Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bizim sayfaya da yazdım ama belki orda göremeyenler olabilir.
yoğurtu yemeyince pekmezle verdim kuzuma. ama içim hiç rahat değil. başka alternatif varmı sizce yoğurdu sevdirmek için?? yoğurttaki kalsiyum pekmezin demir emilimini azaltıyor diye biliyorum. ama benim amacım burda demir değil,kalsiyum almasını sağlamak! kafam karıştıkafamçokkarıştı
slm kızlar ya bizde başladık ek gıdaya meyve ve yoğurtla başlattı...
yoğurt için ülker lactum mamayı önerdi ama ben bulamadım...
başka hangi mamalardan yapabilirim yoğurdu ??
biz mama kullanmadığımız için bu iş iyice benim kafamı karıştırıyor yaw(
slm kızlar ya bizde başladık ek gıdaya meyve ve yoğurtla başlattı...
yoğurt için ülker lactum mamayı önerdi ama ben bulamadım...
başka hangi mamalardan yapabilirim yoğurdu ??
biz mama kullanmadığımız için bu iş iyice benim kafamı karıştırıyor yaw(
selam benim kızım da 4 ay 10 günlük. kilo alımını bu ay doktorumuz yavaşlamış buldu ve mam verebilirisn dedi.ayrıca meyve püresi ve çorbaya da başlayabilirsin dedi. erken mi sizce?meyve püresi hangilerini veriyosunuz.doktorumuz armut verin dedi.yoğurdu da hazır mı almalıyım yoksa mayalamlımıyım bilmiyorum.mayalıycağım da pastörizeden olcak zaten.mam olarak humana ya da aptamilin kaşık mamasını önerdi. bilmiyorum zormuş bu ek gıda işi.
canım ülker lactum kiler-şok-migros marketlerde var.bebeğine kullandığın mamalardan da yapabilirsin.bebelac,hero baby,aptamil.tarif aynı.3 ölçek devam maması hazırlıyorsun içine 1 çay kaşığı yoğurt ilave ederek mayalıyorsun.üstünü örtüp kımıldatmadan 3-4 saat bekletiyorsun.yalnız biraz sulu oluyo mamayla yapılan yoğurtlar.6.aydan itibaren babymix yoğurt verebilirsin.8.aydan itibaren de marketten aldığın güvenilir marka yoğurdu yedirebilirsin.
canım çok saol verdiğin bilgiler için ama biz şimdiye kadar hiç mama kullanmadık..
bu baybmix yoğurt 6.aya girincemi yoksa 6.ay bittikten sonramı veriliyor??
ayy esencimm aynı valla heee ....
acaba diyorum emdirdiğim için mi afallıyorum ..daha 2 çeşit vermeme ragmen çok mu yedi az mı yedi bi türlü kestiremiyorumm yahuu(
saatteleri zaten hiç ayarlıyamıyorum hani arkadaşlar yazıyorya 3 saat sonra falan ay ben Gazeli hiç 3 saat aç bırakmadım kii arada mutlaka emdiriyorum...
bu seferde açlık tokluk ayarınını tutturamıyorum(
ayy esencimm aynı valla heee ....
acaba diyorum emdirdiğim için mi afallıyorum ..daha 2 çeşit vermeme ragmen çok mu yedi az mı yedi bi türlü kestiremiyorumm yahuu(
saatteleri zaten hiç ayarlıyamıyorum hani arkadaşlar yazıyorya 3 saat sonra falan ay ben Gazeli hiç 3 saat aç bırakmadım kii arada mutlaka emdiriyorum...
bu seferde açlık tokluk ayarınını tutturamıyorum(