Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bu bende bebeklikten beri var benim babamda böyleydi bende ona çekmişim dün 2 saat uyudum şimdi gece misafir geldi 11 de gittiler 12 ye doğru uyumuşum 3.5 ta uyandım dön sağa dön sola yok yani uyku yok şimdi kalktım süt pişirdim onu içiyorum.Akşamda görümcemler gelecek kaynım falan pazara kadar bizdeler.Bide ben gündüzde uyumuyorum önceden 1-2 saat kestirirdim şimdi oda yok.Canım kitap okuyorum ama nafile.Sana şöyle diyim ben resim bölümünü bitirdim sınıfta herkes tinerle haşır neşir olduğu için akşam hepsi eve gidince sızarmış bense yine aynı 4-5 saat uyur okula giderdim.Hayır korkum bebek olunca da kendimi uykuya verirmişim.
Aman canım dikkat tuzu biraz azalt 1-2 hap gibi sarımsak yut suyla.olmadı limon için bunlar hep doğal tansiyon ilaçları bebişede zararı olmaz
Kız civ civ bunu ilk kez duydum biraz bilgi lütfen.
PINNNAAAARRRRRRR sen biliyormuydun?Bak bilmediğimiz bişey daha çıktı.İçinde geline altın maltın varmı?Kaynanaya çocuk doğunca haber göndereyim bileziğimi görmeden bohçamı hazırlamadan gelmesin diyedelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
GGGGGünnnnnnaaydııınnn Mayıs anneleri ve tatlı bebişleri ben bugün acayip zindeyim ve misafirlere hazırım ben yatıcam eşim çalışacak.Menüm bile hazır.
Pazar 75 gr şeker yüklemem var ve öğlen 1 e kadar hastanedeyim eşime dedim ablana söylersin Basalla yapsın ben bilmiyorum zaten sende özlemişsindir hem enişte kendi yöresi haricinde yemek yemiyor onada iyi olur aslında önüne brokoli, karnıbahar zeytinyağlı dolma falan yapıp koymak lazım ama ters adam neme lazım yeni buzları erittik zaten
merhaba kizlar a.s.
bugun gene doktora gittim..herşey ayniiltihap hala var..antibiotik içmeye devam..suyum idare edicek kadar..yatmaya devam..işin kötü tarfi geçen haftadan bu haftaya bebişim hiç kilo almamiş
( ona moralim cok bozuldu..doktor cok normal dedi..bu hftalarda iniş cikişlar yaniltici olabilir dedi..haftaya gene gidicem
sanirim artik doguma kadar böyle gidicem..napalim bebişler iyi olsun yeter
![]()
merhaba kizlar a.s.
bugun gene doktora gittim..herşey ayniiltihap hala var..antibiotik içmeye devam..suyum idare edicek kadar..yatmaya devam..işin kötü tarfi geçen haftadan bu haftaya bebişim hiç kilo almamiş
( ona moralim cok bozuldu..doktor cok normal dedi..bu hftalarda iniş cikişlar yaniltici olabilir dedi..haftaya gene gidicem
![]()
a.s.
canım benim
üzme kendini, herşey yolunda olacak göreceksin tatlım
Allah ne yapacağını bilir, kalbini ferah ve temiz tut, bebişine kitap oku derim mesela :1hug:
geçecek hepsi
cnm gecmiş olsun.. seni anlıyorum ama coğu bitti be güzelim..allah yardım ediyor bi şekilde.böylesi hayırlıymıs diyoruz artık.bebişler iyi olsundaa..
merhaba kizlar a.s.
![]()
günaydın kızalr. bende bugün niye kimse yok diyordum,cumartesi olduğunu hatırladım. zaman kavramını kaybettim galiba bu tatilde-tatlicadiarzu-
yarın sabah evimize dönüyoz ve pazartesi iş başı! pufffffbenneyaptımki tatil ne güzeldi!
dün şeker ve idrar tahlilimi yaptırdım. şekerde problem yok çok şükür. ama idrar tahlilinde kum döktüğümü söyledi doktorboool bool su içeceksin taşa dönüşmeden dökmen lazım dedi. hamilelikte yapacak başka birşey yok dedi:çok üzgünüm:
bi arkdaş daha bahsetmişti sanki kum döküyormuşum diye. kimdi acaba o yaa?? öpüyorum hepinizi kızlar. iyi hafta sonları!a.s.
günaydın kızalr. bende bugün niye kimse yok diyordum,cumartesi olduğunu hatırladım. zaman kavramını kaybettim galiba bu tatilde-tatlicadiarzu-
yarın sabah evimize dönüyoz ve pazartesi iş başı! pufffffbenneyaptımki tatil ne güzeldi!
dün şeker ve idrar tahlilimi yaptırdım. şekerde problem yok çok şükür. ama idrar tahlilinde kum döktüğümü söyledi doktorboool bool su içeceksin taşa dönüşmeden dökmen lazım dedi. hamilelikte yapacak başka birşey yok dedi:çok üzgünüm:
bi arkdaş daha bahsetmişti sanki kum döküyormuşum diye. kimdi acaba o yaa?? öpüyorum hepinizi kızlar. iyi hafta sonları!a.s.
Cerencim günaydın canım. Geçmiş olsun. Bol bol su içersen sorun yaşamazsın. Benimde hamile bir arkadaşımda vardı. Günde 4 lt su içerdi. Sağlıkla aldı bebişini kucağına yerimseniben
Bende çok acıktım. Görümcem bizde. Onun uyanmasını bekliyorum. Kaşık kaşık nutella yedim kaydirigubbakcemile3
günaydınlarrrrrr kimseler yokkk benn taburcu oldum kızlar tirodimde sorun var ilaca başladık herhaftada gidip kontrol edilcek ne durumda diye ...haftaya hem ona gidecem hem şeker şüklemem olacak........
burcucum canım nasılsın nerelerdesin
çok merak ettim
iyimisin tatlım?
Teşekkürler canım,bi yazmışım uzun oldu birazİyiyim şimdi sen nasılsın bitanem?
a.s.a.s.
günaydınlarrrrrr kimseler yokkk benn taburcu oldum kızlar tirodimde sorun var ilaca başladık herhaftada gidip kontrol edilcek ne durumda diye ...haftaya hem ona gidecem hem şeker şüklemem olacak........
teşekkürler canım
ben de biraz rahatsızlık yaşadım, şimdi ayaktayım çok şükür
kumu dökmek için bol su içip duruyorum
Allahıma şükürler olsun bu halimize de a.s.