inşallah bir sorun çıkmaz kızlar dua edin
canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin dualarımız seninle canım:1hug:
kizlar boyle sivi gelmelerinden felan korkmayin enfeksiyondan da olabilir ama normal akintida olabilir cunku simdi ayimiz ilerledikce akintimizda artiyomus ben hamile kaldigimdan beri uc kere enfeksiyon yaptim ucundede akintiyla basladi bide kan geldi tedavisine bakmasam daha da devam edecekti nerdeyse yirmi gun surdu bitanesi sonra doktorun bi krem verdi vajinanin icine suruyosun iki gunde kanamayi kesti kasintiyi kesti yani boyle seyler olabiliyo ilk enfeksiyonumda kendimi hastaneye attim kani gorunce ama bebegim cok iyiydi enfeksiyon olabilir bu akinti gelen arkadaslarima doktorlarini soylesinler ve bir kremle is tamam kendinize iyi bakin
sağol canım cumartesi dr gidicem ozaman soracağım bendea.s.