2009 Mayıs Anneleri

selam kızlar ay burdada kimsecikler yok of a gündüz pc yok eşimde akşamda sizler olmuyorsunuz,
bugün hastaneye gittim tahlillerim yapıldı salı günü alıcam sonuçları ama sanırım hamilelik şekerim çıkacak çünkü açlık kan şekerim 92 çıktı :(((
neyse sonra yine girerim

Canım bu bende bebeklikten beri var benim babamda böyleydi bende ona çekmişim dün 2 saat uyudum şimdi gece misafir geldi 11 de gittiler 12 ye doğru uyumuşum 3.5 ta uyandım dön sağa dön sola yok yani uyku yok şimdi kalktım süt pişirdim onu içiyorum.Akşamda görümcemler gelecek kaynım falan pazara kadar bizdeler.Bide ben gündüzde uyumuyorum önceden 1-2 saat kestirirdim şimdi oda yok.Canım kitap okuyorum ama nafile.Sana şöyle diyim ben resim bölümünü bitirdim sınıfta herkes tinerle haşır neşir olduğu için akşam hepsi eve gidince sızarmış bense yine aynı 4-5 saat uyur okula giderdim.Hayır korkum bebek olunca da kendimi uykuya verirmişim.

Aman canım dikkat tuzu biraz azalt 1-2 hap gibi sarımsak yut suyla.olmadı limon için bunlar hep doğal tansiyon ilaçları bebişede zararı olmaz
Kız civ civ bunu ilk kez duydum biraz bilgi lütfen.
PINNNAAAARRRRRRR sen biliyormuydun?Bak bilmediğimiz bişey daha çıktı.İçinde geline altın maltın varmı?Kaynanaya çocuk doğunca haber göndereyim bileziğimi görmeden bohçamı hazırlamadan gelmesin diyedelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
GGGGGünnnnnnaaydııınnn Mayıs anneleri ve tatlı bebişleri ben bugün acayip zindeyim ve misafirlere hazırım ben yatıcam eşim çalışacak.Menüm bile hazır.
Pazar 75 gr şeker yüklemem var ve öğlen 1 e kadar hastanedeyim eşime dedim ablana söylersin Basalla yapsın ben bilmiyorum zaten sende özlemişsindir hem enişte kendi yöresi haricinde yemek yemiyor onada iyi olur aslında önüne brokoli, karnıbahar zeytinyağlı dolma falan yapıp koymak lazım ama ters adam neme lazım yeni buzları erittik zaten

inşallah bir sorun olmaz canım ama ara ara çıkıyor söylediklerini yapıyrum düşüyor ama sonra tekrar çıkıyor tansiyonum şekerde çıktı hakkımızda hayırlısı olsun inşallah sağ salım atlatırız

merhaba kizlar a.s.

bugun gene doktora gittim..herşey ayni :( iltihap hala var..antibiotik içmeye devam..suyum idare edicek kadar..yatmaya devam..işin kötü tarfi geçen haftadan bu haftaya bebişim hiç kilo almamiş :(( ona moralim cok bozuldu..doktor cok normal dedi..bu hftalarda iniş cikişlar yaniltici olabilir dedi..haftaya gene gidicem :( sanirim artik doguma kadar böyle gidicem..napalim bebişler iyi olsun yeter ;)

a.s.
merhaba kizlar a.s.

bugun gene doktora gittim..herşey ayni :( iltihap hala var..antibiotik içmeye devam..suyum idare edicek kadar..yatmaya devam..işin kötü tarfi geçen haftadan bu haftaya bebişim hiç kilo almamiş :(( ona moralim cok bozuldu..doktor cok normal dedi..bu hftalarda iniş cikişlar yaniltici olabilir dedi..haftaya gene gidicem :( sanirim artik doguma kadar böyle gidicem..napalim bebişler iyi olsun yeter ;)

canım benim
üzme kendini, herşey yolunda olacak göreceksin tatlım
Allah ne yapacağını bilir, kalbini ferah ve temiz tut, bebişine kitap oku derim mesela :1hug:
geçecek hepsi

merhaba kizlar a.s.

cnm gecmiş olsun.. seni anlıyorum ama coğu bitti be güzelim..allah yardım ediyor bi şekilde.böylesi hayırlıymıs diyoruz artık.bebişler iyi olsundaa..

a.s.

canım benim
üzme kendini, herşey yolunda olacak göreceksin tatlım
Allah ne yapacağını bilir, kalbini ferah ve temiz tut, bebişine kitap oku derim mesela :1hug:
geçecek hepsi

inşaAllah canim..tabi Rabbim bilir ne yapicagini..sagliligi yerinde olsunda gerisi önemli degil :)

cnm gecmiş olsun.. seni anlıyorum ama coğu bitti be güzelim..allah yardım ediyor bi şekilde.böylesi hayırlıymıs diyoruz artık.bebişler iyi olsundaa..

saolasin canim..evet onlar iyi olsunda biz yatarizda ilaçta içeriz ne olursa yapariz dimi :)

Kızlar herkese günaydınlar... Bugün uykum kaçtı erken uyandım ama şimdi yine uykum geldi kaydirigubbakcemile3 Karman çorman bişey oldu benim bünye ya :bbo:

merhaba kizlar a.s.

