2009 Mayıs Annelerinden 2010 Mayıs Annelerine Tavsiyeler :)

kızlar bu bilgiler çok önemli =
keşke ben de hamileyken okusaymışım ama yol gösteren olmadı
yaşadıklarımı yaşamayın diye link veriyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba anneler,

benim size sorum bezler ile ilgili; prima kullanan anneler cevaplayabilir sanıyorum. primanın tonla bezi var. 2 numara alıcaz okey ama uyu oyna var mesela. sonra başka bir sürü 2 numara model var. Hangisii almamız lazım ? Birileri yardımcı olursa sevinirim.

Diğer sorum da şu bebekle allah kısmet eder de eve geldigimizde bebegi 1 ay sonra dışarı çıkardığımızda ne ile çıkarıyoruz ? Kanguru olmaz sanırım değil mi ? Bebek arabasına mı binecek peki ? Hastaneden çıkarken direkt kucakta mı çıkıyor bebeler ?

Tek tek bu sorulara cevap verecek olana şimdiden çok teşekkür ederim

merhaba anneler,

benim size sorum bezler ile ilgili; prima kullanan anneler cevaplayabilir sanıyorum. primanın tonla bezi var. 2 numara alıcaz okey ama uyu oyna var mesela. sonra başka bir sürü 2 numara model var. Hangisii almamız lazım ? Birileri yardımcı olursa sevinirim.

Diğer sorum da şu bebekle allah kısmet eder de eve geldigimizde bebegi 1 ay sonra dışarı çıkardığımızda ne ile çıkarıyoruz ? Kanguru olmaz sanırım değil mi ? Bebek arabasına mı binecek peki ? Hastaneden çıkarken direkt kucakta mı çıkıyor bebeler ?

uyu oynayı pek tavsiye etmem canım,yeni bebek sarı paket prima 2 numara güzel ama stok yapma,çünkü bebek 4 kg olunca 3 noya geçiliyor.
bebeği mevsim şartlarına göre yaza geldiğinden,bebek arabasında tam yatar pozisyonda sen de rahat edersin o da,kış olsaydı portbebe ile rahat ederdi.Hastanden ana kucağı ya da port bebe ile çıkarabilirsin,kucakta da sarılı bir şekilde çıkarabilirsin.sana tavsiyem yaz-kış başını ve ayaklarını koruman.şapka ve çorap ilk 3 yıl vazgeçilmezimiz....
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsina.s.

merhaba anneler,

merhaba canim :)

prima kullanacaksan yeni dogan 2 (sari paket) olani al canim..ama cok büyük alma..ben kizimda 1 paketi bile bitiremeden 3e gecmiştim ;)

hastanden kucakta cikarabilirsin canim..bişeycik olmaz..güzelce örtersin :) zaten mayistayiz :) ben kizimi ana kucaginda cikarmiştim hastaneden..dişarida da pusetini cok rahat kullanabilirsin..yatar vaziyette tabi ;) ama benim tavsiyem kangrudur ;) cok rahat edersin kisa mesafelerde özellikle..ben chicconunkini kullandim..kizim 1yaşinda oldu ama inan sigsa hala kullanirim..okadar rahat bişi yani ;) tek basina cok kolay heryere her vasitayla gidebilirsin kangruyla ;)

uyu oynayı pek tavsiye etmem canım,yeni bebek sarı paket prima 2 numara güzel ama stok yapma,çünkü bebek 4 kg olunca 3 noya geçiliyor.
bebeği mevsim şartlarına göre yaza geldiğinden,bebek arabasında tam yatar pozisyonda sen de rahat edersin o da,kış olsaydı portbebe ile rahat ederdi.Hastanden ana kucağı ya da port bebe ile çıkarabilirsin,kucakta da sarılı bir şekilde çıkarabilirsin.sana tavsiyem yaz-kış başını ve ayaklarını koruman.şapka ve çorap ilk 3 yıl vazgeçilmezimiz....
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsina.s.

ilk 3 sene sapka ve corapmi :) canim biraz abarti degilmi bu :) benim kizim zaten hiç şapka takmadi dogudugndan beri..hemen aglardi..kişin tabiki yün şapkalar takti ama kışa kadar taktirmadi :) bence bağışıklık sisteminin gelişmesi için cokta fazla abartmamak lazim bunlari..bastan nasil alişirsa öyle gidiyor cünkü..biraz rahat canli olmak lazim :) tabi bu benim fikrim :)

ilk 3 sene sapka ve corapmi :) canim biraz abarti degilmi bu :) benim kizim zaten hiç şapka takmadi dogudugndan beri..hemen aglardi..kişin tabiki yün şapkalar takti ama kışa kadar taktirmadi :) bence bağışıklık sisteminin gelişmesi için cokta fazla abartmamak lazim bunlari..bastan nasil alişirsa öyle gidiyor cünkü..biraz rahat canli olmak lazim :) tabi bu benim fikrim :)

Bebeklerde ilk 3 yıl bağışıklık sistemi zayıfmış.Yazın ve kışın başını koruyorum özellikle dışarıda,evde ise banyodan sonra örtüyorum başını bir süre.Rüzgarlı havalarda kapüşonlu giydiriyorum ben.Kışın külotlu çorap,yazın kısa çorap giydiriyorum.Herkes nasıl rahat ederse öyle yapsın tabii...

Back
X