2009 mayıs bebişlerının son halleri....

Maşallah kuzularımıza :))))
Kuzular büyümüştür hani yeni resimler :)))

bırsencım alısın uyurkenkı halıne bayıldım o ne masumluk oyle masallah erkeklerıne
esencım ahsende koca kız olmus masallah pek guzel olmus oyle
ezgılı oglusunada masallah cnm

Tüm kuzulara maşallah vallahi bu sayfaya bakmayalı baya uzun zaman olmuş.Kocaman olmuş mayıs bebişleri.

maşallah yağızıma .çok tatlı olmuş annesi yerim ben onu yer uyurkenki haline bak Allah nazarlardan korusun

allahım bu mayıs bebeklerini yiyesim geldi bayadır bakamıyordum çok tatlı olmuşlar büyümüşler

hepsinede kocaman maşallahhhhhhhhhhh

ay maşallah hepsi birbirinden tatlı yağız uyurken ne tatlı çıkmış öyle maşallah bende en yakın zamanda kuzucuğumun resmini eklerim,zaten iş güç öyle yoğun oluyorumki siteye giremez oldum

maşallah yağızıma .çok tatlı olmuş annesi yerim ben onu yer uyurkenki haline bak Allah nazarlardan korusun

ay maşallah hepsi birbirinden tatlı yağız uyurken ne tatlı çıkmış öyle maşallah bende en yakın zamanda kuzucuğumun resmini eklerim,zaten iş güç öyle yoğun oluyorumki siteye giremez oldum

Maşallah Yağız oğlana çok şeker olmuşopuyorumnanaktan

Teşekkürler teyzeleri opuyorumnanaktan

Yağız oğlandan bikaç resim..

bebeişlerin hepsi birbirinden güzel maşallah sibiko yağıza bittim hele 2 nolu resim çapkın seni o ne bakışlar öyle çok can yakacak çoookkkkkkkk
son resimde de çok masum çıkmış yavrum ya
Allah nazarlardan saklasın

merhaba bende 2010 da mayıs annesi olucam allah izin verirse sizin bebeklerinize baktım
Maşallah hepsi biribirinden şeker Allah nazarlardan saklasınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…