akannehir bu lıstede bız nıye yokuz yaa kacırmısım ben burayı neyse masallah tüm kuzucuklaraaa
Dorugun 8. ay bilgileri
Kilo 9,480
Boy: 78
Bas: 46,8
maşallah kuzuya. ama nasıl 78 oluyor boyu anlamıyorum:uhm: ben oğlumu ölçüyorum 71 çıkıyor ve etraftakiler tarafından uzun boylu diye tabir ediliyor oğlumakannehir
canım burda düzenli doktor kontrolumuz yok. sağlık ocağında her ay kilosuna baktırıyoruz ama boyunu evde kendim mezura ile ölçüyorum. baş ve ayaklarını sabit tutup ölçüyorum işte.Doruk birkac aydir boya gidiyor canim, boyu cok uzun ve cevremizde hic kimse 8 aylik olduguna inanmiyor. Senin kuzunun boy ölcümü nasil yapiliyor tam olarak? Belki ufak tefek oynamalar falan oluyordur. Ben hem evde ölcüyorum, hem klinikte cocuk doktoru ölcüm aliyor, sonuclar birbirini dogruluyor, hata payi yok.
oyyy boy demeyin bana ya, bu ay oğluşun boyu azcık uzadı ya moralim çok bozuk((
oyyy boy demeyin bana ya, bu ay oğluşun boyu azcık uzadı ya moralim çok bozuk((
canım burda düzenli doktor kontrolumuz yok. sağlık ocağında her ay kilosuna baktırıyoruz ama boyunu evde kendim mezura ile ölçüyorum. baş ve ayaklarını sabit tutup ölçüyorum işte.
kızlar 8ay bilgilerimiz gerçi tam 8 olamadık 4 günümüz daha var:))
kilo:8.300
boy:71
kafa..44.5
off ya bu kızın kilosu bana çok az geliyor dr. normal diyor ama listeye bakıyorum 6.ayda herkesin kilosu 8lerde biz daha yeni 8 olduk( ikide birde ağzına bişeyler tıkıyorum çocuğun siz nasıl besliyorsunuz bütün gn neler yiyor bebişler anlamıyorum ama şimdiye kadar hiç bebe bisküviside pirinç unulu falan şeyler vermedim Allaha şükür sağlığı iyi ama şöle tombiş olsun istiyorum ya (
Cnmmm boy kilo olayına çok takılma o çogunlukla genetik, ama kg ında yada boyundaki artışın hızına dikkat et, bize gelince muhallebi yemezzz hatta ağzına sürdürmez acıyorum o muhallebiye giden paralara hep ziyanlık... anca benim zorumla bi kaç kaşık yerse o kadar, bebe bisküvisi hiç vermedim malum GDO muhabbeti var, ama hergün mutlaka kahvaltı, haftanın 5 günü kırmızı etli sebze yada çorba, 2 günü tavuklu sebze yada çorba, hergün meyve mümkünse 3 farklı renk meyveden hazırlıyorum ve yoğurdunu mutlaka veriyorum mümkünse kendim mayalıyorum o zaman seviyor, haftad 1 balık vermeye çalışıyorum ma çogu zaman atlıyorum... onun yerine hergün 1 tam ceviz ekliyorıum kahvaltısına... bunun haricindede emiyoruz, oda toplasan 4 en çok 5 sefer amaç ağışılığımız kuvvetlensin, biz yerken görürse onada ekmeği bandırıp veriyoruz damak tadı oluşsun diye, çorbası cıvıksa onada ekmek ekliyorum ince 1 dilim kadar a.s.
Dorugun 8. ay bilgileri
Kilo 9,480
Boy: 78
Bas: 46,8
bizim 8.ayımız da bugün bitti.
kilo: 10 geldi ama kıyafetli. sen 9800 filan yaz tatlım.
kafa: artık kafasına bakmıyoz ya,koca adam oldu:))
9 ay bilgilerimiz
ömer 9250 gr boy 71,5
ali 8500 gr 70 cnm
8 ay bilgimiz
ömer 8600 gr
ali ise 8100 gr dı
7.5 aylıkö kilomuz 9.100 gr boy 72
ARKADAŞLAR BENİ DE ARANIZA ALIR MISINIZ... KIZIMIN ADI DURU. 8 MAYIS DOĞUMLU.2700 KG 50 CM DOĞDU. ŞU ANDA 8 AY 5 GÜNLÜK VE 9800 KG BOYU DA 73 CM. NASIL SİZCE? ÇOK KÜÇÜK DOĞMUŞTU ÇOK KORKUTUYODU AMA DR GELİŞİMİNİN ÇOK İİ OLDUĞUNU SÖYLÜYO. SİZİN BEBİŞLER DE ÇOK İİ MAŞALLAH. ALLAH ONLARI BİZE BAĞIŞLASIN.HERKESE TEKRAR SELAMLAR..a.sa.sa.s
kızlar 8ay bilgilerimiz gerçi tam 8 olamadık 4 günümüz daha var:))
kilo:8.300
kafa..44.5
off ya bu kızın kilosu bana çok az geliyor dr. normal diyor ama listeye bakıyorum 6.ayda herkesin kilosu 8lerde biz daha yeni 8 olduk( ikide birde ağzına bişeyler tıkıyorum çocuğun siz nasıl besliyorsunuz bütün gn neler yiyor bebişler anlamıyorum ama şimdiye kadar hiç bebe bisküviside pirinç unulu falan şeyler vermedim Allaha şükür sağlığı iyi ama şöle tombiş olsun istiyorum ya (
Kızlar kağan ateşlenince götürdüğümüz dr kilosuna ve boyuna baktı, eğer doğru ölçüldü ise ( çünkü poposunda kurt varmış gibi durmadı yerinde, hatta şu boğaza bakmak için kullanılan tahtaları bardağı ile yere devirdi içinde rahat 100 150 kaşık vardı :))) ),10.500 boyuna ise 82 cm dedi, benimde kafam karıştı, iyileşsin bi ara sağlık ocağına götürücem bide orda ölçsünler, 74 ile 82 arasında çok fark var sonuçta... kendim ölçmeyie beceremiyorum sürekli bi kıpırtı halinde... :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?