2009 Mayıs Anneleri

herkes gitmişsenağlama ne çok şey yazmışsın oku oku bitmedi kılzar ayüzüntülü bir gün geçirdim ama şuan iyiyim kızlar ben işyerinde gizli gizili giriyordum siteye bugün ağlayınca şefim kadınlar kulubüne sorsana onlar bakalım ne diycek dedi:1shok: tabi ben şok oldum meğer arkamdaki camdan hep yansıyormuş:asigim: bende kimse görmüyor sanıyordum meğer beni gözetliyormuş sinir kadınÇok üzgünüm çoook şimdi gündüzleri pek giremiyeceğim kızlar aklım hep sizde olucak akşamları yazarım bende napıyım

mrh kızlar benm boğazlarım 15 gundur hala iyileşmedi ustune ustluk dunden beri yıne burnum akıp boğazlarım agrıyoo bide atesim cıktı hala düsmüyoooo offf cok zormus hasta olmak

herkes gitmişsenağlama ne çok şey yazmışsın oku oku bitmedi kılzar ayüzüntülü bir gün geçirdim ama şuan iyiyim kızlar ben işyerinde gizli gizili giriyordum siteye bugün ağlayınca şefim kadınlar kulubüne sorsana onlar bakalım ne diycek dedi:1shok: tabi ben şok oldum meğer arkamdaki camdan hep yansıyormuş:asigim: bende kimse görmüyor sanıyordum meğer beni gözetliyormuş sinir kadınÇok üzgünüm çoook şimdi gündüzleri pek giremiyeceğim kızlar aklım hep sizde olucak akşamları yazarım bende napıyım

hosgeldın canım noldukı bugun niye agladın semracım...?su sefe bak gızlı gızlı ızlıomuş demek:oklava:tahmın edebılıorum ok olusunu.sıkma sen canını.npalım aksamları gırersın sende...

mrh kızlar benm boğazlarım 15 gundur hala iyileşmedi ustune ustluk dunden beri yıne burnum akıp boğazlarım agrıyoo bide atesim cıktı hala düsmüyoooo offf cok zormus hasta olmak

canım cok gecmiş olsun ya..bılırım cok zor hastalık hamışlıkle.6 ayda 3 kez grıp atlattım...VICKS sayesınde gectı benımkıler..bıde ot cayları...ates sakıncalı bıldıım kadarıyla.cok yukselmesın dıkkat et

Canım o senin bilgisayarı açıp otomatik olarak girmiştir neeye giriyor ne yapıyor kimle konuşuyor diye kimbilir neler düşünmüştür ne fena ha.Aman böyle sinsi insandan kork kötükedihüsoarkanı kolla canım.Benim bilgisayarı açtığımda son 24 saat içinde girdiğimiz tüm yerler gözüküyor sonra açtığımda otomatik olarak açıyorOda öyle yapmıştır .Ay çok kızdım ya:oklava::oklava::oklava:

kızlar bızde kacıoz oglusla....yemegımızı yedıkten sonra hep uyku gelıyor sole bı saat koltukta kestırmek ıyı gelıyor...belkı gelırız sonra teyzeleri...optuk annişler...TUTKUN cok gec yatma bcım yahu..dun saat 3 te bıle ayktaymısın kardes...nasıl oluoda uykun gelmıyo....optum senide.

kızlar bızde kacıoz oglusla....yemegımızı yedıkten sonra hep uyku gelıyor sole bı saat koltukta kestırmek ıyı gelıyor...belkı gelırız sonra teyzeleri...optuk annişler...TUTKUN cok gec yatma bcım yahu..dun saat 3 te bıle ayktaymısın kardes...nasıl oluoda uykun gelmıyo....optum senide.
Sağol ben hala uyumadım uykumda yok inşallah gelirde uyurum.Hadi uykucular iyi kestirmeler.

ayyy canım sagol bılgı verdıgın ıcın ya canım pekı bır yan etkısı falan oldumu
doktorum bana gel bır konuşalım dedı hem kan vermenın hemde kan ıgnesının yan etkısı var deyınce korktum sımdı bıran once saat 3 olsada doktora gıtsem
bıde canım sımdı kan ılacı olarak ne kullanıyoırsun

ben demir ilacı olarak gynoferrosanol kullanıyorum. kan aldım bir yan etkisi olmadı.zaten o kan allerji yapmasın diye önden bir iğne yapıyorlar.İnşallah bir sorun olmaz. dışardaydım sorunu yeni cevaplayabildim. sen ne yaptın kan mı verdiler kan iğnesi mi yaptılar değerler normale döndü mü. Geçmiş olsun.

