Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı uğurlu olsun tubacım ek gıdalarınız.Paylaşımın için teşekkürler.Benim daha 3 haftam var.
İştahla yer inşallah Ayse Serramız.
banucum dene bakalım cnm
inş hepsini sever de yer
senin serra ile benim zeynep baya benziyo huysuzluk konusundakaydirigubbakcemile3
bizimde 3 haftamız vra bakalım bi geçsin başlayalım bizde
ohhh ohh kızlar bızım daha bayramda baslıcaz benım kızım daha yarın 3. ayını doldurrup 4 den gun alıcak
ama cok ıı takıp edıp not alıyorum sızınkınlerı bakalım bızım dr ne dıycek.bızde c.tesi dr goturcez rota vırus asısı ıcın bakalım bıze ne dıycek.
saolasin sibelcim :) muhallebinin markasini değiştirmeyi denedinmi? serrada bebelac muhallebiyi yemiyor..milupa ile herobaby seviyor..hele milupaninki harbi lezzetli![]()
bende bugece ilkkez yaptim yogurt..hatta hayatimin ilk yogurdu oldumerakla bekliyorum sonucunu :) bu kavanoz meyveler varya ona mayaladim..inşaAllah güzel tutar :)
ek gıdalara gecenlere hayırlı olsun kızlarrrrr...
her asama ayrı bı zorrr ayrı bı keyıflııı galıba....
bızede drumuz kılomuzun azlıından 1ogun mama takvıyesı wermişti ama gel gelelım benım oglan hala mamayı reddedıo her aksam denıorum ıkı marka aldım HUMANA VE APTAMIL AR kusmayı onleyıcı cok kusuo cunku..ama hiç içmedei cmrt kontrolumuz var bakalım kılomuz nolmus eşimle bıze gore kılosu ıı 6400 olduk ama dr az dıo.3.ayda kılosu bebklerın dogum kılosunun 2katı olmalıymıs ole dedı dr ve az buldu kılomuzu.bırsen arastırmuıs netten bende baktım sonra 2katı muhabbetı 4. tyada 5.ayda ııce kafam karıstı ...
baska dr agoturcez eşimin fırsatı olduunda...
mamayı aldırmak için napmalıyım kızlar yayada hıc ugrasmasammı mama için...bı yol gosterın bana bıberonu agzına sokmuyo zaten kasıkla sulukla denedım onuda yemıoooo
((
kizlar bu arada ilk yaptigim 2 yogurt tam fiyasko oldu :))) birini soguk yapmişim hiç tutmadi..birini mamayla yaptim o da tutmadi :))) 3.kavanozdan sonra tutturdum..normal sütle yaptim bu arada..bebelac mamayla kaca kac koyup yapiyorsunuz ya? ben mamayla bi tutturamiyorum..tutan yogurdumda boza kivaminda oldu..şöyle taş gibi bildigimiz yogurt yapamadim hala..sanirim isiyi tutturamiyorum..
he ya şaka gibi :)) mamayla yogurt :)) diyorum ya bu doktorlar bi alemönce mama cizzz derler sonra kalkip yogurdu mamadan yaptirirlar
![]()
slm arkadaslar mutahhara sen ılk ne zaman baslamıstın serraya ek besınler yanılmıyosam 3 aydan sonra azar azar tatdırmıstın dımı.bızım drmuz da cmrtesı gunu 5. aya gırelım oyle baslıyalım dedı .suan 3 bucuk aylıgız.ben anne sutu ek olarakda aptamıl verıyorum ama bugun ılk defa bebelac aldım mama olarak onuda denıycem sonucta benım sutumden faydalanıyor.
kizlar bu arada ilk yaptigim 2 yogurt tam fiyasko oldu :))) birini soguk yapmişim hiç tutmadi..birini mamayla yaptim o da tutmadi :))) 3.kavanozdan sonra tutturdum..normal sütle yaptim bu arada..bebelac mamayla kaca kac koyup yapiyorsunuz ya? ben mamayla bi tutturamiyorum..tutan yogurdumda boza kivaminda oldu..şöyle taş gibi bildigimiz yogurt yapamadim hala..sanirim isiyi tutturamiyorum..