Canım geçmiş olsun tekrar. Allah beterinden saklasın yinede buna da şükür. Az kaldı bacım. Biraz daha sabırla sağ salim alacaksın inşallah kuzunu kucağına a.s.

günaydın kızalr. bende bugün niye kimse yok diyordum,cumartesi olduğunu hatırladım. zaman kavramını kaybettim galiba bu tatilde-tatlicadiarzu-
yarın sabah evimize dönüyoz ve pazartesi iş başı! pufffffbenneyaptımki tatil ne güzeldi!:utangac:
dün şeker ve idrar tahlilimi yaptırdım. şekerde problem yok çok şükür. ama idrar tahlilinde kum döktüğümü söyledi doktor:delphin:boool bool su içeceksin taşa dönüşmeden dökmen lazım dedi. hamilelikte yapacak başka birşey yok dedi:çok üzgünüm:
bi arkdaş daha bahsetmişti sanki kum döküyormuşum diye. kimdi acaba o yaa?? öpüyorum hepinizi kızlar. iyi hafta sonları!a.s.

günaydın kızalr. bende bugün niye kimse yok diyordum,cumartesi olduğunu hatırladım. zaman kavramını kaybettim galiba bu tatilde-tatlicadiarzu-
yarın sabah evimize dönüyoz ve pazartesi iş başı! pufffffbenneyaptımki tatil ne güzeldi!:utangac:
dün şeker ve idrar tahlilimi yaptırdım. şekerde problem yok çok şükür. ama idrar tahlilinde kum döktüğümü söyledi doktor:delphin:boool bool su içeceksin taşa dönüşmeden dökmen lazım dedi. hamilelikte yapacak başka birşey yok dedi:çok üzgünüm:
bi arkdaş daha bahsetmişti sanki kum döküyormuşum diye. kimdi acaba o yaa?? öpüyorum hepinizi kızlar. iyi hafta sonları!a.s.

Cerencim günaydın canım. Geçmiş olsun. Bol bol su içersen sorun yaşamazsın. Benimde hamile bir arkadaşımda vardı. Günde 4 lt su içerdi. Sağlıkla aldı bebişini kucağına yerimseniben

Bende çok acıktım. Görümcem bizde. Onun uyanmasını bekliyorum. Kaşık kaşık nutella yedim kaydirigubbakcemile3

Cerencim merhaba
benim o kız kum döken:çok üzgünüm:
bol bol su içmemiz lazım canım, taşa dönüşmeden, ben 2,5-3 litre içiyorum günde
çay, meyve suyu v.s saymazsak
sen ne kadar içebiliyorsun
Allah beterinden saklasın canım bebişlerimiz iyi olsun da içeriz suyu kaydirigubbakcemile5

günaydınlarrrrrr kimseler yokkk benn taburcu oldum kızlar tirodimde sorun var ilaca başladık herhaftada gidip kontrol edilcek ne durumda diye ...haftaya hem ona gidecem hem şeker şüklemem olacak........

Cerencim günaydın canım. Geçmiş olsun. Bol bol su içersen sorun yaşamazsın. Benimde hamile bir arkadaşımda vardı. Günde 4 lt su içerdi. Sağlıkla aldı bebişini kucağına yerimseniben

Bende çok acıktım. Görümcem bizde. Onun uyanmasını bekliyorum. Kaşık kaşık nutella yedim kaydirigubbakcemile3

kız pınar sen alemsin kaydirigubbakcemile3
benim de canım dün kşam acayip tatlı istedi, normalde sevmem baklava türü falan, iş yerinde veriyorlar ben de eşime getiriyorum, dün sinirlendim eşime kendim yedim tatlıyıcnaniknanik

günaydınlarrrrrr kimseler yokkk benn taburcu oldum kızlar tirodimde sorun var ilaca başladık herhaftada gidip kontrol edilcek ne durumda diye ...haftaya hem ona gidecem hem şeker şüklemem olacak........

günaydın canım
çok geçmiş olsun birsencim
bebişlere ve kendine çok dikkat et a.s.