Kızlar bugünde yıldırım hızında ve acayip yorucu geçti.Size yazma fırsatım olmadı.Ancak eve geldim çok yorgunum çokkk ama oğlumun hareketleri tüm yorgunluğumu alıyo.İnanın acayip hareketli olmaya başladı hiç durmuyo :emir_bebek:

kuru incir 12 adet, süt şeker ,ceviz içi

12 adet inciri 1 su bardağı ılık yada sıcak sütle ıslatıp 1-2 saat bekletiyoruz.
incirlerin saplarını kesmeden yan tarafından küçük parmakla delik açıyorsun fazla inciri delik deşik etmeden:)) daha sonra iri dövülmüş cevizleri ( ben içine tarçın ve kuru üzümde koyuyorum) incirlerin için bolca dolduruyoruz.daha sonra borcam yada incirlere göre tepsiye dizilerek üzerine hazırladığımz şekerlü sütü döküyoruz.incirlerin yarısını aşacak şekilde süt olacak eğer azsa süt ekleyebilirsin. daha sonra 150 derece fırında sütü çekene kadar pişirilir.süt kabın dibinde bir sos gibi yoğun ve az kalıcak şekilde olucak şekilde pişirmeye devam edilir.servis yaparken tabağa sosundan mutlaka koy çok lezzetli oluyor.
malzemeleri kendine göre ayarlıyablirsin suylada yapılıyor ama lezzetli olmuyor.süt ayrı bir tat veriyor.afiyet olsun canım... bide açık renk yemiş tercih edersen daha iyi olur.
TYULAYCIM ın dıllerıne saglık şimdiden...benim her okuyusta agzım sulanıyor valla...:jeyyar:yapıp ta yemek için sabırsızlanıyorum...cokacimcoook

Canım tarif için saol deniycem haftasonu çok lezzetli bişeye benziyo cokacimcoook

Eki Görüntüle 9298

Eki Görüntüle 9299

Eki Görüntüle 9300

Eki Görüntüle 9301

kızlar aldıklarım bunlar daha 50 tana bebek biblosuda evde var birde kapı süslemesi için 10m tül aldım onun resmini bulamadım hepsi evdekilerde 70 ytl şekermi koysam diye düşünüyorum şeker koyarsam bozuluk diye hemen yapamam bir yandanda diyorumki lavantamı koysam nasılsa şekerler açılıp yenmicek

Canım çok güzel bende haftasonu eminönünden alıcam fikir oldu banada bende lavanta yapayım diyorum daha kalıcı olur gibi geliyo

Takma Semra'cım boşver.Bu tarz insanlar her işyerinde var röntgenci kadın nolcak kötükedihüso

Aysuncum geçmiş olsun sıcak içeçekler tüket ıhlamur çok iyi geliyor boğazlara,ateş içinde bence doktorunla bi görüş sorun olmasın dikkat et kendine:CüvCüv:

Hakkaten tutkun hep geçmişi okurken dikkat ediyorum da çok geç saatlerde yazıyosun.Canım benim o kadar geç saatlere kadar otuma uyumaya çalış uykun gelmesede kitap falan okusan,ben gece kitap okuduğumda zaman acayip iyi gelir uykuya dalarım.

selam kızlar dün tansi,yonum yükseldi benim yine bugün dr a gittik birsürü tahlil istedi yarın yapılacak aç olmak gereiyormuş
şeker yüklemesi de yarın yapılacakmış inşallah bir sorun çıkmaz kızlar dua edin

sibiko cok sagol canim beni biraz ferahlattin sendede oluyomus ya boyle ama sik araliklarla geliyo beni korkutuyo ben yinede yarin bi doktora gidicem insan korkuyo hele gece gelince hic uyutmuyo acayip ya neyse insallah gecer opuyorum

kizlar boyle sivi gelmelerinden felan korkmayin enfeksiyondan da olabilir ama normal akintida olabilir cunku simdi ayimiz ilerledikce akintimizda artiyomus ben hamile kaldigimdan beri uc kere enfeksiyon yaptim ucundede akintiyla basladi bide kan geldi tedavisine bakmasam daha da devam edecekti nerdeyse yirmi gun surdu bitanesi sonra doktorun bi krem verdi vajinanin icine suruyosun iki gunde kanamayi kesti kasintiyi kesti yani boyle seyler olabiliyo ilk enfeksiyonumda kendimi hastaneye attim kani gorunce ama bebegim cok iyiydi enfeksiyon olabilir bu akinti gelen arkadaslarima doktorlarini soylesinler ve bir kremle is tamam kendinize iyi bakin

selam kızlar dün tansi,yonum yükseldi benim yine bugün dr a gittik birsürü tahlil istedi yarın yapılacak aç olmak gereiyormuş

cnm çok gecmiş olsun bitanem..inşallah cnm hepsi iyi çıkar..

kizlar boyle sivi gelmelerinden felan korkmayin enfeksiyondan da olabilir ama normal akintida olabilir cunku simdi ayimiz ilerledikce akintimizda artiyomus ben hamile kaldigimdan beri uc kere enfeksiyon yaptim ucundede akintiyla basladi bide kan geldi tedavisine bakmasam daha da devam edecekti nerdeyse yirmi gun surdu bitanesi sonra doktorun bi krem verdi vajinanin icine suruyosun iki gunde kanamayi kesti kasintiyi kesti yani boyle seyler olabiliyo ilk enfeksiyonumda kendimi hastaneye attim kani gorunce ama bebegim cok iyiydi enfeksiyon olabilir bu akinti gelen arkadaslarima doktorlarini soylesinler ve bir kremle is tamam kendinize iyi bakin

büyük olasılıkla öyle dedi doktorumda benim cnm..ben p.tesi alıcam sonuclarımı.sanada gecmiş olsun cnm..

