2009 mayıs bebişleri yürümeye başladı mı?

aaa bende boyle bır baslık olsa ne guzel olur dıyodumkı acmıssın hayırlı olsun topıgımız
cnm benım oglum 22 nısan dogumlu 7 ayda emeklemeye baslamıstı ama yurumeye pek heveslı durmuyodu su 3 gundur 2-3 adım atmaya basladı kendını bırakıp bırakıp gıtmeye calısıyor herhalde bı bakcam pesımde gelecek gıbı hayırlısıyla yavas yavas yurumeye calısıyor

BENıM KUZUMDA 2 HAFTADIR KARŞILIKLI KOLTUKLARDAN BıRıNDEN DıĞERıNE YÜRÜYOR. SÜREKLı YÜRÜMEK ıSTıYOR. ELıNı TUTTURMUYOR. ÇOK AZ SÜRÜNDÜ BıRDEN YÜRÜMEYE BAŞLADI. GERÇEKTEN ÇOK GÜZELMıŞ..

Benım kızımda 5 mayıs doĞumlu Şubattan berı 2-3 adım atıyordu Şu an daha uzun sÜre yÜrÜyor:)

Benim kuzumda ilk adımını 30 Ocak'ta attı , şimdi canı isterse 10 adım kadar atıyor ama öyle seri yürümesi yok a.s.

benim miniğimde ilk olarak adımını bayadır attı ama kendi elini bırakıp ilk olarak 1 nisanda yürüdü tam doğumgünümde hediye olarak:)) şimdi canı isterse bırakıyor istemezse elime vantuz gibi yapışıyor:)))

bnm oglusum daha yurumuyo ya sadece koltukların kenarlarında sıralıyo ama yurumeye cesaret edemıyo daha kendını dengeleyemyo ınsallah en kısa zamanda yurur kuzum ...

benim kızım 24nisan dogumlu ve çok tembel bırakın yürümeyi emeklemiyor bile!! çok az sıralamya başladı ama bikaç adım.. aslında yürümeyi çok seviyor sürekli elinden tutup yürümek istiyor ama elimizi tutmadam imkanı yok adım atmıyor tembel defne:))

Benim prensesim galiba biraz erken yürüdü 30 nisan doğumlu 14 ocakta desteksiz kendi başına yürümeye başladı gerçi 4,5 aylıkken emeklemişti ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…