Merhaba kızlar,size haberlerim var yine,öncelikle çok çok şükür gelen bebeğin suyu değilmiş,su gelmesinden şüphelenen arkadaslar için testleri adları ile birlikte yazıyorum önce turnusol kağıtlı ped ile baktı doktor,onda turnusol kağıdı sonradan sarıya dönüştü buda idrar ile temes etmesi demekmiş,testin adı ALTEST,ama doktor garanti olsun diye bi test daha istedi onun adıda AMNİSURE,o testtede doktor yine muayeneye alıyor ve vajinal yoldan kendisi testi yapıyor,test 5 dk da kesin sonuç veriyor,oda negatif çıktı çok şükür

Şimdi kullandığım ilaçlar nidilat,enfexia,ve adını hatırlayamadığım şırıngalı bi vajinal krem,doktor ilaçları kullanmaya başladığımdan itibaren bebeğin hareketlerini çok yakından takip etmemi istemişti zaten ilaç özelliklede düşük önleyici nidilatın zararlı etkisine karşı,bebeğin hareketlerini takip ediyorum bende,inşallah ilaçlar etki ederde şu enfeksiyonlardan kurtuluruz oğluşumda bende,ilaçların zararı olur diye çok korkuyorum,

İlacın etkisindenmidir bilemiyorum aşırı unutkanlık başladı, 2 dk önce ilacı alıp almadığımı bile hatırlayamaz oldum annemler eşim hep ilaçlarımı takip ediyor bu yüzden,Allah razı olsun sürekli saat kurup ilaçları veriyolar,enfeksiyon ilaçları ile birlikte bi poset ilaç alıyorum,sabah ve aksam kan ilacı,sabah vitamin ve sabah aksam antibiyotik,basta 4 saatte bir sonra 6 saatte bir olmak üzere günde yaklasık 4 kez nidilat,gece yatmadan önce vajinal krem...bi çuval oldular,bol bol su içiyorum antibiyotikleri atmak için

Doktor ultrasonla yakın takibe aldı zaten sadece bu hafta 5 sefer ultrasona aldılar,sürekli bebeğin suyunda azalma varmı kontrol ediyorlar

Dün tetanos aşısının 2. dozunuda vuruldum,sonra bi kat aşağıya ultrasona girmek için indik,o sırada tansiyon yerlere düşmüş benim şükür eşim yanımdaydı hemen yatırdılar sandalyelerin üstüne hem baş dönmesi hem göz kararması derken dizlerimin bağı çözüldü sanki,neyse tekerlekli sandalyeyle götürdüler yine üst kata,pat diye geçti sonra anlayamadım demekki o sandalyeye oturmam gerekiyomuş:roflol:

Neyse eve geldik sonra bi uyumusum 3 saat sonra falan anca dinlenmişim,sanırım ilaçlar ağır geliyo bünyeme,neyse inş. 5 gün sonra tamamen biter bu ilaç macerası,
Doktor hep yatıcan dedi yine kalkmak yasak,bi wc ye o kadar

Kızlar her gece hem bebişim hemde kendim ve sizin bebişleriniz için dua ediyorum,inş. bu zamanlarıda atlatıp alıcaz bebişleri kucağımıza Allahın izniyle,Ben dünden beri daha rahatladım su olayı negatif olunca,ama doktor bide şöyle dedi,belki sadece o zaman su gelmiştir sonra kesilmişte olabilir dedi,inş. bi daha olmaz,

Şeker testimide yaptırdık açlık 79 tokluk 141 çıktı doktor tam sınırda yüksek sayılır dedi haftaya 100 lük yapılacakmış,inş. onda problem çıkmaz bide şeker çıkarsa tam olcak zaten Allah korusun

Off çok yazmışım ben kaptırdım kendimi galiba:CüvCüv:
Öpüyorum hepinizi ve tontişleriniziii

:nazar:

Teşekkürler canım,bi yazmışım uzun oldu biraz:utangac: İyiyim şimdi sen nasılsın bitanem?

a.s.a.s.

teşekkürler canım
ben de biraz rahatsızlık yaşadım, şimdi ayaktayım çok şükür
kumu dökmek için bol su içip duruyorum
Allahıma şükürler olsun bu halimize de a.s.

Geçmiş olsun cnm,dikkat et kendine,inş şekerinde sorun çıkmaz benimde yüksek çıktı biraz

teşekkürler canım
ben de biraz rahatsızlık yaşadım, şimdi ayaktayım çok şükür
kumu dökmek için bol su içip duruyorum
Allahıma şükürler olsun bu halimize de a.s.

Çok geçmiş olsun canım,benim babam kum dökerdi çok çok zordur bilirim,babamın ayağının altına tuğla falan ısıtıp koyuyorlardı bak şimdi hatırladım , bi dene istersen biraz fayda eder belki sıcak su torbası olabilir tuğla yerine

Cerencim sende kum döküyon galiba geçmiş olsun cnm sanada,üstteki tuğla tavsiyesi işe yarayabilir belki sende bi dene

Back
X