Geçmiş olsun esencim inşşallah iyi çıkacak dualarımız seninle :Saruboceq:

sibiko cok sagol canim beni biraz ferahlattin sendede oluyomus ya boyle ama sik araliklarla geliyo beni korkutuyo ben yinede yarin bi doktora gidicem insan korkuyo hele gece gelince hic uyutmuyo acayip ya neyse insallah gecer opuyorum

Ne demek canım benim bende ilk yaşadığımda çok panik olmuştum.Doktorumla konuşunca rahatladım iyiki burdayız böylelikle birbirimize destek olmuş oluyoruz :teselli:

hosgeldın canım noldukı bugun niye agladın semracım...?su sefe bak gızlı gızlı ızlıomuş demek:oklava:tahmın edebılıorum ok olusunu.sıkma sen canını.npalım aksamları gırersın sende...

canım sabah akıntı geldi çok korktum ama Allahtan sonradan bişey olmadı canım ama elim ayağım dolaştı tabi korkudan

Canım o senin bilgisayarı açıp otomatik olarak girmiştir neeye giriyor ne yapıyor kimle konuşuyor diye kimbilir neler düşünmüştür ne fena ha.Aman böyle sinsi insandan kork kötükedihüsoarkanı kolla canım.Benim bilgisayarı açtığımda son 24 saat içinde girdiğimiz tüm yerler gözüküyor sonra açtığımda otomatik olarak açıyorOda öyle yapmıştır .Ay çok kızdım ya:oklava::oklava::oklava:

ay olabilirdi canım okadından herşey beklenir ama benim için fena oldu eline koz geçmiş oldu Çok üzgünüm çoookmalesef artık imalı aimalı konuşur durur

Takma Semra'cım boşver.Bu tarz insanlar her işyerinde var röntgenci kadın nolcak kötükedihüso

sağol canım artık büyük ihtimalle akşamları burda olucam ama öğle aralarında falan girmeye çalışıırm

canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin dualarımız seninle canım:1hug:

sağol canım cumartesi dr gidicem ozaman soracağım bendea.s.

Hakkaten tutkun hep geçmişi okurken dikkat ediyorum da çok geç saatlerde yazıyosun.Canım benim o kadar geç saatlere kadar otuma uyumaya çalış uykun gelmesede kitap falan okusan,ben gece kitap okuduğumda zaman acayip iyi gelir uykuya dalarım.
Canım bu bende bebeklikten beri var benim babamda böyleydi bende ona çekmişim dün 2 saat uyudum şimdi gece misafir geldi 11 de gittiler 12 ye doğru uyumuşum 3.5 ta uyandım dön sağa dön sola yok yani uyku yok şimdi kalktım süt pişirdim onu içiyorum.Akşamda görümcemler gelecek kaynım falan pazara kadar bizdeler.Bide ben gündüzde uyumuyorum önceden 1-2 saat kestirirdim şimdi oda yok.Canım kitap okuyorum ama nafile.Sana şöyle diyim ben resim bölümünü bitirdim sınıfta herkes tinerle haşır neşir olduğu için akşam hepsi eve gidince sızarmış bense yine aynı 4-5 saat uyur okula giderdim.Hayır korkum bebek olunca da kendimi uykuya verirmişim.

Aman canım dikkat tuzu biraz azalt 1-2 hap gibi sarımsak yut suyla.olmadı limon için bunlar hep doğal tansiyon ilaçları bebişede zararı olmaz
Kız civ civ bunu ilk kez duydum biraz bilgi lütfen.
PINNNAAAARRRRRRR sen biliyormuydun?Bak bilmediğimiz bişey daha çıktı.İçinde geline altın maltın varmı?Kaynanaya çocuk doğunca haber göndereyim bileziğimi görmeden bohçamı hazırlamadan gelmesin diyedelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
GGGGGünnnnnnaaydııınnn Mayıs anneleri ve tatlı bebişleri ben bugün acayip zindeyim ve misafirlere hazırım ben yatıcam eşim çalışacak.Menüm bile hazır.
Pazar 75 gr şeker yüklemem var ve öğlen 1 e kadar hastanedeyim eşime dedim ablana söylersin Basalla yapsın ben bilmiyorum zaten sende özlemişsindir hem enişte kendi yöresi haricinde yemek yemiyor onada iyi olur aslında önüne brokoli, karnıbahar zeytinyağlı dolma falan yapıp koymak lazım ama ters adam neme lazım yeni buzları erittik zaten

Back
X