2009 Mayıs Bebeklerinin Boy-Kilo Takipleri

pınar teyze benim 7 aylık bilgilerimi annem unutmuş( eklermisin:))

boyum:70
kilom :8500
başım:43.5a.s.

pınarcım 7. ay bilgilerimiz.hatta 7.5 aylık bilgilerimiz.

boy:73 cm
kilo 7.250 kg
baş çevresi:46 cm

Son düzenleme:
pınarcım uzun zaman olculerımı yazamdım ama 7 aylık bılgılarımız kızımın. boy: 72 kilo:8950 baş çevresi:43.5

Pınar Teyzesi bu topiğin en tonton kızı Özgü'nün 7. ay ölçümleri.
Kilo: 12000
Boy: 78 cm
Baş: 46cm
şimdiden teşekkürler canıma.s.

bizde ölçüldük biçildik bu hafta hoş ben sağlık ocaklarında ki ölçümlere pek inanmıyorum şip şak ölçüp tartıyorlar... kendi doktorumuz anadan üryan tartıyo .boyunuda adam akıllı yatırıp öyle ölçüyor. doktor kontrolleri de 2 aya düştü bakalım ocak sonunu ekliyeceğiz artık..

7. ay ölçülerimiz :
Boy :73 cm
Kilo: 9. 880
baş :45

Bozoncum maşallah bebişine yanlız kafama takıldı bu ölçümler biraz fazla değilmi çünkü 7.ayın en yüksek sınırlarıdan bile fazla yani normalmi bu durum...Benim oğlan kedi yavrusu gibi kaldı yaa daha 9 kilo bile olmadıı..Nasıl besliyosun ne yediriyosun çok merak ettim. üzülmeye başladım ya fazla gelişemiyo benimki bu ay sadece 100 gram almış kafamçokkarıştı

Maşallah totik kızıma benim ekledim canım a.s.

Ekledim tatlım a.s.

7. ayında dr. götürmedik salgından korkuyorum ama çok merak ediyorum kilosunu off inşallah bu ay çok almıştır 2 hafta sonra gidicez

8. ayımız bitti pınar tetemiz , 10.330 kilomuz, 74.5 boyumuz, ama hemşire boyumuzu yanlış ölçtü sanırım ya yarım cmden fazla uzamıştır heralde...

7. ayında dr. götürmedik salgından korkuyorum ama çok merak ediyorum kilosunu off inşallah bu ay çok almıştır 2 hafta sonra gidicez

Almıştır canım merak etme a.s.

bızımde 8 ay kılo 8300 boy 72 bas 44cm tesekkurler pınarcım

Ekledim canım a.s.

8. ayımız bitti pınar tetemiz , 10.330 kilomuz, 74.5 boyumuz, ama hemşire boyumuzu yanlış ölçtü sanırım ya yarım cmden fazla uzamıştır heralde...

Tatlım Defne'de bi kere yarım cm uzadı sonraki ay 4,5 cm uzadı merak etme a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…