2009 mayıs bebişlerının son halleri....

maşallah yağız'ıma çok tatlı :)

uyuyan prnses nazlım
bebeklerin çok tatlı canım nazar değmesin:)
esracım kocaman maşallah boyu uzun sanırım gözler çekik mi hala :)
bu da benim bidenem

banyodan sonra ellerimizi yemeye çalışırken
o gözler ne öyle bayıldım maşallaaahhh sositososito

Tutkuncum birazcık büyüdü yaa ele geliyo atık mıncıklaya mıncıklaya sevebiliyorum yanii...

bengicim ayımıza göre boyumuz biraz uzun , gözlerimiz de eskisi kadar çekik diil artık :))

bütün sıpalarıma 40bin kere maşallah diyorum! hele de gelinime:)) tosun olmuş maşallah! kız dünür,yer benim oğlumu o bıcırık gelinim bu gidişle, doping vermeliyim oğluşuma:))

maşallah maşallah çok tatlılar kuzularım
meleğimsin oku sen bebeğine bol bol o gözler ne öyle boncuk yavrum maşallah barekallahh

meleğimsin oturtuyonmu kız sen bebişini adı ne bide çok tatlı ya

canım bizim 4 ay bitti ama valla oturtuyorum napim kesinlikle yatıramıyorum yıkıyor yoksa ortalığı ama öyle çok fazla değil aralıklarla resimler de de tam oturmuyor hafif yatık şekilde yani..ismi de mertali canım...

maşallah maşallah çok tatlılar kuzularım
meleğimsin oku sen bebeğine bol bol o gözler ne öyle boncuk yavrum maşallah barekallahh

canım vallahi sürekli okuyorum ama çoook nazar alıyor yavrum ya yıldızı düşükmüş sanırım yani gün içinde biryere çıktığımız zaman o gün eve gelince hiç durmuyor...hepimizin bebişlerine 41.5 kere maşallah..

seherim yerim ben onları maşallah çok tatlılar Allah nazarlardan korusun öp benim yerime ikisinide:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…