Burcucum sağolasın ellerine sağlık opuyorumnanaktan
Burcucum eğer zamanın varsa bana da yaparmısın canım lütfen
fotoları göndereyim de
aysun burcu ezgılı knk sıbel maşallahhhh ya ne gıusel olmus ole kuzucuklarrrr maşallahhhhhhhh
burcu teyzesiiiiiiii bızde ıstıoz o cici resımlerdennnnn:kedi:
ama bu bebek çok tatlı maşallah hepiniz ç.ok şekersiniz bebişler bende temmuz annesiyim maşallah bebeklerinize...
bu çerçeveleri nasıl yapıyorsun yani sitenin linkini özelden alabilirmiyim canım...teşekkür ederim.
sagol burcu teyzesiopuyorumnanaktanAyy çok datluuuuuu maş maş. çok güzel bi kız olcek bu kız:ecrin_bebek:
a.s.aysun burcu ezgılı knk sıbel maşallahhhh ya ne gıusel olmus ole kuzucuklarrrr maşallahhhhhhhh
burcu teyzesiiiiiiii bızde ıstıoz o cici resımlerdennnnn:kedi:
canmsın aminnnnsiboş kız maşallah koca adam olmuş yagız paşa maşallah barekallah,
nurtenn defnoşa maşallah ne güzel zarif bir kız Allah nazarlardan saklasın
sagol burcu teyzesiopuyorumnanaktan
anasına çekmişşşş işteeeeyerimseniben
a.s.
canmsın aminnnn
senin kızada mercimek diyip duruyorum ya annemler taktı o ismi bayıldılar ahsenime nasıl sevdiler pc ekranından gülmekten ölürsünkaydirigubbakcemile3
Bunlarda paşamdan son resimler
Burcucum bizde istiyoruz o cici resimlerden a.s.
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
Hayatımın anlamı
Bebeğim uyurken
gözlüklü defne
[URL=http://img19.imageshack.us/i/dscn3621f.jpg/]
Tüm kuzuşlarımıza kocaman birer maşallah veeeeeeeeeeeeeeeeeee
Defneye ayrı bi maşallaaaaaaaaaah gözlükünü yirim ben oonunnnn en yakın zamanda kağannımıda böyle çekicm çok hoşuma dittiiiiiisırnaşık şey
ellerini yemeye calısan yagızzz paşakaydirigubbakcemile3
srıtıkkk yağız hemen ardında:ecrin_bebek:
bu aksamkı halımızzz teyzoslarıııŞeniz
aLLAH AŞKINA YA ŞUNLARIN TATLILIĞINA BAKIN HEPSİNE MAŞALLAH DİYORUM VE SAĞLIK SIHAT DİLİYORUM.YERİM ONLARI BENBebeklere maşallah buda benim bebeğim
eyyy msallah tosun bunlar yaa..yerim ben onlari ne cabuk buyuyorlar...Allahim anali babali buyutsun canim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?