2009 Mayıs Bebeklerinin Boy-Kilo Takipleri

efem biz burayi unuttuk ya :)) bizim 6.ay ölçülerimiz:
kilo:8800gr
boy:71cm
kafa:42.5cm

verdigim sütler kiloya degil boya yaradi :) gene 500gr aldi cadi :)

Pınarcım 6.ay kontrolÜmÜz ŞÖyle...
Berke sanırım ÇekmıŞ
bızım doktor geÇen ay gıttıĞımızde boyunu ÖlÇmek ıÇın yatırdı tamam mı sonra ÖlÇtÜ gıttı bılgısayara ıŞlemeye.
Sonra bÖyle bana dÖndÜ bu kaÇ aylıktı dedı bende 5 ı tam doldurduk 6.aydan gÜn aldık dedım. Tekrar yatırırmısın dedı bende baŞka bırŞey var sandık bır korktum
tekrar geldı boyunu ÖlÇtÜ yanlıŞmı ÖlÇtÜm dıye yoo dedı doĞru ÖlÇmÜŞÜm 72 cm dedı. Bende sıze 72 bıldırdım
amaaaa bu ay hatta 3 kasımda gıttık boyunu 70 cm ÖlÇmÜŞ anlayamadım.kaĞıda yazıp verdı ama ben bakmadım evde deftere yazıyorumya bırde berke aĞlıyordu bakamdım. Evde bır baktım 70 Öncekı 72 ne olacak bılmem.ya geÇenkını yanlıŞ ÖlÇtÜ
yada bunu
neyse
boyu 72 gırelım
baŞ Çev 44
kılo 8300 Şekerım

pınarcım bizim 6. ay kontrollerimizz
boy 67cm
kilo7860g
baş 43cm
eklersen sevinirim

Pınarcm 6 aylık ölçülerimiz 8800 kg, 71 cm boy :hulya:

cnm uzun zamandır giremiyordum nete taşınma telaşı falan derken.damla su iyce formdan düştü.kilo kaybı oldu şimdi kilo aldırıcı mama kullanıyoruz.5 aylık iken kilomuz 6250 gr baş 42 boyu 68cm

6 aylık kontrolümüzde 6500 gr baş 42 cm boy 70 cm

biz de bayağı geride kalmışız.

canım melih kaan'ın 5.ay bilgileri;
kilo:7800 boy:67 baş:44

6.ay bilgileri;
kilo:8200 boy:69

canım Nisa Begümün 6.ay bilgileri
kilo:7.1 boy:68 kafa:42.5
offf ya bu kıznie çok kilo almıyor ya (

bizde dün 6. ay kontrolümüz için gittik boy 71 cm kilo 9.270 gr kafa da 45 cm olmuş koca kafalı galiba benim oğlum :)

Özgü'nün 6. ay bilgileri:
kilo:11400gr, boy:75cm, kafa:45cm
şimdiden teşekkürler Pınar tetesi...

Bu sayfayı unutmaya başladınız kızıyorum ama klava: Bebişi 6. ve 7.ayı bitirenler nerdesiniz klava:

canım unutmadık aslında ama su grıp olayından hastaneler gıdemez olduk ınsallah bu ayın 15ınde gıdıcem ozaman yazarım optum

aynen valla :) catlicam zaten meraktan ne kadar oldu bu kız diye :)) ayin 21ini bekliyorum hasretle :) bakalim 2 ayda ne almiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…